Kt?ra posta? wybra??

Status
Zamknięty.

lisekmater

Active User
Październik 23, 2009
Liczba reakcji
11
Witam, mam do wyboru trzy postacie

35 ms, full eq do mlvla
~~~~~~~~
60 ek, full eq, skille 75/75 (mace ;/)
~~~~~~~~
80 rp, full eq dla palla, skille 95/75

Wszystkie te postacie maja pacc, a raczej beda mialy bo musze wybrac tylko jedna postac i na nia kupic =).
M?wcie kt?ra postac i dlaczego

Z g?ry dziekuje, poleci repucik

Odp: Kt?ra posta? wybra??

Cz?owieku. Chyba jaja sobie robisz z tym pytaniem. Oczywi?cie, ?e RP!
Dlaczego? Posiada du?e skille oraz pe?ne eq. Wi?cej chyba m?wi? nic nie musz? ; )

Pozdrawiam,
vBio.

Zale?y jaki ?wiat bo na N-pvp to ci radze Knighta lub Palla, a na pvp to Palla, ma on du?y lvl i dobre skille a do tego full eq (Czyli zwyk?ego tibijskiego noopka masz na hita :P). Lecz je?eli nie umiesz\lubisz gra? Pallem to knighta.

60 ek, full eq, skille 75/75 (mace ;/)

Ja wybra? bym knighta, a to, ?e bije z cluba, to chyba nie jest problem, bo mi to nie robi r??nicy - axe/club/sword, no mo?e troszk? si? r?zni?c cen?, ale takim knightem zarobic co? kasy to nie problem.
Polecam postac knighta, poniewa? ma w miare dobre skille i fajnie si? expi knightem, daje rade nawet bez pacc.

Ja osobi?cie zgadzam si? w 100 % z vBiao . A mianowicie wybra?bym palladyna . Dosy? , ?e fajnie si? nim expi - tak szybko si? nie nudzi i nie jest zbytnio monotonny , to jeszcze ma full eq i bardzo dobre skille !

Zdecydowanie pallek. ;d Lvl + skille+ eq = bdb char,tyle w temacie.

Bierz palka i nie marud?, nie do?? ?e skille dobre, to full eq to expienie dla Ciebie b?dzie przyjemno?ci?, do tego z profitem w wi?kszo?ci przypadk?w ;)

Palek rox ^^

Kole? bierz RP i koniec dyskusji czemu?? Dobre skille Dobre EQ Dobry LVL :D. Expienie pallkiem to 110% przyjemno?ci :)

Sam gram kinem, i powiem Ci, ?e jest chujowo, szczeg?lnie z takimi marnymi skillami. Ten pall ma dobre umiej?tno?ci, wyposa?enie, niez?y poziom. Na Twoim miejscu nawet bym si? nie zastanawia?, tylko odrazu wybra? Palladyna.

Pozdrawiam.

Tak jak 50%+ post?w polecam Ci palka poniewa? sam mam 92 paladina i wiem troche co do gry i jak narazie Moim zdaniem jest to najlepsza profesja mo?e i nie wale super hitow z rs ale za to mam w ch hp i many dzi?ki czemu palem si? ?adko pada a taki sorc to co to jest lag na dragonie i puf ju? po nim a knight za s?abe skille i z?y na takim lvl :(

Status
Zamknięty.
Back
Do góry