Laptop

Status
Zamknięty.

diway12

New User
Lipiec 29, 2010
Liczba reakcji
0
witam wszystkich forumowiczow.
mam do was pytanie (do tych ktorzy sie znaja na tym)
chcialbym kupic sobie laptopa. uzywal go bede jedynie do granie w tibie surforania po necie do vt aqq ew jakis film jakas inna gierka.
posiadam PC wiec nie potrzebuje mocnego laptopa bo wszystkie czynnosci wymagajace procka lub grafiki (sony vegas photo shop nowe gry) robie na PC.
mysle o lapku na ktorym pojdzie konfiguracja:
-tibia + elf + ventrillo + aqq + jakis anty wir (oczywiscie wszystko naraz odpalone)
koszty 1000-1300 zl max
to moja propozycja
Lenovo G550L (59-049103) - Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy
jezeli myslicie ze jest to dobry lapek to powiedzcie mi czy pojdzie mi wyzej wymieniona konfiguracja (plynnie)

Odp: Laptop

Spokojnie starczy na przegl?danie, ogl?danie, aqq i tibie. :D Pozdrawiam

powy?sza odpowiedz mnie nie zadowala moze ktos udzielic innej ? obszerniejszej

powy?sza odpowiedz mnie nie zadowala moze ktos udzielic innej ? obszerniejszej

Hmnn:
Procesor: Intel Celeron
RAM: 2 GB;
Pojemno?? dysku twardego: 250 GB;
Zainstalowany system operacyjny: DOS;
Dedykowana grafika: nie;

Sprz?t na tego typu u?ytkowanie na pewno wystarczy, lecz jest tylko jeden problem system, bo na nim raczej nie p?jd? te aplikacje lecz od czego mamy windows xdd (PS: Idziesz do pana dajesz mu 30z? a on Ci w magiczny spos?b daje Windowsa) Nie m?wi? oczywi?cie ni? o piractwie xdd Nic z tego :D

jeszcze 1 pytanie ^^
posiadam router Linksys WAG200G
znajduje sie on w moim pokoju i jak zauwazylem posiada on antene i jestem w stanie odbierac na nim internet na telefonie (wifi)
Ma?o znam sie na laptopach ale
-czy jest w nich opcja ze pobieraja one internet na zasadzie Wifi ? tak jak w telefonie?
-Jezeli tak to czy na moim laptopie (wymieniony wy?ej) rowniez bedzie cos takiego funkcjonowac?
-jezeli tak to czy internet bedzie tak samo szybki jak gdyby byl podpiety kablem ?
-jezeli nie to czy dam rade grac w tibie i siedziec na vt bez lagow ?
prosze o odp z gory dziekuje ^^

Tak, tak, tak, tak.

Jak ty sobie wyobra?asz laptopa/netbooka bez WiFi?

jeszcze 1 pytanie ^^
posiadam router Linksys WAG200G
znajduje sie on w moim pokoju i jak zauwazylem posiada on antene i jestem w stanie odbierac na nim internet na telefonie (wifi)
Ma?o znam sie na laptopach ale
-czy jest w nich opcja ze pobieraja one internet na zasadzie Wifi ? tak jak w telefonie?
-Jezeli tak to czy na moim laptopie (wymieniony wy?ej) rowniez bedzie cos takiego funkcjonowac?
-jezeli tak to czy internet bedzie tak samo szybki jak gdyby byl podpiety kablem ?
-jezeli nie to czy dam rade grac w tibie i siedziec na vt bez lagow ?
prosze o odp z gory dziekuje ^^

Nie kt?rzy twierdz?, ?e pobieranie danych przez Wi-Fi jest lepsze ni? przez kabel Enthernet ale to tylko takie przemyslenia nie kt?rych. Lagi i tak dalej nie zale?? w tym przypadku od komputera tylko od:
a) internetu (pr?dko?? itp.)
b) router (no czy jest dobry xd)

Pozdrawiam, Yoogi

Status
Zamknięty.
Back
Do góry