komputer

Status
Zamknięty.

Ewe'nement

Active User
Październik 21, 2008
Liczba reakcji
8
Chcia?bym zwr?ci? si? do was o pomoc, a wi?c : gdy przewijam byle co np. stron? naszego forum w d?? ,w bok ,b?d? w g?r? mam taki efekt, tylko zbytnio nie wiem jak to nazwa? " pas?w ", albo efekt "klatki" obraz przesuwa si? w d?? i nie jest to p?ynne lecz widoczne.
Prosz? was o pomoc, bo borykam si? z tym k?opotem od wczoraj.

Odp: komputer

Nie wiem o co chodzi ale b?de strzela? masz Adobe Flash Playera? jak tak to naprawd? nie wiem a jest nie masz to go ?ci?gni i zainstaluj powinno ju? tak nie by? cho? czy dobrze Ci m?wie to nie wiem.

Adobe Flash Playera mam zainstalowanego, mo?e to wina karty graficznej, albo sterownik?w? Serdecznie prosi?bym kogo? o pomoc. :confused:

Albo masz za ma?o FPS'?w, albo zmie? sterowniki, powinno zadzia?a?, te? tak kiedy? mia?em. ; )

Powiedz nam jak? masz kart? graficzn?, oraz sterowniki jakie s? zainstalowane.

GeForce Fx 5200 128 TV 64b, powied?cie mi jak sprawdzi? sterowniki. ; )
Nie zwracajcie uwagi, ?e stara karta itp. ma?o u?ywam tego komputera, wi?cej laptopa.

GeForce Fx 5200 128 TV 64b, powied?cie mi jak sprawdzi? sterowniki. ; )
Nie zwracajcie uwagi, ?e stara karta itp. ma?o u?ywam tego komputera, wi?cej laptopa.
Nie wiem czemu si? zrobi?y 2 posty..

Ostatnia edycja:

Sterowniki mozesz aktualizowac w kazdej chwili. Komputer(Vista)/Moj Komputer(XP,98 ...)

Potem wlasciwosci>Znajdujesz karte graficzna i klikasz zeby system pobral aktualizacje ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry