Odp: Left Mouse Click
Obrazek tak przekonywuj?cy jakbym narysowa? bud? dla psa w paincie i nazwa? to gr?...
Widzisz, nie musz? Ci nic udowadnia?, a ?e by?em na tyle mi?y i wysili?em si?, ?eby Ci pokaza?...
Co do gier w konsoli, chcia?e? mnie za?y??
Czym si? r??ni od winapi...? ...w?tkiem kt?ry obs?uguje wy?wietlenie grafiki/d?wi?ku?
Pisz dalej swoje gry w WinApi, bo dyskusja na ten temat nie ma w og?le sensu, gdy? nie masz ?adnej wiedzy na ten temat.
Tworzenie klienta pod gotowy serwer jest dla takich ludzi jak Ty, kt?re nie poradz? sobie z napisaniem sprawnego serwera...
Nikt nie podejmuje si? takich rzeczy z wielu powod?w kt?rych i tak nie zrozumiesz...
Dziecinko, nie masz poj?cia o czym m?wisz, a i tak pr?bujesz zmiesza? mnie z b?otem. Hello World na konsolce nie robi z Ciebie programisty.
Naprawd?, ta dyskusja nie ma sensu, bo i tak b?dziesz zadufanym go?ciem, kt?rego ura?ona duma b?dzie pr?bowa?a mnie zjecha?.
Ale ok, r?b co chcesz... Mo?esz uwa?a? si? za mega-programist? kt?rym nie jeste? i raczej nie b?dziesz...
Ale jeste? jeszcze zapewne szczylem i wiele si? nauczysz... ?ycz? powodzenia...
Nie uwa?am si? za nikogo, jakby? nie wiedzia?. Wypowiedzia?em si? w temacie, aby?cie nie spierdolili sprawy Oskarowi, bo jako jeden z niewielu na tnecie nie jest TROLLEM. Ofc, trolle b?d? udowodnia?y swoj? racj?, chocia? nic nie potrafi?. ( Brzmi znajomo? )
Na tym ko?czy si? nasza niemi?a dyskusja. Nie uwa?am, aby mia?a ona jakikolwiek sens. Ty masz swoj? racj?, kt?r? b?dziesz pr?bowa? udowodni?, mimo i? jedziesz na improwizorce.