• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

- ElfBot Licznik hitow

Status
Zamknięty.

Gieniox

New User
Czerwiec 17, 2009
Liczba reakcji
0
Witam, poszukuje skryptu kt?ry by zliczy? np. ile hit?w uderzy?em w ciagu minuty. Albo ile razy w ciagu minuty pojawila sie wiadomosc [You deal...]

Odp: Licznik hitow

Mam skrypta ktory pisze ci jaki max hit walno?es

PHP:
auto 1 dontlist | if [$curmsg.content ? 'You deal'] {inc $hits}
auto 200 listas 'Hit?w: $hits <> Sekund: $secs <> Hit?w na minute: [$hits*60/$secs]'  | {inc $secs | wait 1000}

jk2hrb.jpg

Takie cos?

Ostatnia edycja:

Tak. Najprawdopodobniej o to mi chodzi?o, jak na razie ?miga wszystko ?adnie. A mam kolejne pytanie czy istnieje skrypt kt?ry pokaza? by za ile czasu wbije dany skill? Bo mam na to ?eby pokaza? za ile wbije kolejnego skilla albo za ile wbije dany lvl, pr?buj?c przerabia? jako? te skille nic mi nie wychodzi?o ;

To jest skrypt na wbicie x lvl

PHP:
auto 1000 setcolor 55 255 255 | setpos [$screenleft - 90] [$screenbot - 763] | displaytext 'Exp do 400 :  $formattime.$timetolevel.400'

a to jest skrypt na wbicie nast?pnego skilla, w tym przypadku fist(attack speed)

PHP:
auto 1000 setcolor 255 55 55 | setpos [$screenleft - 900] [$screenbot - 0] | displaytext 'Next AS : $skill.fist ( $skillpc.fist %) $formattime.$skilltime.fist ' '$skill.fist ( $skillpc.fist %) TNL $formattime.$skilltime.fist '

Status
Zamknięty.
Back
Do góry