[Layout]Pierwszy Powa?ny Layout By Me [you] Oce?

Status
Zamknięty.
Odp: [Layout]Pierwszy Powa?ny Layout By Me [you] Oce?

Mo?e i spoko tabelki i wszystko, ale napisy s? totaln? klap?. Wszystko wygl?da jakoby robione by?o w paincie, dlatego ocena to 2/10.
Pozdrawiam!

- Paint
- 0/10

Nic doda? nic uj??, robisz to ?le :)

Jogi88 moglbys mnie troche poduczyc w tym co robie? program GIMP

hah dla czego ja mam to oceniac ? xD nie no lady ale to logo jest tragedia ;] ;p

Wida?, ?e chcia?e? zrobi? co? fajnego pasuj?cego do tibii jednak moim zdaniem niezbyt dobrze Ci to wysz?o. Ca?y layout przypomina strone we flash'u, czcionka nie pasuje w og?le do niego. Jednym s?owem - nie podoba mi si?! Prace oceniam na 3/10.

0/10 - paint kompletnie Nic ?adnego... Popraw poczytaj poradniki.....

Hehe ;D Sory ?e tak p??no oceniam, ale nie widzialem tego tematu wcze?niej ;] hmmm... i ja mam to oceni? ?? To tak. Popracuj, czytaj tutoriale a ocena to 2/10 ;)

Ostatnia edycja:

Takie... kiczowate? Za du?o ma takiej tandety, te pergaminy wygl?daj? tak nie naturalnie.
2/10.

bardzo ladnie jezeli jest to pierwszy powazny to jestem ciekawy jaki by byl taki pierwszy lepszy 8/10 poniewaz banner na samej goze nie podoba mi sie reszta git

M?wi?c szczerze Layout wyszed? ci nawet nawet,lecz mi si? wydaj?,?e to co zrobi?e? jest troch? dziecinne i na servery z du?ym expem.

Ale na pocz?tek dobry.

?adnie ci wyszed? napewno je?eli dasz go gdzie? do downloadu to zobaczymy go na wielu OTSach 10/10

Layout bardzo ?adny. Znacznie lepszy ten poprawiony ;] najbardziej podobaj? mi si? te boczne paski. T?o te? niczego sobie ;]
Pozdrawiam

?adnie ci wyszed? napewno je?eli dasz go gdzie? do downloadu to zobaczymy go na wielu OTSach 10/10
To ja widz?c taki acc maker od razu bym opu?ci? stron? nawet nie my?l?c o tym jak musi wygl?da? ots. Exp x99999999999999999999999 ????
Wracaj?c do tematu.
Ju? ostatnio opisa?em jak ma si? sprawa ale widz? ?e posty zosta?y usuni?ta (pewnie b??d z serverem). Teraz dam kr?tk? i zwi?z?? ocen? 1/10.
I oczywi?cie pytanie musi by?: "Dlaczego tak kolega chce abym mu oceni? ten layout?"

Niestety nie podoba mi si?, wszystko wygl?da jak by by?o robione na szybkiego, napisy i wszystko si? zlewa, chocia? nie jest a? tak ?le, mo?na by by?o zmienic kolory i by?o by lepiej!

@UP
Zgadzam si?.. Logo nie pasuje, wsz?dzie indziej u?yty 1 i ten sam scroll.
pomys?: 5/10
wykonanie: 2/10

Hmm... co powiedziedz mi sie bardzo podoba tylko troche niedopracowany ;/ ale i tak dobry

Ocena 5/10

Napisy 1/10
Logo 1/10
Pergaminy 1/10

Og?lnie, layout s?aby i to bardzo... Po?wicz jeszcz?, nie wklejaj jakiego? g?wna typu w?a?nie te pergaminy, tylko menu zr?b sam je?li robisz to w photoshopie to po?ci?gaj jakie? style do niego na buttony albo co?, i zacznij od normalnych layout?w bo takie layouty jak Ty robisz jest bardzo trudno zrobi? uwierz mi. Zr?b par? layout?w np. na portfolio dla kogo?, albo chocia?by na stron? firmy sprzedaj?cej komputery xD Uruchom wyobra?nie a zobaczysz, ?e wszystko Ci zacznie ?adniej wychodzi?:) ?wicz ?wicz i nie zniech?caj si? a kiedy? b?dziesz najlepszy :D

Pozdrawiam, Arvia.

Tak jest logo absolutnie nie pasuje do reszty. Za ten layout wi?cej ni? 4/10 nie dam.

8/10 G?ra troche do dupy. ;P

To ja widz?c taki acc maker od razu bym opu?ci? stron? nawet nie my?l?c o tym jak musi wygl?da? ots. Exp x99999999999999999999999 ????
[/COLOR]"
Drogi kolego a mo?e ten kto ?ci?gnie tego Layouta u?yje go do ,,High Exp" OTS pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry