Mag czy Pall

Status
Zamknięty.

kasjan541

Advanced User
Lipiec 3, 2009
Liczba reakcji
12
witam zbli?am si? do 8 lvlu i tu tkwi problem

na start b?d? mia? tylko 1k i eq z wyspy ale to nic schody zaczynaj? si? teraz bo nie wiem kt?r? prof? gra? (nie chce knighta)

m?j typ postaci musi w miar? du?o bi? na niskim jak i wysokim lvlu

dobrze w miar? zarabia?

eq musi by? nie drogie

?eby nie lata? po speary ci?gle ale ?eby nie biega? co chwila po potki

a i to server NO-PVP

w miare szybko ?eby expi?

i nie lubi? siedzie? i skilowa?

@Down

to jest tylko podpis -.- ka?dy widzi tam sw?j nick
Prosz? o nagrodzenie warnem tego pana za Ma?o Warto?ciowy post i nie na temat

Odp: Mag czy Pall

o co ci chodzi z tym sebekxd ja jestem sebekxd a tak wogule pod jakim sklepem???
:confused:

kasjan541, przykro mi nie ma takiej profesji ...

Musisz z czego? zrezygnowa? aby pogra?.
Dodaj czy to b?dzie PACC czy FACC.

Jak nie chcesz lata? po potki to zostaje pall i knight.
A jak nie chcesz skillowa? to zostaje ci tylko Community Manager... :D

A na serio - pallkiem szybko wbijesz 60 skilla i do 25 lvl ci starczy. Sorkiem dobrze sie expi do 20 lvl a p??niej musisz posiedzie? przy mlvl. My?le, ?e pall to dobre rozwi?zanie.

Ja bym wybra? Sorca ale to tylko je?li pacc, a je?li facc nie lubisz skilowa?, biega? po speary i po potki to polecam ci zosta? na rooku i zrobic rookstayera

@Darkqq
Pozdro je?li ty m lvl skilujesz ja swoim sorcem na 39 lvl mia?em 36 m lvl wi?c nie?le z eq 38.
Sorciem w?a?nie expi si? dobrze OD 20 albo 22 lvl bo ci?niesz tomby z wand of draconia na FACCu nawet pod mount st masz tombe i wyci?gasz 25k/h z samej r??dzki

Ostatnia edycja:

Ale jak wbije 20lvl expi?c tylko to nie b?dzie mia? wi?szego ni? 20. A z takim mlvl nie poradzi sobie, bo ile kasy wyda na runki i poty.

Tak my?la?em, wi?c ja wybra?bym palka. Cho? knight by?by dobry, ale skoro go nie chcesz :P

Notka moderatorska:
Na przysz?o?? rozwijaj swoje wypowiedzi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

aha to b?d? gra? Pallkiem dzi?ki macie panowie po repucie

prosz? moderatora o zamkni?cie tematu

Jak nie lubisz siedziec i skilowac to wez sorca albo druta bo palem zeby wbic to 65 dista musisz miec small stone a chodza po 2k za 100 do 65 dista musialbys miec z 600 to jest 12k wiec radze ci wziasc druta&sorca nawet jesli masz zamiar grac na facc wbijesz troche lv i moze pozniej zdecydujesz sie na pacca chociaz na 30dni a granie sorcem&drutem na pacc to czysta przyjemnosc a tak wgl servery non-pvp sa lipne wbijesz wiekszy lv i bedziesz zalowal ze nie zagrales na pvp ale kazdy gra jak lubi

Temat zamykam na pro?b? autora.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry