• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Kompleks Skilli

Status
Zamknięty.

Dawidst

Advanced User
Sierpień 24, 2008
Liczba reakcji
5
Hmmm mo?e niekt?rzy to zauwa?yli i mo?e z was niekt?rzy to maj? ... a mianowicie kompleks skilli ....
Zauwa?y?em ?e niekt?rzy z moich koleg?w maj? bardzo dobre a oni uwarzaj? ze s? s?abe hmmmm przy magic lvl tak samo jest ...
np. 20 lvl z 5 mlvl uwa?a ze ma s?abe a drugi z tym samym nie ma takich problem?w .... no to czy warto gra? w tibie je?li powoduj? nowe kompleksy ????

@down

Lecz sa przypadki ?e gracze skilluja skilluja ..... i koncza z tibia z wynikiem 60/60 mi sie wydaje ze ten kompleks pot?guj? poradniki je?li kto? jest newbie i skilluje do 70/50 to tibia mu nie obrzydnie ????
lecz ka?dy jest inny ....

Odp: Kompleks Skilli

Dla ka?dego dane skille s? inne.Jeden powie, ?e dobre to dla niego 40/40, a drugi 80/60.

Zgadzam sie z kolega wyzej, ja tez mialem taki problem. Skille ktore posiadalem na 30 lvl [75] chcialem zeby byly coraz wiekesze, chociaz byly wystarczajace do danego lvl.:p:p:p

Ja wam powiem tak, ?e poradniki wciskaj? kit... Osoby pisz?ce, chc? zrobi? z "newbie" prawdziwych bohater?w (pot?ge) a tak naprawd? one same s? ciotami w tibi nieposiadaj?cymi nawet lvl'a 30... Pisz? poradnik, ?e na 20 lvlu skile powinny by? 65/65, bo tak im kolega powiedzia?... NIE !! TEMU STANOWCZO NIE !!!!!!

Skile na takim lvlu, ?eby by? dobre powinny wynosi? 55/55... Gracz tylko na pocz?tku gry potrzebuje tylko kr?ciutkiego tiuningu skili a podczas dalszej gry one ustawiaj? si? ju? same. Jak dlamnie takie kompleksy wogule niepowinny mie? miejsca, a je?eli s? to s? wywo?ane tylko dzi?ki "niby extra poradniczkom pisanym przez noob?w :D" albo przez "koleg?w" kt?rzy my?l?, ?e s? nie?li bo zakupili chara na allegro za 200z? z extra skilami i si? chwal? :D

Up, up - 2 ostatnie zdania w formie przeno?ni :D

Ja bym nie mia? kompleks?w z takiego powodu. To troch? nie m?dre.
Ka?dy skiluje(b?d? nie) do ilu tylko chce.
Ja osobi?cie na pocz?tku gry ustali?em sobie jakie chc? mie? skile na danym lvlu.
Podziel? si? z wami tym.
Skile dotycz? paladyna.
Na pocz?tku skilowa?em do momentu a? sko?cz? mi si? kamienie.
Sko?czy?y mi si? przy 66 dista.
Na 25 lub 30 ale raczej 25 wbi?em 70.
Po drodze mia?em kilka ded?w(m.in test hit kolegi z monkiem gdy ja mia?em 10+ lvl).
Na 35 lvlu zrobi?em 75 dista.
Przy 42 planuj? wyskilowa? do 80( bez paladin armoru itp.) a potem odpu?ci? sobie skilowanie.

Heh, ja mam 48 level Knighta i mam skille 66/60 i bije z broni dwurecznej (Dragon Slayer)
W poradnikach pisza ze aby efektywnie expic na dragach trzeba miec skille 70+ a ja na swoich skillach bije je po 150-200 ;] i srednio 1 potion na 2 dragi ;p

P?aczesz bo kto? chce wi?ksze skile? Kto? jest uczniem a chce by? mistrzem xD
Po prostu kto? d??y do swojego celu ;d
Ja wbi?em se 80/69 na 9 lvl palem i nie p?acze...

down
Du?e skile s? tylko dla szpanu?
Ja swoim 9 palem ze skilem 80/69 lata?em ju? na guardach a ty ze swoim 20 kisi?e? trolle xD

Ostatnia edycja:

Najlepiej jest skilowa? do tego poziomu na kt?rym b?dziesz dawa? rade potworom na kt?rych masz zamiar expi?, wi?ksze skile s? tylko dla szpanu. Po co wbija? na 20 lvlu skile 70/65 jak na 55/50 mo?esz expi? na potworach dla twojego poziomu.

Pozdrawiam!

Hmmm no to na to wychodzi ze optymalne skille dla palla to 60 a dal k 55
Lecz poco robi? du?e skille je?li si? nie zamierza kpi? pacc.....

Ja na moim 28 Knighcie mam 55/55 mi w zupe?no?ci to wystarcza, a inny 28lvl mo?e wystarcza? nawet 40/40.

Dla mnie g?upotom jest wbija? pall' em skille 80/80 jak mo?na szybko pa?? z takim lvl i si? starci 20 skilla.
Ja swoim 12 knight' em chc? wbij 55/55 mo?e 60/60 ale nie wi?cej bo tyle mi w zupe?no?ci wystarczy.

Dla mnie g?upotom jest wbija? pall' em skille 80/80 jak mo?na szybko pa?? z takim lvl i si? starci 20 skilla.
20 skilli ? HAHA <lol999>

Ja na swoim 64 kinie mam 77/74 i styka. Skillujcie jak chcecie i ile chcecie.
Temat bez sensu.

kompleks, kompleksem skille na pocz?tek si? przydaj? moim zdaniem je?li wbijesz z 75 + dista dla palka to juz mozna przy expieniu dalej wbija?, i do tego ?atwiej si? i szybciej expi.

Koleszka to zawsze jak nowego chara robi? to zawsze do 80 minimum skilowa? <always paladin> i dopiero expi?.

a moim zdaniem ka?dy powinien mie? takie skille jakie s? dla niego wystarczaj?ce. Ja 20 knightem mia?em kiedy? skille 47/42 :) i mi to wystarcza?o :D

jak dla mnie to ka?dy powinien mie? takie skille jakie chce Ja mia?em 20 knight ze skillami 47/42 i by?o git:p chcia?em sie troche pobawi? graj?c a nie za*****ala? tylko skille Dla mnie to chore:curse:

Ja tak czytam to co piszecie i dochodz? do wniosku, ze jestem jaki? inny, bo mia?em kilka postaci i ka?d? pierw przygotowuj? do grania a potem si? ciesz? :)
Mia?em paladina. Dobi?em nim 28 lvl (?eby zmie?ci? wi?cej kamyk?w) i treni?em na slimach (n-pvp). Potem pozarabia?em kas? i kupi?em 5k kamyk?w. I mia?em zamiar skilowa? a? do chwili kiedy si? sko?cz?. Niestety musia?em porzuci? tego chara, a kamyki dalej na nim s? .... mialem na nim skile oko?o 85/73, wiecie jak si? dobzre z takimi expi (50 lvl w kilka dni).
Nast?pnie mia?em wiele knight?w. Ka?dego dobija?em do 30 lvl i na 30 treni?em do 70/70. Sprzedawa?em te postacie i tak zarobi?em na pacc, kt?ry w?a?nie mam zamiar kupi?.
Teraz gram knightem 14lvl 58/59 (axe). Skiluje do 80. Nie wiem czemu, po prostu jestem taki i tyle. Jak ju? pisa?em z dobrymi skilami gra top zabawa. I najgorsze b?d? mie? za sob?, czy? nie?

Mo?e napiszecie, ?e sprzedawanie tych postaci by?o bez sensu, bo gdybym gra? 1 to bym mia? skile ponad 85, ale musia?em, a 2 z nim to po prostu straci?em (newbie+brak r-keya=?)

Dla mnie ka?dy powinien gra? jak chce, ale mi si? s?abo robi jak widz? kinghta 50 lvl, ja go pytam skills a on 58/42, to nie jest os?abiaj?ce?

Bez sensu temat. Ja mam palkiem skile 87 na 10 LVL i dalej skiluje. Chce wbic 100 Bo mam kase na stony. KAZDY NIECH SKILUJE JAK MU SIE PODOBA. Skile palka zaleza tez od posiadania stonow...lol:);)O.oniee

Status
Zamknięty.
Back
Do góry