-Inne Kingdom Age [Start Dzisiaj][W?asny klient][RPG]

Status
Zamknięty.
Odp: Kingdom Age [Start Dzisiaj][W?asny klient][RPG]

Bierzesz Archera, kitujesz moby i nie potrzebujesz ?adnego blokera. Balans le?y, taski i questy tak samo. Du?o pracy zosta?o w?o?one ale co do samego gameplayu to wszystko le?y i p?acze.

Admin narazie postawi? na stabilno??, mia? bardzo du?o do poprawienia, i wszystko teraz dzia?a jak nale?y, nie by? w stanie przetestowa? serwera sam tak dobrze jak robi? to gracze, wi?c na bie??co b?dzie poprawia? balans, oraz inne cechy ?rodowiskowe.
Wszystkie wasze opinie trafiaj? w r?ce g??wnego Admina i s? dyskutowane.

Wi?c:

Exp, oraz sety:

Exp mo?e b?dzie zwi?kszony, nie jest x1, jest teraz oko?o x2, mo?liwa zmiana do x3 niebawem.
Sety, aktualnie lec? z powtwor?w, a te podstawowe mo?na kupi? u NPC.
Ma by? wprowadzony system pracy, kt?ry ma to wszystko zmieni?.

Admin obieca? r?wnie?:
  • Ulepszenie task systemu
  • Lekkie os?abienie ataku archerom
  • Dodanie wielu ?atwych box-quest?w
  • Poprawa Maga, jego czar?w i og?lnej gospodarki many

Panowie, mog? wam zagwarantowa? ?e nie rzuca s??w na wiatr, po?wi?ca serwerowi kilkana?cie godzin dziennie.

Mog? wam rzuci? ma?? nowink?, nie wiem czy to nie tajemnica nawet, mo?ecie si? przygotowa? na zupe?nie now? ras?.
Obecnie mo?emy stworzy?: maga, ?ucznika oraz wojownika.

Ostatnia edycja:

@up
Mog? wam rzuci? ma?? nowink?, nie wiem czy to nie tajemnica nawet, mo?ecie si? przygotowa? na zupe?nie now? ras?, teraz mamy: maga, ?ucznika oraz wojownika.

To chyba klasa, nie rasa.

Najlepszy serwer RPG na jakim gra?em. Co tu du?o pisa? jak dla mnie wszystko jest zrobione perfekcyjnie. Zapraszam !!

Serwer naprawd? znakomity tylko szkoda ?e ma?o ludzi :)
tylko proponowa? bym reset i lepsz? reklam? bo ten ots zas?uguje naprawd? na wi?cej ludzi exp 4 albo 3 ?eby co misja by? lvl na pocz?tku tak do 20 lvl przynajmniej
albo po prostu zwi?kszy? exp za qesty ;)
Pozdrawiam i polecam wszystkim tego ots

Ostatnia edycja:

Spidox#
Klasa to: mag, wojownik i ?ucznik za? rasa to np. cz?owiek.
A ja si? wcale nie pomyli?em, wi?cej informacji o tym nied?ugo.

NapePerik# Ci??ko nam?wi? ludzi na gr? na prawdziwym RPG, reset tu nic nie da, tym bardziej ?e du?ych poziom?w nikt jeszcze nie osi?gn??.
Co do quest?w, te? jestem za, sk?adajcie w tym temacie swoje propozycje, jak m?wi?em: ka?da zostanie om?wiona.
pozdrawiam

OTC i wszystko staje si? mo?liwe huh? Za moich czas?w to trzeba by?o dobrze ASM ogarnia? ?eby takie cuda tworzy?. Fajny projekt btw :P [+1]

Serdecznie zapraszam, jest ci??ko, a co najbardziej chyba wyr??nia tego OTS: ?e admin wk?ada w to ca?e serduszko :)

Serdecznie zapraszam, jest ci??ko, a co najbardziej chyba wyr??nia tego OTS: ?e admin wk?ada w to ca?e serduszko :)
Wszystko cacy by by?o jak bym nie mia? jeszcze non stop 200ms pingu, przed chwil? pad?em przez te mega laggi

W nocy by? robiony backup, dlatego pingi by?y strasznie wysokie, serwer jest na po?udniowo ameryka?skich serwerach, stad pingi ok. 200 w Polsce.

w?a?nie za?o?y?em konto :) wspania?y serwer, mysle ze zostane tu na dluzej, mam 1 pytanie, chodzi mi o te taski Hunting Service, czy trzeba je jakos "aktywowac" rozmawiajac z npc czy samo nam nalicza bez potrzeby pojscia do npc i wziecia od niego zadania

Nie poprostu robisz wyznaczon? rzecz w tasku i odbierasz nagrode automatycznie w BP

Yyy czy tam na serio jest 5 graczy online? Serwer wygl?da ?adnie, ale ta liczba graczy ..

W?asnie sam nie wiem czemu tak ma?o graczy, pewnie dlatego ?e ci??ko bo moby do 20lvla du?o bij? + paccek jedynie za euro:(

Dobry serwer ale minusy To:
- Bardzo trudno jest na pocz?tku.
- S?aby balans Profesji.
- Wyka?czaj?ce Sety, kt?re zmieniaj? si? co 20 poziom?w.
- Potwory strasznie du?o bij?.
- Monotonia.

Serwer jest bardzo dobry i na bie??co naprawiany i update'owany.
Je?li kto? chce pom?c refer code: Oz4Owe

ots bardzo fajny :)
gram od 3 dni i lvl 16 :D
jak co? pisa?: Super Saiyan Goku

Status
Zamknięty.
Back
Do góry