Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Siema z tej strony Fragles. Pisz? z konta kumpla,poniewa? hackneli mi e-mail a razem z tym has?a do:gg,tibia.net.pl oraz innych portali.Dlatego nie pisz? na forum bo niemam sk?d odzyska? moich pass?w -.- Jak chcesz wyexpi? posta? to pisz na m?j nowy numer gg:5289378...

?eby ludzie z tibia.net.pl my?leli ?e jeste? pro evo ziomek i botujesz takimi charami

albo masz jaki? problem natury osobistej
tym to juz w og?le mnie ch?opie rozbawi?e? po co mi screen twojego chara kupionego na allegro ? nie wiem jaki cel mia?e? w tym ?e w?uci?e? tutaj tego screena ale c?? s? ludzie i parapety.Na dow?d screen z nickiem ?eby ju? nikt bezpodstawnie mnie nie oczernia?.
Shatil ty chyba sobie ?artujesz Fragles to co napisa?e? w og?le nie ma sensu chodzi mi o to ?e dodajesz screena chara swojego rl nie wiem jaki mia?by w tym cel pisa? ?e jest twoim rl ? i jak mo?esz to podaj mi jego nick na tibia.net.pl ch?tnie go spytam o pare ?eczy i po co doda?e? screena swojego chara? co mnie interesuje tw?j char dodajesz screena albo kolegi z rl albo kolegi z tibii i chcesz w ten spos?b zach?ci? do korzystania z twoich us?ug wiem ?e wiele ludzi ci? broni bo my?l? ?e jak si? przyli?? to b?d? fajni chcia?em ci jeszcze powiedzie? ?e uwa?am ?e wszystkie screeny tych twoich HIGHT LVLI to chary twoich rl dlaczego? ot?? wszystkie nicki char?w zaczynaj? si? od DON pewnie s? to twoi rl i postanowili?cie zrobi? podobne nicki czy nie wiem jak to nazwa? i zgad?em kolejny nick ta posta? te? gra na Eternii dziwne.
- Name: Don Diterr Former Names: Joey Ocean Sex: male Profession: Elder Druid Level: 231 Achievement Points: 214 World: Eternia
- Name: Don Fragles Former Names: Cravler Sex: male Profession: Elite Knight Level: 196 Achievement Points: 77 World: Eternia
Widzisz Fragles jednak nie tak ?atwo wkr?ci? komu? kity a nawet je?li to nie s? twoi rl to kumple z gildii Don stefano i Don diterr s? z jednej gildii ty pewnie te? w niej by?e? ale pada?e? ca?y czas i odszed?es ?eby troche poexpi? poprosi?e? ?eby zrobili screena i napisali masowe wbijanie lvla ?eby ludzie z tibia.net.pl my?leli ?e jeste? pro evo ziomek i botujesz takimi charami albo ?e ludzie ci ufaj? i daj? ci passy do takich lvli ja jestem pewny ?e na pewno te osoby nie s? z tibia.net.pl bo skoro kto? sam potrafi wbi? taki lv to nie potrzebuje twojej pomocy w expieniu i za pewne nie chcia?by ryzykowa? straty takiego eq i dlaczego nie poka?esz nam screena postaci z innego servera tylko wszystkie s? z eternii i daj jakiegos screena postaci kogo? z tibia.net.pl poka? nam jak expisz i tak dalej a nie dajesz screeny koleg?w z serva.
- Name: Don Stefano Former Names: Razino Zage Sex: male Profession: Elite Knight Level: 206 Achievement Points: 116 World: Eternia
@Up
A ten kolega przypadkiem za niego nie expi?? Nawet jak to jest tylko osoba kt?ra chcia?a pom?c Fragles'owi to nic z?ego nie zrobi?a ka?dy chce jako? zarobi? a w tedy spos?b nie zarobisz bez reklamy. Sam korzystam z us?ug mojego kolegi z rl'a kupuje od niego cc oraz czasem on mi expi. Jakby Fragles chcia? kogo? hackn?? lub nawet ju? hackn?? to by ta osoba tutaj napisa?a. Poza tym uwa?am i? osoba z tak? rang? jest wiarygodna i niema mowy o hacku.
@Topic ?eby warna nie by?o
S? jakie? wolne zam?wienia??