• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Mar Cin Mapping Thread

Status
Zamknięty.

Mar Cin

New User
Sierpień 22, 2012
Liczba reakcji
3
Wcze?niej swoje prace udost?pnia?em na forum // pod nickiem "MaR CiN", doda?em sobie prefiks ?rednio - Zaawansowany , poniewa? s?dz? , ?e na takim poziomie mappuje.

61ef5545b3d2c.png

a20cd19099696.png

ae41d6539e43f.png

4190387edb839.png

f75ec07e18abe.png

902acb19d6a4a.png

d414a89e981a1.png

a024acd786e88.png

6bd5769afa10e.png

2c8f5e6cedbfe.png

008f364a2ddae.png

Prosz? o komentarze , oraz rady co mog? poprawi?.

Odp: Mar Cin Mapping Thread

Twoje prace s? na bardzo dobrym poziomie, sam chcia?bym tak mappowa?. Najbardziej podoba mi si? ostatni screan , poniewa? lubi? taki klimat.
Naprawd? zas?ugujesz na prefiks ?rednio - Zaawansowany, czekam na kolejn? porcj? screan?w.
Pozdrawiam , Hendeho.​

Fajnie ?e miasto z nowych sprite?w zrobi?e?, jednak na moje oko miejscami jest zbyt pusto. Dodaj troche mniejszych detali i tak jak na ostatniej pracy, kt?ra wydaje mi si? najlepsza. Ale miasto fajne ;)

Dok?adnie fajnie ?e masz pomys?owo?? ale tzn ?adnie wygl?da ale to dla mnie te? jest takie dziwne.
Masz wielkiego + za new sprity kt?re ?adnie si? prezentuj? + architektura kt?ra te? jest jak dla mnie unikalna.
Tylko tak jak napisa? Enpec gdzie nie gdzie pusto jest :D!

Pozdrawiam

Kahras

Dla mnie nic specjalnego... Bez obrazy ale dla was to chyba dlatego jest fajne bo robione pod in-game i s? zielone ?ciany zamiast
szarych...Ja tam nic specjalnego nie widz?.

Bardzo ?adne prace pozwol? sobie oceni? 9/10 staraj si? bardziej zape?nia? pomieszczenia itd , stosuj?c "nowe sprity" staraj si? dopasowywa? dodatki ?eby nie rzuca?y si? nadmiernie w oczy i nie niszczy?o og?lnego efektu .
Pozdrawiam,
Cl3an.

Nie ma to jak odpowiada? sobie multikontem po [-]dw?ch[/-] dwunastu, m?j b??d minutach od zamieszczenia pracy. Ja tu rewelacji nie widz? a jedynie mieszanie dw?ch nie pasuj?cych do siebie styl?w ?cian. Je?li chodzi o architektur? to detalizacja ?cian jest w miar? dobrze ale sama konstrukcja budowli wypada nieco gorzej w por?wnaniu do chocia?by mapper?w z cipsoftu. Ostatni screen gdzie? ju? widzia?em, jakie? informacje na czym si? wzorowa?e? buduj?c to? Og?lna ocena 5/10 niby masz pomys?y ale s?abo wychodzi ci ich wykonywanie, zostawiasz sporo pustego miejsca

@down
Ja przynajmniej nie komentuje swoich prac drugim kontem, znam poprawn? pisowni? s?owa screen/screenshot i nie faworyzuj? u?ytkownik?w reputami o warto?ci 0 ?eby si? wypowiadali. Nie chc? nic m?wi? ale Flous te? dobrych map nie mia?, wybi? si? zrzynaj?c prace i pomys?y od innych.

Ostatnia edycja:

#Zbizu "M?wi to ten go??,co w og?le nie ma r?ki do Map Editora m?wisz jakby? by? Fluos.O ile
wiem tobie takie co? nie wychodzi czyli mieszanie nowych sprit?w z innymi rzeczami.
Og?lnie prace s? ?adne,pomys?owe brakuje im troch? detalizacji ale og?lnie w porzo,.
Kwadrat?w si? nie przyczepi? bo ci??ko by by?o zrobi? tu co? nie kwadratowego.
Ostatni obrazek mi si? podoba,z o?rodka widzenia gracza. Ale pomys? mi si? podoba. Ocena 7/10.

Pomys? w?a?nie jest w porz?dku, ale jak si? przyjrza?em d?u?ej to mo?na by to trzy razy g??ciej wydetalowa? - popatrz sobie np. na 5 i 8 screen - jak rl tibia :s

Dzi?kuje za komentarze, oraz podpowiedzi.
Ka?da osoba wypowiadaj?ca si? w mojej galerii otrzyma?a punkt reputacji.
A teraz nast?pna porcja screen?w, tak?e prosz? o komentarze i podpowiedzi.

1c46a62ad8992.png

956322ca07d12.png

Ostatnia edycja:

Nowe screeny mm poezja , du?o detali , pasuj?ca do siebie kolorystyka ,klimatycznie 9,5/10 ;)
Pozdrawiam,
Cl3an.

Wszystko ?adnie spoko ale rzuci? by? co? kamyczk?w na drogie czy co? bo troch? pusto to wygl?da.

Widac popraw?, wida? ?e rozumiesz o co chodzi, teraz popracuj nad natur?, bo ta kt?r? tam da?e? truche nie pasuje do pustyni. Jedyne do czego mog? si? przyczepi? to og?lne rozplanowanie budynk?w, droga jest za szeroka i dla tego wygl?da pusto.

I grass tuftsy na piasku ;(

Ostatnia edycja:

Nast?pny screen wynikiem nudy.

56dacbb310eaf.png

Tutaj nast?pne moje prace , mo?e zach?ci to was do komentowania.

2b8f97d89c27a.png

72fbba80e3991.png

cccf859785c92.png

289571ca0e25f.png

Prosz? o komentarze i podpowiedzi.​

Ostatnia edycja:

Powiem ci szczerze, ?e ostatnie zdj?cia super. Pierwszy raz widze taki styl miasta, je?li tw?j w?asnt to gratuluje, takich rzeczy w mappingu od dawna brakuje.
A te domki w d?ungli te? pomys?owe, ca?o?? oceni? 9/10.

Poprzednie zdj?cia pustynne tak?e bardzo ?adne.
Co do pierwszych zdj??, to powiem ci, ?e te mi si? nie podobaj?. Mapy wida? robisz estetyczne, ale mi akurat u?yte grafiki nie odpowiadaj?.

Podoba mi si? miasto pustynne. Ciekawie skompletowane obiekty, kt?re znale?? mo?na w nowym RME. ?ciany, od zawsze szukam zastosowania do nich, jak widz?, komu? si? to uda?o, mimo, i? wielokrotnie pr?bowa?em je jako? ciekawie wkomponowa? w t?o gry.
Te bagna z domkiem. To wywar?o na mnie najwi?ksze wra?enie. Mo?e i nie ma tam zbyt wiele do oceniania, ale prostota powala, a to przecie? jest najwa?niejsze w mappingu, by umie? ogranicza? detale, kt?rymi niekt?rzy, w tym i ja, szastaj? na wszystkie strony, nie zastanawiaj?c si? jak to b?dzie wygl?da? w grze.
Drugie zdj?cie najnowszego postu te? ciekawie wykonane, pozosta?e trzy nudne i puste. Doda?bym na Twoim miejscu jakie? wozy albo co? co charakteryzuje miasto.

O ch?opie teraz to pokaza?e? klas? wida? wysoki poziom 10/10 . Mam pytanie wy?lij mi na pw nr. GG . : )

Podoba mi si? ten ss z (chyba) obozu na bagnach taki zielony ca?y.

Reszta te? mo?? by?.

pytanie: to jest najnowssza tibia ;P?

Nast?pny screen, prosz? o komentarze i podpowiedzi.

f22503f589a56.png

Ostatnia edycja:

To ju? ci wysz?o perfekto :)

Jedyne co mog? powiedzie? to mapka ci wysz?a zajebi?cie :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry