• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Kingdom Age

Status
Zamknięty.
Odp: Kingdom Age

A ja mam pytanie, czy ?eby gra?, trzeba u?ywac ip changera ?
Poniewa? ?ci?gn??em klienta z oryginalnej stronki, pr?buje si? zalogowa? i wyskakuje error. (jakby serwer by? offline), a na stronce pisze, ?e online .

#up
To samo u mnie, o co chodzi?

nigdy w to nie gra?em ale ch?tnie bym zagra? chocia? pisze serwer online to w cliencie serwera pisze ze client jest od 8.54 do 8.57 a na tym wteedy pisze invail account name wtf?! Gratulacje wszystkich osiagniec;)

Serwer zosta? wy??czony, mam nadzieje ?e nie dojdzie do najgorszego, na razie prosz? o zamkni?cie tematu, potem napisze ?e by otworzy? temat.

@up
Rozmawia?em z 1 z tutor-?w tego? ots i dowiedzia?em si?,?e ju? od tygodnia mi?dzy administracj? by?y rozmowy o resecie har?w i naprawie kilku b??d?w.d
Wi?c zapewne doszli oni do wniosku,?e reset musi by? i dlatego off.

Witam. Mam pytanie, czy ten serwer jeszcze dzia?a? Bo na stronie pisz?, ?e ludzie s? online a ja nie mog? wbi?, bo pisz?, ?e wymagany jest klient 8.54 albo 8.57 a ja ?ci?gn??em klienta ze strony.. Dziwne to troch?.

Witam. Mam pytanie, czy ten serwer jeszcze dzia?a? Bo na stronie pisz?, ?e ludzie s? online a ja nie mog? wbi?, bo pisz?, ?e wymagany jest klient 8.54 albo 8.57 a ja ?ci?gn??em klienta ze strony.. Dziwne to troch?.
Odpowied? tkwi w g?rnym po?cie. Wystarczy go tylko przeczyta?.
@topic.
Spr?buj po??czy? si? za pomoc? IP Changera.

Hmm niestety przez ip changera ani przez loadera nie dzia?a.

Eh... jak zagra? na tym OTS?^^ Jak chce wbi? to pisze ?e potrzebny jest klient 8.54 lub 8.57

Notka moderatorska:
Takie sprawy za?atwia si? drog? prywatn?, nie tutaj.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja chcialem zagrac, a tu jakis blad!
Jak sie probuje zalogowac to mi pisze ze mam zly client.
Only players with clients 854 857 are allowed. ;(

Czy wie ktos jak na to zaradzic?

Oto informacje od administratora :

Kingdom Age will be back online in a few days and all the Premium Points bought will be given back.

Co na polski oznacza - Kingdom Age powr?ci w ci?gu kilku dni wszystkie zakupione punkty premium zostan? zwr?cone.

Jak ja mam sie zalogowa? albo co? Wchodz? na stron?, a tu nic. POM??CIE SZYBKO!!!! gg. 7897197 : (

Popatrz na post powy?ej // Budzik

UWAGA!! Informacja od jednego z cz?onk?w ekipy Kingdom Age:

The KA release will be in saturday maybe at 14 o'clock.

Po polsku dla nie umiej?cych angielski - KA wystartuje w sobot? prawdopodobnie o godzinie 14.

SERVER JEST ONLINE ! =D
A ?eby nie by?o ?e post nie na temat to daje zdj?cie
98394572.png

@up

Chyba Cie oko sw?dzi... OTS jeszcze nie dzia?a

@moderatorzy

Sorka ?e spamuje itd. ale kolega wy?ej ok?amuje innych. OTS jeszcze nie dzia?a.

@up
Jak nie wiesz to nie gadaj... Wczoraj serwer by? w??czony na klika h, ale mogli ci wbi? co mieli ju? ju? konta zrobione, bo strona nie dzia?a?a.

Mam nadziej?, ?e dzisiaj o 14 odpal? ju? normalnie serva.

Spokojnie, czy to ma jakiekolwiek znaczenie? Dalsze przejawy k??tni, b?d? karane. // Budzik

W gwoli ?cis?o?ci, owszem o 14 ale czasu brazylijskiego. Z tego co wiem to u nas b?dzie wtedy oko?o 18-19.
@edit
I na chuj si? odzywasz jak nie masz racji?
Rio- 8.07 a.m
Warszawa- 13.07

To jest pi?? godzin r??nicy...
14+5=19

O 19 zapraszamy na KA.

Ostatnia edycja:

W gwoli ?cis?o?ci, owszem o 14 ale czasu brazylijskiego. Z tego co wiem to u nas b?dzie wtedy oko?o 18-19.
Oj frags :P to bedzie godzina 15. Wielka Brytania -1h Polska czyli u nich teraz jest 11:49 ;D
W google mozna wpisac "Zegar ?wiatowy". To nie boli.

@Up sory my fail :D ja myslalem ze ten serw w Wielkiej Brytanii ;( a on w Brazylii? OOops

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry