Kolejny Need for Speed!

Status
Zamknięty.

Zia

Advanced User
Kwiecień 5, 2008
Liczba reakcji
56
nfs-shift.jpg

Electronics Arts zapowiada trzy nowe gry z serii Need For Speed! Ca?e szcz??cie, tylko jedna trafi na PS3 (tak, nie przepadam za t? seri?). Gra b?dzie nosi? tytu? Need for Speed: Shift i ma by? prawdziw? rewolucj? w tej jak?e skostnia?ej serii. Tw?rcy postawili porzuci? arcadowe klimaty i skupi? si? na pe?nej symulacji, nie tylko samochod?w, ale tak?e… kierowc?w. Kierowca b?dzie rzucany, szarpany, wszystko podczas szybkiej i niebezpiecznej jazdy, zupe?nie jak w prawdziwym ?yciu. Ciekawy pomys?, zobaczymy jak wypadnie w samej grze.
Za Shift odpowiedzialne jest studio Slighty Mad Studios (GT Legends, GTR). Premiera w tym roku, prawdopodobnie na jesie?.
?r?d?o: PS3Site

Wreszcie wymy?lili co? sensownego, no bo w sumie ci?gle to samo. My?l?, ?e kupi? ten tytu? poniewa? lubi? symulatory wszelkiego rodzaju. [marzyciel]Kupi? sobie fotel do gier i kierownic? o ??cznej warto?ci ponad 5-ciu tysi?cy do tego[/marzyciel]. xD

Co my?licie?

Odp: Kolejny Need for Speed!

Fajne ! Czyta?em to nie dawno i si? tym bardzo zainteresowa?em .. Ciekawe zastosowanie ?e na ps3 bo je posiadam :D Og?lnie gratulacje pomys?u! :D

mam nadzieje ze im teraz wypali dobrze bo ostatnie wersie byly nie zaciekawe ale ciekawe jakie beda wymagania gry ale widze ze zapowaiada sie naprawde fajnie pzdr mam nadzieje ze niedlugo wyjdzie :p

Ja o pograniu w Shifta mog? zapomnie?, ale zdj?cie mnie zaskoczy?o, ?e tak? grafik? mo?na z komputer?w wyci?gn?? jeszcze : ), ale i tak stary nfs:u2 b?dzie najlepszy.

hehe, musz? was zmartwi? ...

Po pierwsze, produkcja NFS'?w zosta?a zako?czona, a po drugie, ten screen jest z gry Race Driver Grid ..

hehe, musz? was zmartwi? ...
Po pierwsze, produkcja NFS'?w zosta?a zako?czona, a po drugie, ten screen jest z gry Race Driver Grid ..
Tutaj si? mylisz ch?opie. Gra?em w Grida i powiem jedno. Tam nie ma takiej deski. ; )

A co do NFS'?w to produkcja b?dzie sz?a dalej, tylko jaki? tam producent zrezygnowa?, EA ma ju? inn? grup?. ; P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry