• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[Mapa]Pierwsza Mapa

Status
Zamknięty.

Maya

User
Kwiecień 26, 2009
Liczba reakcji
4
Chcia?am Wam przedstawi? m? pierwsz? mapk?, kt?r? zrobi?am dzi?. Powsta?? po to abym pozna?a swe "przeznaczenie". Nie wiem czy jestem dobra w mappowaniu, je?li si? oka?e ze tak to zajm? si? tym je?li, nie pozostan? przy skryptowaniu ;) A wi?c zapraszam do oceniana. :):)
SCREN I
zalo.jpg

SCREN II
zall.jpg

Scren III (ca?o?? z lotu ptaka)
SCREN III
zalll.jpg

To na tyle.

Odp: [Mapa]Pierwsza Mapa

Jezeli to faktycznie twoja pierwsza powazna robota to jest Geniuszem :)

10/10 Jak dla mnie :)
Pozdro i rob wiecej

SUPER! Jak na pierwsz? prace to jest pi?kne ;d Jak robisz screeny naciskaj Q :)
9/10

Pozdro MisQ011 ;>

Jak ta pierwsz? prace to nawet nie?le tylko par? b??d?w jest.
Wodospady s? ?le zrobione i jako? tak znik?d wyp?ywaj?.
Ciekawe jak taki dach utrzyma tyle kamieni ;)
kryszta?y nie powinny by? na powierzchni.
Staraj si? u?ywa? wi?cej natury. Jako? tak pusto troch? wysz?o
I pami?taj czerp inspiracje z ?ycia a nie z kosmosu :o
Chodzi o to ?e taki opuszczony dom stoi, taki zaniedbany a tu bach kto? nar?ba? drewna i zostawi? :( daje
7/10 bo to pierwsza praca.

Dzi?ki Kaguna nast?pnym razem postaram si? zrobi? bardziej realistycznie ;) Jak tak teraz patrze to rzeczywi?cie z tym dachem a takie kamienie <haha>
Dzi?kuje te? za pozytywne oceny (my?la?am, ?e posypi? si? 1 ;D)

Bo?e, co za debile komentuj?. Komentujecie dla wbicia postu? Nawet nie patrz?c na screeny?

Mapa jest beznadziejna; linia brzegowa kwadratowa, g?ry kwadratowe, ?le zrobione, natura beznadziejna, brak szczeg???w, ?al, b?l i rozpacz. Prosz? Ci?, nie mappuj wi?cej.

Najgorszy showoff maja.

Bo?e, co za debile komentuj?. Komentujecie dla wbicia postu? Nawet nie patrz?c na screeny?
Mapa jest beznadziejna; linia brzegowa kwadratowa, g?ry kwadratowe, ?le zrobione, natura beznadziejna, brak szczeg???w, ?al, b?l i rozpacz. Prosz? Ci?, nie mappuj wi?cej.
Najgorszy showoff maja.

Co ty taki kurwa komentator si? znalaz?e?, sam chujowe mapy robisz a pierdolisz o innych ;]

#Topic

Jak na first mape to dobrze, popracuj troch? nad brzegami i natur?, 6/10

Najgorszy showoff maja.

Hehe rozbawi? mnie tw?j post, gdy? w ka?dym temacie si? tak odnosisz nie wiem co Ci robi? w szkole domu ale wida?, ?e ?rednio si? na tym znasz. Zabawny cz?owiek z Ciebie ;)

Ostatnia edycja:

@Thrak
Prosz? bez ubli?ania i u?ywania wulgaryzm?w. Ciekawe jaka by?a twoja pierwsza mapa... M?wi?c o kim? "debil" masz wielkie mniemanie o sobie... I chyba tylko ty komentujesz dla wbicia postu i dla podniety, ?e komu? naubli?a?e?. Jak kto? publikuje map?, to nale?y pochwali? co zrobi? dobrze i NIE ZGANI? to co zrobi? ?le, lecz pouczy? dan? osob?, wyt?umaczy? jak ma by? itd. Wzoruj si? na u?ytkowniku Kaguna.

@Topic
Ocena: 7/10 (ale jak na pierwsz? map? to 9/10)
Pos??? si? tym co napisa? Kaguna, bo ja napisa?em to posta, aby pouczy? tego Thraka. ;)
Mapka bardzo ?adna jak na pierwsz?. :D

Pozdrawiam,
GregoRex.

PS. Thrak twojego posta i tak raportuje. ^_^

na dachu budynku nie powinne by? du?e kamienie, tak samo czy ta studnia nie powinna by? przy ?cie?ce je?li oczywi?cie taka by by?a bo brakuje tej ?cie?ki, Te niebieski kryszta?y w takich miejscach nie pasuj? one psuja map? szczeg?lne u gdzie s? teraz one s?u?? jako dodatek do lodowych miast
Ocena moja 6+/10

Ostatnia edycja:

Nie?le jak na pierwszy raz.Ocena 7+/10.

Po 1. Naucz si? robi? g?ry
Po 2. Wodospady zazwyczaj maj? ?r?d?a
Po 3. Co to taki ten brzeg dziwny?

@Thrak:
Debilem to mo?na nazwa? ciebie. Spamujesz w ka?dym temacie w Showroomie, ?e wszystko jest ?le, a sam robisz beznadziejne mapki.

Prosta linia brzegowa, ma?o urozmaice?, prosta i szybka do wykonania. ?le dobierasz itemy - kryszta?y na trawie? :confused: zwyk?y prosty most, niedopracowane g?rki i sporo brak?w.

[evil]5/10[/evil]

Ma?o dodatk?w, natury w sam raz.
Nie podoba mi si?, ?e na pierwszym pi?trze przeszed?e? od razu z pod?ogi kamiennej w bagno.
A ten pierwszy wodospad to sk?d si? wzi?? ? Sk?d wyp?ywa ?
Ja daj?:
3/8

Status
Zamknięty.
Back
Do góry