[Kazik53] Nowy Acc Maker.

Status
Zamknięty.

Kazik53

Active User
Marzec 11, 2009
Liczba reakcji
1
Witam Chcia?bym Wam Przedstawi? M?j Nowy Acc Maker
Prosze Pisa? Co By Si? W Nim Przydalo Czyli Innymi S?owy Krytyk? :P
szablonikim.png

Odp: Nowy Acc Maker ;)

O niebo lepszy od tamtego ale mogles odswierzyc tamten Temat i wstawic to.
Przedstawie ci moja krytyke w 3 Punktach.
1.Bardzo Zle ze uzyles skomplikownaej czcionki do napisu "Merry Christmas..." bo wyglada to bardzo Zle.
2.Loga niebede krytykowac bo widze ze jeszcze niedokonczony :p .
3.Porownaj odleglosci tych bronzowych "neiwiem jak to nazwac" z druga strona to zobaczysz ze krzywe,A krzywe to Smierc...

Podsumowanie:
Zrobiles ogromny postemp.

Jeszcze dodam ze niemam polskich znakow zeby niebylo...

Rozumiem wezme se to pod uwage ;)

ja bym radzi? przerzuci? si? z paint'a na jaki? lepszy program bo na to nie mo?na patrze?..
..odrobina samokrytyki.

Szczerze? Pora?ka. nawet napisy nie s? prosto. Tak jak kolega wy?ej, przerzu? si? z painta na co? innego. Polecam PS, ale nie ma si? co za?amywa?. Nie widzia?em twojej poprzedniej pracy wi?c nie wiem czy jest jaki? post?p czy nie. 2/10

Polecam GIMPa lub PhotoShopa ^^ 1/10 ?eby ci? nie zrani?o tyle da?em

ahaha to paint a nie acc marker

Jak kto lubi
Mi osobi?cie si? nie podoba, Ale jaki? zwolennik dziecinnej maskarady b?dzie prosi? ci? o download...
Sorki ale ten (jak go nazwa?e? rzekomo "ACC") nie si?ga nawet do najni?szej granicy profesjonalizmu

Ocena:
3/10
Ocena mojego 4-letniego brata:
9/10 Teraz ju? wiesz gdzie szuka? rozg?osu. W przedszkolu !!!

Pozdrawiam
Cyanmon :)

Wez zamknij morde cieciu prosze okrytyke ale nie tak? idioto + dla Cb ?e uczysz 4 letniego brata w Tibie grac -.-

Wez zamknij morde cieciu prosze okrytyke ale nie tak? idioto + dla Cb ?e uczysz 4 letniego brata w Tibie grac -.-

Nie bulwersuj si? bejbe.

Tw?j layout jest do dupy i na dodatek robiony w paincie chyba haha.

+ za to ?e uczy 4 letniego brata gra? w Tibi?? Ty si? kurwa lecz na t? Tibi? lepiej, gdyby? nie gra? po 6h dziennie to by? ogarn?? fotoszopa i by? si? nauczy? robi? tych layout?w + ci?cia lay + kodowanie

0|10

Nie bulwersuj si? bejbe.

Tw?j layout jest do dupy i na dodatek robiony w paincie chyba haha.

+ za to ?e uczy 4 letniego brata gra? w Tibi?? Ty si? kurwa lecz na t? Tibi? lepiej, gdyby? nie gra? po 6h dziennie to by? ogarn?? fotoszopa i by? si? nauczy? robi? tych layout?w + ci?cia lay + kodowanie
a Ty za? jeste? pro evul, bo siedzisz 24 na dob? na polish boardzie(otland.net). Pr?bujesz by? fajny tak jak Nemaneth, Sherlock czy Elf. Li?esz im dup? tak, ?e ju? nawet mi si? rzyga? chce, a co dopiero w/w Panom. Pewnie ryj? si? dniami i nocami z Ciebie.Twoje riposty s? na poziomie co najmniej tego? layoutu- po prostu nawet nie posiadasz cz?stki wiedzy tych os?b, nie mo?esz si? do nich por?wnywa?. Owszem ka?dy ma prawo pope?nia? b??dy, ale lizanko ty?eczka nigdy tolerowane przeze mnie nie b?dzie, tak wi?c pozdrawiam <lick> <lick> :*

nie mog? si? doczeka? a? b?dzie download <hahaha>

Nawet fajny ten acc maker , tylko popraw g?rne logo bo brzydkie troch?..
No i troszk? jeszcze popracuj nad szczeg??ami ;)

Omg! Widzia?em ju? przer??ne badziewia, ale takiego jeszcze nie. Od samego patrzenia robi si? nie dobrze. Grafika jest na poziomie szko?y podstawowej, gdzie poznaje si? podstawy painta.

Ocena za t? "prac?" : 1/10

Twoj tzw. accmaker jest do bani, nie wiem dlaczego go tutaj da?e? - chyba ?eby popisa? si? twoim profesjonalizmem :) oraz doskona?a obs?ug? niepowtarzalnego programu PaintPRO

Je?li chodzi o sam wygl?d to buee - u?ytkownik Cyanmon ma racje - ten accmaker ma niski poziom :)
Specjalnie go doda?e?, aby zrobi? ko?o siebie i twojego tematu szum ?'

Koniec,
Pozdrawiam :)

Wypowiem si? w dw?ch punktach , wi?kszej ilo?ci nie ma sensu tutaj robi? , z powodu niskiego poziomu tak jak " inni " powiedzieli tego "acc makera" o ile mo?na go tak nazwa? :)

1. Chyba to jest "paint" ^^,
2. Nie wyra?ny napis z " Merry Christmas & Happy New Year "

Pozdrowienia Madness II :p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry