-Tibia 10.37 Karmia24 * Niskie mno?niki

Status
Zamknięty.
Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki

Drogi "moderatorze" nie zauwa?y?e? ?e napisa?em to do swaga? :)
a Tobie Recha polecam jeszcze raz przeczyta? m?j post, chce tylko powiedzie? ?e nie tylko sam? wojn? ten serwer ma ?y?, to jest wa?ny aspekt w tej grze, ale nie dla ka?dego powt?rz?, NIE DLA KA?DEGO. I nie rozumiem dlaczego kwestionujesz moje podej?cie do wojny, bo z ch?ci? kogo? spiore na serwerze, ale tutaj nie wiem czy wiesz, opr?cz mnie i Ciebie b?d? te? grali inni kt?rzy w?a?nie nie stawiaj? na pvp a na prze?ycie "przygody" i pobiegania sobie z przyjaci??mi na questy. I czy ja m?wie o jakimkolwiek pomy?le z NPVP? Czytajcie ze zrozumieniem m?ode ?by ;)
Dziwne, nikogo nie zacytowa?e? i pisa?e?, ?e ci?gle kto? ci?gnie temat wojen, wi?c uwa?a?em, ?e to do mnie, bo to chyba logiczne, ?e to ode mnie si? wszystko zacz??o? :)

Dziwne, nikogo nie zacytowa?e? i pisa?e?, ?e ci?gle kto? ci?gnie temat wojen, wi?c uwa?a?em, ?e to do mnie, bo to chyba logiczne, ?e to ode mnie si? wszystko zacz??o? :)

Szkoda czasu na pisanie z nimi, zobaczymy na serwerze kto b?dzie cichutko w depo siedzia?, jak go?? mi pisze, ?e nie wiedzia?em co to tibia jak on siedzia? na wojnach to mi si? ?mia? chce jak w Tibie gram od 2001roku, te? mog? sobie wymy?la? jakie? kontakty "kogo ja nie znam" dziecinada. Nie chce mi si? tu pisa?.
I jeszcze do tego no name'a co mi tam co? odpisa? :
Jak tak bardzo chwalisz t? star? tibie i tibianica to wypierdalaj tam gra?, tibia idzie to przodu, a nie si? cofa.

Ch?opczyku, kiedy ja bra?em udzia? w swojej pierwszej wojnie, ty nie mia?e? poj?cia czym jest Tibia. Zapewne jedyne czasy jakie pami?tasz to Tibiia z HotKeyami, je?eli wojnami nazywasz bieganie i spamowanie HotKeya.

@Michu czy jak Ci tam

Jakie wojny? W najnowszej Tibii s? wojny? 100 os?b stoj?cych na skryptach bota i nakurwiaj?cych hotkeye to jest wojna? Ale z Was pro gracze, jeden lepszy od drugiego. 99% graczy z nowej Tibii, kt?rzy obecnie bior? udzia? w wojnach nie wiedzieliby co ze sob? zrobi? na Tibianicu, niestety tam bocik nie za?o?y za Ciebie Stone Skin?w, hotkey za Ciebie nie rzuci SD, bot nie wymierzy Ci idealnie MW. Z czym do ludzi, jakie? g?wna podnosz? temat o wojnach. Obecnie siedz? na TSie gdzie siedzi po?owa najlepszych komander?w z RL Tibii, Dempah czy BSP (wy nawet nie wiecie kim oni s?, a gadacie o wojnach, beka z Was).

Co do ShadowCores'a, znam w?a?ciciela i zysk?w nie czerpie prawie ?adnych. Ten serwer nie jest z ?adnej strony dopracowany, to tylko kolejna kopia RL Tibii, a ?e w?a?cicielem jest go?? kt?rego sta? na najlepsze zabezpieczenia to po prostu serwer si? trzyma i je?eli dla Ciebie bardziej istotna jest ilo?? graczy, ani?eli ich jako?? to pogratulowa?. No, ale c??, taki mamy dzisiaj ?wiat. Wszystko idzie w ilo??, a nie w jako??, jeszcze w 2005 roku Tibia sz?a na jako?? i mia?a 70 tysi?cy graczy w ekstremalnych momentach, obecnie idzie w ilo?? i CipSoft musi zamyka? serwery, bo brakuje ludzi do gry. Dla mnie granie z 14 letnimi dzie?mi, kt?rzy musz? kupowa? itemki w SMS Shopie, bo sami sobie nie umiej? poradzi? nie jest czym? co jest mi potrzebne, wol? pogra? na serwerze, gdzie gra 300 os?b, ale oni graj? i wojna jest normalna i ma wp?yw na serwer, ten kto wygrywa wojn? ten ma przewag? na serwerze, ten ma dost?p do najlepszych miejsc?wek. Na ShadowCores wojna? Dobry ?art, wojna kt?ra nie ma ?adnego wp?ywu na serwer, co to za wojna? Albo inaczej, po co ta wojna? Jaka jest zabawa z biegania pod skryptami i spamowanie hotkey?w? No i przecie? Ci wielcy komanderzy z OTS?w, kt?rzy jedyne co potrafi? to krzykn?? "WEEEEEEEEEEEST! - TARGET - BACK BACK - M WALLS", oho, prawdziwi komanderzy.

Prawdziwe serwery OTS nie s? robione dla zysk?w, s? robione dla dobrej zabawy, a jak jeszcze uda si? zarobi? to super. Wystarczy ?eby pieni?dze z PACC wystarcza?y na utrzymanie serwera. Wojny s? aspektem ubocznym i s? fajn? zabaw?, problem w tym ?e te dzieci co graj? na ShadowCoresach i innych badziewiach, wojny na oczy nie wiedzieli, a szczekaj? o wojnach.
Hehe, w Tibie gram od 7.92 i jako? na wary zawsze mi bot przeszkadza?, wi?c go wy??cza?em, jedyne co przydatne by?o to mwall timer. Wi?c zobaczymy Wasze skille jak wystartuje OTs :) A teraz sko?czmy o tym gada?, przekonamy si? o swoich skillach jak OTs wystartuje to jest prezentacja i zapowied?, wi?c nie k???my si? w tym temacie, a poka?my na co nas sta? na OTsie ;)

nie odpowiem na wasze posty bo to strata czasu. Ale chcia?bym Ci? SWAG zapyta? o to jaki b?dziesz mia? nick na serwerze, chc? spogl?da? na twoje poczynania wojenne na tym serwerze, i chce zobaczy? jak to bardzo "orasz" Zdradzisz nam ? ;)

kilka b??d?w

18:45 You see yourself. You have no vocation.

i mo?na kupowa? promocje u King Of Karmia bez ogranicze? tak?e ccki posz?y si? buja?

nie widz? nigdzie npc od bless?w :c

napraw te profesje bo nie mog? rzuca? spelli ani nic. To chyba przez to, ?e kupi?em kolejny raz promocje i mi si? jako? usn??o.

#SWAG podaj nick sam z ch?ci? poobserwowa?bym tak? s?aw? i z ch?ci? zobaczy?bym jak graj? ci najlepsi.

Kiedy mo?na spodziewa? si? startu?
Nie chc? si? wypowiada? w tej sprawie... nie chc? obiecywa? i nie dotrzymywa? s?owa. Przewiduj? t? sobot?, lecz nie jest to pewna informacja.

kilka b??d?w

18:45 You see yourself. You have no vocation.

i mo?na kupowa? promocje u King Of Karmia bez ogranicze? tak?e ccki posz?y si? buja?

nie widz? nigdzie npc od bless?w :c

napraw te profesje bo nie mog? rzuca? spelli ani nic. To chyba przez to, ?e kupi?em kolejny raz promocje i mi si? jako? usn??o.

Tak, to przez to.
Dzi?ki za zg?oszenie, poprawi?em ju?.
Zaloguj, jak tylko mo?esz.

NPC sprzedaj?cy b?ogos?awie?stwa obok kr?la jest. :-) Alina

---------------------------------------------------------------

Outfit'y wy?wietlane na stronie ju? w 80% sko?czone. Mo?ecie podejrze? co, w jakiej ilo?ci jest potrzebne do Waszego ulubionego stroju.
Tutaj pojawia si? pytanie do Was:
Czy chcecie, aby stroje by?y funkcjonalne?
Przyk?adowo Mage dodaje magiczny poziom, man? itd.

Ostatnia edycja:

Jestem za, b?dzie wi?ksza motywacja aby zrobi? outfit bo dla samego wygl?du nie ka?demu si? chce a gdy b?d? bonusy zapewne ka?demu si? przyda kilka lvl do m lvl czy do skilli :P

A ja jestem przeciwny bo b?dzie co? takiego ?e 2 addony daj? boosta dla maga/druida i ?eby si? op?aca?o b?dzie trzeba mie? te addony.

Albo b?dzie ca?kowicie tak ?e jeden addon jest najbardziej op?acalny i ka?dy druid/mag b?dzie go mia? bo daje najwi?ksze korzy?ci.

dok?adnie, bonusy b?d? WYMUSZA?Y noszenie odpowiedniego addona. Jak kto? lubi warriora to zrobi sobie ten addon, ale ju? je?li b?dzie gra? magiem a addon warriora b?dzie powi?ksza? statystyki np w axe to zwyczajnie zrobienie go b?dzie mija?o si? z celem. Jestem na nie

Zdecydowane nie dla outfitowych bonus?w. Je?li ju? kto? si? tak bardzo uprze, to jaki? bardzo minimalny, dla ka?dego outfitu taki sam, co? w stylu dodania za???my 50hp czy many. Ale pomys? i tak wydaje mi si? pointless dla serwera RPG.

Hej, hej! :-D
Ja planuj? bardzo ma?e warto?ci.
Typu 15HP, 1 Magiczny, 1 Fizyczny, 15 do maksymalnego HP.
Nie po kilkaset. :-D
Ponawiam propozycj?.

o chuja wam chodzi.. 30 hp to nie jest du?o 1 lvl magiczny te? chuja daje ale to zawsze co?.. i nikt nie ka?e ci chodzi? akurat w tym outficie kt?ry daje ci korzy??.. je?li co? ci daje to super je?li nie to masz super wygl?d i koniec kropka.

Napisz? jeszcze raz, mam nadziej?, ?e kto? przeczyta i si? zainteresuje.

Og?aszam konkurs na film prezentuj?cy serwer - nagroda punkty premium.
Osoby ch?tne zapraszam na prv, je?li potrzebuj? pomocy.​

Dodatkowo og?aszam nab?r na support, poniewa? nie daj? rady sam.
Je?li kto? ma pisa? z pytaniem: "DOSTANE GIEMA ?!!1?" - niech sobie odpu?ci.
Ch?tnych r?wnie? zapraszam prv.​

Pozdrawiam!

jakie obowi?zki ma support ?

#post nie wa?ny.. mo?na wyjeba?, nie doczyta?em ko?ca tekstu aby na prv napisa?.

Ostatnia edycja:

Oczywi?cie jestem na nie.

G?upi magiczny dla eka, kt?ry ma 8 mlv, zwi?kszy mu do 9 i b?dzie mia? mwale, jak dla mnie czu? orszabumb? :)

Proponuj? doda? np za ile? task point np jak lot rate ma by? 1x to za 10point 1.1x itp ;)

A ja proponuje przesta? wymy?la? nie potrzebne pierdo?y i poprawi? najwi?ksze b??dy i startowa? otsa bo ka?dy ju? na niego czeka.

@exk0
To ma by? RPG czy orszabumba, gdzie po jakim? czasie kto? b?dzie mia? lota x10?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry