• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Mapeditor

Status
Zamknięty.

Devosek

Advanced User
Marzec 23, 2009
Liczba reakcji
16
Prosz? z g?ry o linki, a nie jaki? spam i wola? bym sim0ne(3x rep), ale chocia? na chwil? mog? si? zadowoli? s?abym rme(0x rep :D.Oczywi?cie z wszystkimi nowymi itemkami przynajmniej wi?kszo??.

Odp: Mapeditor

rzycze powodzeinia narazie mozesz sobie sciagnac spr od 8.5 bo nawet jescze nie ma simona na 8.5 ale oczywiscie juz wyszedl zapewnie tylko ze narazie nie chdza go dac bo juz silnik sa na 8.5 ale to tzw binarki w skrocie najmniej nacikana reprezytorium stawiam ze za jakies 2 dni juz sie powinien pojawic simon i rem w protokrze 8.5

Czy ja prosi?em o g?wniany jaki? protok?? jak 8.4 ? Co mnie obchodzi 8.4 i jakie? g?wniane silniki przeczytaj tre?? posta pierwszego.

Ehh... Co? mam podejrzenia ?e Remeres nie zrobi kolejnego Map Editora ;( ?miem tak twierdzi?, poniewa? nie zrobili ME do clienta 8.42. Co do Sim0ne, nie u?ywam go, od kiedy zacz??em u?ywa? RME, czyli od lat. Ale je?eli sytuacja si? potoczy tak dalej, to chyba si? na niego przestawi?.

Ostatnia edycja:

Ehh... Co? mam podejrzenia ?e Remeres nie zrobi kolejnego Map Editora ;( ?miem tak twierdzi?, poniewa? nie zrobili ME do clienta 8.42. Co do Sim0ne, nie u?ywam go, od kiedy zacz??em u?ywa? RME, czyli od lat. Ale je?eli sytuacja si? potoczy tak dalej, to chyba si? na niego przestawi?.
nie mylisz si? b?dzie map edytor pod 8.50 wystarczy na stronce zobaczyc
Also, 1.1.8 will be released in a few days, with several fixes and tweaks!
Takie co? pisze na stronie rme

ludzie zadene z edytor nie zostanie wydany do poki koderzy nie zrobia tego i pewiwn czlowiek z otfansu nie zrobi nowego pliku item.otb bo okolo 60spr zminilo swoje polozenie i trzeba je na nowo dodwac wiec nie ma co liczyc szybko a co do rem 1.1.8 jest napisane ze bedzie on na starsza wersjie klienta a nie nowsza jedynie moga dodac ody dwie naraz wersje

otsvaries.pl.tl <<< tam jest mapeditor 8.5 =)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry