Kompetycja, rozwijanie sie, ewolucja.

Status
Zamknięty.

Grumpy

Advanced User
Kwiecień 20, 2010
Liczba reakcji
46
Krotka i na temat bedzie. Otoz wpadlem na pomysl, ktory moglby pozwolic legendarnej i zdradzonej TNP przestac stac w miejscu i gnic - zeby to znow bylo gwaltownie rozrastajace sie forum, tak jak za prehistorycznych czasow. Zapominamy zupelnie o Tibii, jako ze ta gra umiera i nie ma przyszlosci na rynku, skupiamy sie na LOL'u jako ze to jest gwaltownie rosnaca gra i Polacy, ktorzy nie mowia po ANG. potrzebuja miejsca, gdzie mogliby sie rozwijac. Wiem, ze to zajebiscie brutalne, ale taka jest rzeczywisto?? i to forum nie ma przyszlosci w tym formacie.

Odp: Kompetycja, rozwijanie sie, ewolucja.

Chyba cie pojeba?o!!! wypierdalaj jak co? ci si? nie podoba i id? na forum o lolu: Leagueoflegends.pl forum o tibii ma zosta? jak co? si? nie podoba to nara.

^^^^^^^^^ -- Napisa?em tak ?eby ci u?wiadomi? jacy s? gracze w lolu :) mam nadzieje ?e wiesz o co mi chodzi. Je?li nie to pomy?l a? si? domy?lisz ; d.

Ostatnia edycja:

Skoro nie chce bra? udzia?u w projekcie "forum o Tibii" to cze?? - masz zajebiste community w lolu. Podobno Polacy to najbardziej kulturalny nar?d w tej grze tak?e przyjm? Ci? z otwartymi ramionami.

Nie Dio, to jest forum o Tibii, a nie o LOLU. Good bye..

To taj jakby? chcia? zrobi? z r?ki pizd?, nie ma opcji.

Na tym forum zbyt malo osob gra w lola i zbyt malo ma wybitna wiedze o mechanice lub wybitne umiejetnosci, by sie przekwalifikowac. Dzial istnieje, a i tak nie jest nazbyt odwiedzany. Jesli zrobilby sie tlum w dziale o lolu, to nie sadze, by administracja tego nie wykorzystala. Tutaj nadal w wiekszosco dziala Tibia i wszystko co z nia zwiazane, reszta moze byc dodatkiem, ktory poza moderatorami powinni wspoerac zainteresowani uzytkownicy, a tego nie ma, wiec przeskok tematyki jest bez sensu, szczegolnie, ze miejsc bardziej rozppwszechnionych w tematyce lola nie brakuje ;)

Skoro nie chce bra? udzia?u w projekcie "forum o Tibii" to cze?? - masz zajebiste community w lolu. Podobno Polacy to najbardziej kulturalny nar?d w tej grze tak?e przyjm? Ci? z otwartymi ramionami.

Zajebisty sarkazm XDDDDD Nie ma to jak zacz?? gr? i typ do mnie z tekstem "report for being polish player" XDDDDDD

@ Topic

Chujowy pomys?. Nie ma sensu robi? z forum o Tibii, forum o LoLu ^.-

Ciekawe jakby wygl?da?a domena 'Tibia-Leagueoflegends.pl' :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry