dam konto 54 EK z paccem na paceri...konto ma demon shield,avenger,demon armor,demon helmet,mastermind shield,golden legs,290cc......itemy posiadam z 209ek na kt?rym aktualnie gram....chetni pisac cena to 45z? netto
33 Palladin Candia, belted cape, p legs, crus helmet, dragon shield, fur boots, p ammy, 6k w kasie, w dp 300 small stone i 400 rsow. SKille 65/52, mlvl 9
Kontakt pw
Witam! Oferuj? Ci 48 druida .
QUESTY:
In Service of Yalahar: 1 misja
The Begginning (completed)
The Desert Dungeon (Completed)
The Explorer Society : Joining The Explorers (completed)
The Postman Missions (Completed)
EQ:
Widoczne na Screenie =)
Pozosta?e Informacje :
Po zaksi?gowaniu pieni??k?w wysy?am do kupuj?cego :
- Account Number
- Password
- R-KEY
Na wystawienie komentarzy mog? poczeka? miesi?c .
Za dop?at? mog? zam?wi? PACCa . (46 z?)
Mo?liwo?? wystawienia na allegro.
Cena: 30 z? ( mog? zam?wi? Pieni??ki na konto jak trzeba)
Forma p?atno?ci : Przelew
Wi?cej informacji :
GG: 9542134 Foteczka na ImaheShack
12172859 odezwij sie mam 59knighta swiat no-pvp,
mam takze 30knight na swiecie secura z bardzo dobrym eq wiecej informacji na gg pisz jak nawet jestem niedostepny ;]
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.