• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Letni update, nowe newsy

Status
Zamknięty.

Andzia

Ale ze mnie krejzolka;*;*
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
49
Jak ju? zauwa?yli?cie na innych forach oraz stronach Tibijskich zosta? napisany nowy news na tibia.com ;)

Nawet je?eli nie b?dzie nowych przestrzeni to zostan? zmienione wygl?dy miast Kazzdordoon oraz Darshii. Jednak musimy troch? poczeka?, poniewa? nowe wygl?dy uka?? si? dopiero w letnim update. ?ciany zostan? zmienione, nowe ozdoby dodane oraz najwa?niejsze na Darashii pojawi si? nowy piasek ;) Femor Hills i Amazon Camp tak?e ulegn? zmianie, oczywi?cie w pozytywnym znaczeniu tego s?owa ;) Nowe grafiki w Kazzordoon jak wida? b?d? cudowne, te kryszta?y oraz sp?ywaj?ca lawa - bajka ;) Nowy system transportowania si? b?dzie znacznie lepszy od starego - obecnego. Zostan? zrobione wagony, kt?rymi b?dziemy mogli si? przemieszcza? do; depo, sklep?w, ?wi?tyni, ?odzi oraz g??wnej bramy danego miasta. Nowe miejsca do huntowania Orc'?w tak?e si? pojawi?, Amazon Camp oraz Kopalnie te? b?d? poprawione, jak ju? wy?ej pisa?am ;) Tyle, ?e na Dwarfy b?dzie mo?na polowa? tak?e na Cormaya i w Tiquandzie. Do Thais b?dzie dodane kilka nowych miejsc. Jednak na czas, kiedy b?dzie aktualizowana mapa (wakacje) trzeba b?dzie wzi?? ca?? zawarto?? swojego domku, poniewa? b?d? nowe wygl?dy i wszystko przepadnie ;)
Niewiem jak wy, ale ja Update nie mog? si? doczeka? ;) Od razu zwiedz? Darashi? i Kazzordoon.

Now - Teraz
Revamped - Po aktualizacji

Andzia ;)

Moim zdaniem bardzo dobrze, ?e to zrobili. Jak widzia?em w Kazo, ?e za ?cian? nic nie ma to mi si? ?yga? chcia?o. Ten pomys? jest bardzo dobry. Co do Darashi, tak?e bardzo dobrze, zw?aszcza ten w?zek.

Pozdrawiam,
Vendeto

Super :D Nie mog? si? doczeka? nowego UPdate ;) Ale wakacje ju? nied?ugo, to i UPdate nied?ugo xD

Jak przeczyta?em o tych w?zkach to mi stan? :p
A jak zobaczy?em star? grafik? to si? z rzyga?em :p
@Down
Andzia napisał:
Ps pisze si? stan??
Nie o to mi chodzi o czym ty my?lisz.

Ostatnia edycja:
@up
Szkoda tylko, ?e nie pisa?am o w?zkach ;< Ps pisze si? stan??

No nareszcie... Moim zdaniem bardzo dobry pomys? poniewa? w niekt?rych miejscach mapa Tibii wygl?da?a gorzej ni? na niekt?rych "Su?pfer" OTS'ach.

Niby grafika coraz ?adniejsza, lecz moim zdaniem strasznie leci klimat - zw?aszcza w kazz.

Sam nie wiem, co o tym update my?le?.

No, mapka b?dzie ciekawa.
A co najwa?niejsze nie posz?a? na godowca i nie skopiowa?a? tekstu.
To teaz tylko czeka? do wakacji i zwiedz?c mapk?.

Super, znudzi?a mi si? ju? Darashia, teraz cz??ciej b?de do niej wpada? ; ).
Do Thais b?dzie dodane kilka nowych miejsc.
. Bardzo si? ciesz?, lubi? posiedzie? w Thais, tylko ciekawe jakie to b?d? miejsca ? ^^

?adna grafika tych ?can...
Kazoo do niepoznania si? zmieni?o , tak samo Drasharia sie zmini?a
Dobry pomys? co do wuzk?w

Troszke wi?cej screen?w ;)

Amazon Camp

Darashia

Desert

Femurhills

Femurhils 2

Pod wod? gdzie b?dzie mozna napotka? tajemniczego Wodnego Potwora :)

Screeny pochodz? z TibiaNews. Unofficial Tibia Newspaper & Tibia Encyclopaedia

Dodam jeszcze pare.

Kopalnia Krasi

Kolejki w Kazo

Kazo stare

Kazo nowe

Ostatnia edycja:
Dzi?ki za screeny, ale mog?e? wklei? to pierwszego posta, bo ludzie nic nie czytaj ? ;| Ehh strasznie podobaj? mi si? nowe wygl?dy ;)

Jak wy?ej strasznie mi to sie podoba, a nie same puste ?ciany jak kiedy? :)
No i co? na otsach sie zmieni :)

Ja mam jedne zastrze?enie , tibia , albo:
a)Nie przypilnowa?a i "tajemniczy" potw?r nei jest tajemniczym , tylko publicznym :
a3323b7ca9f5f4aee07f6c9e80214155.png

b) zakupi?a od "normal" usera prac?

Pewnie spirte tego potwora byl juz dostepny teraz ;)/Dem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ehh one s? teraz takie ??dne :P :* ciekawe jak b?dzie si? gra?o :p napewno lepiej z tak? grafik? ma kto? nowe screeny ?? :*

Hehe, Demorth ?adne screeny. Zapowiada si? ten update na prawd? ciekawie. Nie mog? si? doczeka?. ;)

P.S. Czekam na wi?cej screen?w. :D

Pozdrawiam,
Vendeto

Ten "tajemniczy" potw?r to W?? Morski.

demon_oak.jpg

Nie by?em pewien czy gdzies ju? by? zapostowany ten nowy potw?r.

Naj?adniej przerobi? Darashie i Kazo, zobaczymy jaki b?dzie efekt ko?cowy ich tworu :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry