Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Tak na prawde to przede wszystkim nie zastanawiaj si?za d?ugo na co si?zdecydowa?, bo szkoda czasu na my?lenie. Co we?miesz to b?dziesz prawdopodobnie zadowolony, a r??nice s? tak na prawd? minimalne, je?li bierzesz tak podobne modele.
Ale poleca? bym bra? z SSD, bo niezale?nie od tego jaki masz sprz?t, sam ssd potrafi da? sporego boosta. Jak potrzebujesz miejsca na wi?cej danych ni? taki 240/500 SSD to te? nie problem dorzuci? jaki? hdd, albo nawet wzi?? przeno?ny dysk (ja tak zrobi?em, 750G po usb 3.0, a w lapku tylko ssd 240G).
960m si? sprawdza fajnie, o czym ju? wspomina?em.
A z takimi i7 te? nie b?dziesz mia? nigdzie problemu.
Tak?e w zasadzie dopasuj sobie tylko to jakie dyski potrzebujesz. I mo?esz bra? tak na prawd? cokolwiek - dell, msi, asus, lenovo (chocia? przy tym ostatnim poczytaj o konkretnych modelach, bo niekt?re s? trefne - temperatury skacz?, throtling, tego typu rzeczy). Dlaczego cokolwiek? Bo to jest praktycznie ten sam sprz?t i tak xD B?dziesz siedzia? i tydzie? my?la? co bra?. A Nawet jak ju? co? wymy?lisz, to b?dziesz mia? z tego zysk maksymalnie kilku %. A r?wnie dobrze mo?esz wybra? od razu i trafi? w te kilka % lepszy sprz?t. Albo gorszy. I tak nie zauwa?ysz r??nicy.
Btw. Mo?esz te? zwr?ci? uwag? na serwis producenta, bo we?miesz z?? mark? i jak co? si? zjebie to czekasz miesi?c a? wy?l? na drugi koniec europy i ode?l? z powrotem. A jak b?d? mieli opcje naprawy w pl to nie stracisz tyle czasu.

Od niespe?na 2 tygodni jestem posiadaczem tego lapka:
Nie do?? ?e przep?aci?e? to teraz mozesz obudowa? tylko o kolejny dysk SSD.
???W HDD Caddy powiniene? wtedy zainwestowa?![]()

Zejd? z wami kupi?e? laptopa z dyskiem SSD na z??czy SATA 2,5" mimo ?e laptop ma M.2 z obs?ug? dysk?w NVMe PCIE >2000MB/sNie do?? ?e przep?aci?e? to teraz mozesz obudowa? tylko o kolejny dysk SSD.
Powiedz mi prosz? ?e nie zamontowali ci tylko dysku na ko?ciach TLC jakiego? z najta?szych???