Krzysieq vs Grzonas

Status
Zamknięty.

Grzonas

Senior User
Luty 1, 2010
Liczba reakcji
42
73859944572514882953.png

Temat pracy : Ob?z Trolli

Praca 1

screenshot2010098182321.png

screenshot2010098182325.png

screenshot2010098182331.png

Praca 2

trolls.png

Odp: Krzysieq vs Grzonas

1.Nie jestem jaki? pro elo maperem ale w tej pracy wida?,?e u?ywany by? sam auto border.Na rozrzucanych par? ?mieci,wida? troszk? k?pek trawy ale to za ma?o
2.Ju? po samym wykonaniu wida? czyja to praca.Jest lepsza od 1 ale niekt?re rzeczy nie "graj?" ze sob? w zestawieniu.
G?os na 2

Bez por?wnania praca numer 2 lepsza. Praca numer jeden kompletnie od dupy ma?o detali.

Jasne, ?e 2. Te? s? pewne niedoci?gni?cia ale generalnie - bez por?wniania.

Por?wnuj?c te dwa prace, to zdecydowanie praca numer 2. Chocia? i tak nie jest ona idealna, mowa tutaj o bordearch, szczeg??ach i og?lnej koncepcji pracy odstaje sporo od pracy numer jeden.

G?os na 2.

Obie prace wog?le nie oddaj? si? do tematu, mo?e bardziej odwzorowuje go praca nr 1, lecz jest do dupy.
G?os na 2.

W 1 du?a pustka, ma?o detali i prawdopodobnie jaskinia robiona auto-borderem.
Du?o ?mieci na ziemi, a ma?o szczeg???w.

Praca nr. 2 Nie a bardzo przypomina ona ob?z trolli, ale du?o detali i wida? ?e autor si? postara?.

G?os na 2

dw?jka o niebo lepsza chocia? przyczepie si? tego trola na schodach ... a tak to ?adnie wi?c glosuj? na dw?jk?

Jako i? moje g??wne konto zosta?o zbanowane, OD?WIE?AM tym

Zapomnia?em doda? ?e gramy do 10 g?os?w.

G?osuj? na prac? numer 2, poniewa? bardziej mi si? podoba i jest znacznie lepsza od pracy pierwszej ;>

Zdecydowanie nr 2. Mo?e i nie jest zbyt ?adna, zawsze mog?o by? lepiej! ;d Ale na pewno jest lepsza od 1. Praca nr 1 do kompletne zero, nie wiem w og?le po co ten u?ytkownik bierze udzia? w pojedynkach, mo?e lepiej troch? po?wiczy? a p??niej walczy?? Po?wicz...

Numer 2

Praca na 2. Jest wszystko dobrze roz?o?one. Nie jest tak biednie jak na pracy numer 1. Praca numer 1 w og?le mi si? nie podoba.

Wygrywa Krzysieq wynikiem g?os?w 11:0 :P

Moja praca by?a s?aba gdy? niestety mia?em na jej wykonanie ~10 minut.

Wtf?! Kiepska wym?wka - chyba od przyj?cia by?o x dni na wykonanie pracy, je?eli czasu Ci zabrak?o rozmawiasz z przeciwnikiem o przed?u?eniu terminu. Nie rozumiem Krzy?qa, po co pojedynkujesz si? z neewbie? Aby by? pierwszy w rankingu? No offence.

Obie prace s? ciekawe lecz stawiam na Prace Numer : 2

Rzeczywi?cie praca Krzy?ka jest lepsza (przewa?y?y tu Detale). Ale nie zniech?caj si? poszczeg?lnymi opiniami w stylu "bez por?wnania lepsza".

I to ma by? wym?wka czy co? Troch? marna a poza nie wiem czy wiesz, ale obra?asz Krzy?ka oraz jego prace. Radze przestudiowa? "Savoir vivre".

Regards,
Smeerf

Sory, zagapi?em si?. Ju? dawno powinien temat by? zamkni?ty.
Podsumowanie:

Krzysieq 3 pkt
Grzonas 1 pkt

Zamykam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry