Masowe wbijanie lvli.

Status
Zamknięty.
Odp: Masowe wbijanie lvli.

no loga dalej nie bylo

Fragles masz moze bota oczywiscie full pod tibie 8.6 ?

Uwa?ajcie na usera tibian1516, oto co mi napisa?:
Siema z tej strony Fragles. Pisz? z konta kumpla,poniewa? hackneli mi e-mail a razem z tym has?a do:gg,tibia.net.pl oraz innych portali.Dlatego nie pisz? na forum bo niemam sk?d odzyska? moich pass?w -.- Jak chcesz wyexpi? posta? to pisz na m?j nowy numer gg:5289378...

Total wa?ek... Fragles ma inny styl pisania, jaki? dzieciak chce si? podjara? jak hacknie 40 najta, buhuhua.

@UP

Tylko kto? g?upszy od mojego psa da?by swoje passy go?ciowi z nickiem Tibian! :-D

@Topic

Nie mam wolnych zam?wie?, ale pod koniec przysz?ego tygodnia zwolni mi si? jeden MC - o ile zam?wienie nie zostanie przed?u?one o kolejne lvle na pro?b? klienta. :-)

Witam serdecznie wszystkich u?ytknownik?w forum i ciebie Fragles pisz? tego posta z mysl? o u?ytkownikach tego forum mam takie pytanie mianowicie przegl?daj?c ten temat trafi?em na tego screena​
nick wydawa? mi si? znajomy nick jest zakryty wi?c postanowi?em zgadn?c pocz?tek i uda?o si? nick to Don Stefano kt?ry gra na eternii pomy?la?em oo mo?e sprawdze czy to masowe wbijanie lvla to nie jaki? FAKE zalogowa?em si? na eternii doda?em Dona do VIP i okaza?o si? ?e akurat jest ONLINE aby odpisa? napisa?em jaka? g?upote czy chce kupic 40 par boch?w za 20k ea odpisa? ze kupi wszystko zapyta?em czy jest polakiem odpisa? ze tak po chwili zapyta?em go czy jest z TIBIA.NET.PL odpisa? ?e tak na pocz?tku my?la?em ?e to Fragles siedzi i expi wi?c zapyta?em czy jest Fraglesem odpisa? ze tak skoro tak to powinien wiedzie? jak? ma Range na forum

Co najlepsze dowiedzia?em si? ?? ten pan nie jest u?ytknownikiem Tibia.net.pl i jest koleg? z rl pana Fraglesa mysl? ?e sam fakt i? Fragles dodaje screena kolegi z rl kt?ry nie jest uzytknownikiem Tibia.net.pl jest wystarczaj?cy

mo?e i to nie znaczy ?e Fragles oszukuje ale na pewno w pewien spos?b nas oszuka? dodawaj?c screena kolegi z rl poza tym nie wiem kto da? by 180 Elite Knighta osobie z forum ?eby mu wyexpi?a chara jak uwa?acie chcecie dawajcie passy ale ja nie radze jeszcze chcia?em dopisa? ?e ta reszta nick?w ze screen?w z tymi Hight lvlami te? jest mi znajoma tak jakby te Hight lvlowe postacie by?y z eternii ja uwa?am ?e Fragles poprosi? koleg?w aby zrobili screena i wstawi? je na forum chyba ze Fragles masz jaka? inn? wersje tak czy tak zanim podacie mu passy przemy?lcie dok?adnie to co tutaj napisa?em.

Ostatnia edycja:

@Up
A ten kolega przypadkiem za niego nie expi?? Nawet jak to jest tylko osoba kt?ra chcia?a pom?c Fragles'owi to nic z?ego nie zrobi?a ka?dy chce jako? zarobi? a w tedy spos?b nie zarobisz bez reklamy. Sam korzystam z us?ug mojego kolegi z rl'a kupuje od niego cc oraz czasem on mi expi. Jakby Fragles chcia? kogo? hackn?? lub nawet ju? hackn?? to by ta osoba tutaj napisa?a. Poza tym uwa?am i? osoba z tak? rang? jest wiarygodna i niema mowy o hacku.

@Topic ?eby warna nie by?o

S? jakie? wolne zam?wienia??

To nie by?em ani ja, ani ?aden m?j RL, ale owner tego chara. Na tamtym ?wiecie jest wojna (co mog?e? zobaczy? po death li?cie - z 208 pojechany do 205) dlatego to on, a nie ja cz?sto siedzi na charze i morduje.
Czego, wi?c si? spodziewa?e?? ?e to by? hakier? Oszukany przeze mnie cz?owiek? Mam z nim deal jak z ka?dym, od kogo bior? postacie na botowanie i z ka?dym z osobna dogaduj? cen?. Co chcia?e? w ten spos?b udowodni?? ?e jestem oszustem? To normalne, ze owner postaci chce ni? od czasu do czasu pogra?, a tym bardziej je?li jest wojna! Mi te? si? to nie podoba, bo zarabiam mniej. :-(

Nie wiem czemu pr?bowa? Ci wm?wi?, ?e to by?em ja - mo?e mu si? po prostu nudzi?o. Gdybym to by? ja, to i tak nie napisa?bym, ?e jestem u?ytkownikiem tibia.net.pl. Zreszt? nawet bym Ci nie odpisa?, bo z botem si? nie dogadasz.. :-)

Edit #1

Jak mu chcia?e? sprzeda? 40 par boh?w po 20k each, to si? nie dziw, ze ci odpisa? i wkr?ca? ile m?g? XDDDDDDDD

Edit #2

Te? mam swojego, w?asnego, prywatnego chara na eterni, kt?rym zarabiam pieni?dze (jak na kilku innych ?wiatach), ale nie wklejam z niego screen?w w tym temacie, bo to MOJ char. Gdybym wkleja? screeny swoich char?w, to ten topic mia?by 10 stron wi?cej. :-D

Na dow?d screen z nickiem ?eby ju? nikt bezpodstawnie mnie nie oczernia?. Cho? wcale nie musz? nikomu nic udowadnia?. Ka?dy oddaje mi passy ze ?wiadomo?ci?, ?e mo?e straci? itemki/posta?.

2rz5ds9.jpg

Ostatnia edycja:

Shatil ty chyba sobie ?artujesz Fragles to co napisa?e? w og?le nie ma sensu chodzi mi o to ?e dodajesz screena chara swojego rl nie wiem jaki mia?by w tym cel pisa? ?e jest twoim rl ? i jak mo?esz to podaj mi jego nick na tibia.net.pl ch?tnie go spytam o pare ?eczy i po co doda?e? screena swojego chara? co mnie interesuje tw?j char dodajesz screena albo kolegi z rl albo kolegi z tibii i chcesz w ten spos?b zach?ci? do korzystania z twoich us?ug wiem ?e wiele ludzi ci? broni bo my?l? ?e jak si? przyli?? to b?d? fajni chcia?em ci jeszcze powiedzie? ?e uwa?am ?e wszystkie screeny tych twoich HIGHT LVLI to chary twoich rl dlaczego? ot?? wszystkie nicki char?w zaczynaj? si? od DON pewnie s? to twoi rl i postanowili?cie zrobi? podobne nicki czy nie wiem jak to nazwa? i zgad?em kolejny nick ta posta? te? gra na Eternii dziwne.
  • Name: Don Diterr Former Names: Joey Ocean Sex: male Profession: Elder Druid Level: 231 Achievement Points: 214 World: Eternia
  • Name: Don Fragles Former Names: Cravler Sex: male Profession: Elite Knight Level: 196 Achievement Points: 77 World: Eternia
  • Name: Don Stefano Former Names: Razino Zage Sex: male Profession: Elite Knight Level: 206 Achievement Points: 116 World: Eternia
Widzisz Fragles jednak nie tak ?atwo wkr?ci? komu? kity a nawet je?li to nie s? twoi rl to kumple z gildii Don stefano i Don diterr s? z jednej gildii ty pewnie te? w niej by?e? ale pada?e? ca?y czas i odszed?es ?eby troche poexpi? poprosi?e? ?eby zrobili screena i napisali masowe wbijanie lvla ?eby ludzie z tibia.net.pl my?leli ?e jeste? pro evo ziomek i botujesz takimi charami albo ?e ludzie ci ufaj? i daj? ci passy do takich lvli ja jestem pewny ?e na pewno te osoby nie s? z tibia.net.pl bo skoro kto? sam potrafi wbi? taki lv to nie potrzebuje twojej pomocy w expieniu i za pewne nie chcia?by ryzykowa? straty takiego eq i dlaczego nie poka?esz nam screena postaci z innego servera tylko wszystkie s? z eternii i daj jakiegos screena postaci kogo? z tibia.net.pl poka? nam jak expisz i tak dalej a nie dajesz screeny koleg?w z serva.

Ostatnia edycja:

Nie musz? si? t?umaczy? jak wygl?da sprawa z Donami, ale my?l?, ?e przyszli klienci byliby zadowoleni z posiadania tej?e wiedzy - cho? szczerze w?tpi?, by kogokolwiek interesowa?a bardziej czyja? posta? ni? jego w?asna.
Sprawa pierwsza i najistotniejsza jest taka, ?e ?aden z owner?w tych?e char?w nie jest moim rlem. S? to przypadkowo poznani ludzie na VT (takich ?wiat?w jak aldora/danubia/morgana/furora/eternia/thoria/berylia/pandoria a nawet na OTS!) kt?rym pomog?em (kt?ry? ju? raz) wygra? wojn? server (niekoniecznie ten, na kt?rym aktualnie graj?).
Sprawa druga, to pytanie - dlaczego oni maj? podobne nicki? Ot?? DON przed nickiem jest wynikiem ich wsp?lnej wieloletniej przyja?ni wielokrotnie przypiecz?towanej meetingami i W?D?, wi?c dogadali si? i kupili sobie zmiany nick?w (a tak?e mi, cho? si? o to nie prosi?em). Nigdzie nie napisa?em, ?e maj? konta na tibia.net.pl. Kto?, kto gra wy??cznie na rl tibii nie wchodzi na fora o otsach - tym bardziej je?li nie ma nawet czasu na gr?. Smutne. :-/

?eby ludzie z tibia.net.pl my?leli ?e jeste? pro evo ziomek i botujesz takimi charami

Mo?esz mie? pewno??, ?e tymi knightami botuj? ja i mam z tego takie pieni?dze, ?e i tak nie uwierzysz - skarb?wka te? nie wierzy, ?e na grze internetowej mo?na robi? takie pieni?dze. ;-)

Poza tym nie wyszed?em z gildii dlatego, ?e pad?em, tylko dlatego, ?e zrobili now? gildi?, a mi si? nie chcia?o doj?? bot knightem, kt?ry i tak na wojny jest rozdawany osobom z innych server?w. Ja biegam na "nieco" wy?szych lvlach. Zreszt? i tak nie dojd? tym charem do gildii, bo za kilka dni leci mass transfer na inny server. Wygram kolejny server do spokojnego zarabiania pieni?dzy 24h, 7 dni w tygodniu... Ale to sam zobaczysz je?li wic?? b?dziesz uwa?nie ?ledzi? temat. Podpowiem i rozreklamuj? - odwiedzaj tibiacams.net!

Ka?dy, kto chce ode mnie wykupi? us?ug? ma mo?liwo?? skorzystania z allegro. Ju? samo to daje gwarancj? zwrotu pieni?dzy, gdy? zostaje wykonana realna transakcja opatrzona w regulaminy, a nawet s? na to paragrafy.
Ponadto na ?yczenie klienta podaje numer swojego osobistego telefonu oraz dost?p do ventrilo, gdzie mo?e mi zostawi? wiadomo??, albo porozmawia? ze mn? osobi?cie. W temacie nie napisa?em nic, co ?ama?oby regulamin. Nie napisa?em nic, co wprowadzi?oby w b??d potencjalnego klienta. Nie napisa?em nic, co nie by?oby prawd?. Daremnie starasz si? znale?? jakie? s?abe strony w moim tibijsko-maso?skim spisku kradni?cia szcz??liwych pixeli. Pr?buj dalej, nie zniech?caj si?.

@Topic

Wci?? brak wolnych zam?wie?! Nie pytajcie o ceny je?li i tak nie przyjm? zam?wienia, bo to jest po prostu bezsens i lekko mnie to irytuje. :-P

Fragles ty chyba nie rozumiesz co ja pisz? odpowiadasz na wymy?lone przez ciebie pytania z tym Don odpowiedzia?e? zrozumiale ale m?g?by? wstawi? jakiego? screena postaci kogo? od nas z Tibia.net.pl bo jak dot?d screeny kt?re nam pokazujesz s? wszystkie z Eternii chcia?bym zobaczy? jak id? post?py w expieniu postaci kogo? z forum a nie twoich koleg?w z servera i jeszcze takie pytanie co je?eli kto? dostanie bana za account trading or sharing ? oddasz pieni?dze za pacca w tym wypatku ? i nadal nie wiem jaki cel tw?j kolega Don Stefano mia? w tym ?e napisa? ?e jest twoim rl ale mniejsza z tym czekam na jakies screeny jak ci idzie to "masowe wbijanie lvla" tylko daj ss kogo? z forum i jak masz zamiar odpowiada? to odpowiedz na moje pytania a nie piszesz nie wiadomo o czym.

Sko?cz ju? pisa? te swoje ?a?osne posty, kt?re ani mnie nie bawi?, ani mi nie ubli?aj?. Starasz si? zgrywa? detektywa z multikonta, ale albo jeste? zbyt ograniczony, by poj??, ?e nie jestem tibijskim z?odziejem, albo masz jaki? problem natury osobistej, kt?rego nie pomog? ci rozwi?za?.
Gdybym chcia? cokolwiek ukra??, to od tygodni nie pisa?bym, ze BRAK WOLNYCH ZAMOWIEN, tylko bra?bym ka?de konto i krad? plate sety - cyt.: Posta? musi mie? na sobie minimum plate seta. :-)

Napisa?em, ?e nie ma takiej mo?liwo?ci ?eby by? ban. Nie rozumiej?c systemu banow, nie pojmiesz tego.

Kolego mi nie zale?y na tym ?eby ci? urazi? zasmuci? czy co kolwiek innego tylko ci pisz? ?e dajesz screeny kolegi z serva a ludzie my?l? ?e to kto? z forum zreszt? te wszystkie screeny postaci s? z Eternii i widz? ?e nie potrafisz czyta? ze zrozumieniem ja nie napisa?em ?e kradniesz wi?c nast?pnym razem czytaj uwa?nie.
albo masz jaki? problem natury osobistej
do tego wymy?lasz jakie? ?mieszne teksty kt?re nie maj? ?adnego znaczenia.​
Na dow?d screen z nickiem ?eby ju? nikt bezpodstawnie mnie nie oczernia?.
tym to juz w og?le mnie ch?opie rozbawi?e? po co mi screen twojego chara kupionego na allegro ? nie wiem jaki cel mia?e? w tym ?e w?uci?e? tutaj tego screena ale c?? s? ludzie i parapety.

Siemka!
Mog? rozumie? , ?e dnia 8 lutego zrobi si? miejsce tak?
Wi?c mnie interesuje wybocenie palka na pvp z 55 na 80 lvl . Jak najszybciej.
M?g?bym si? spyta? ile by mnie to kosztowa?o?

Ja chcia?bym skorzysta? z oferty, 60 paladynem do oko?o 90. Nie wiem czemu nie odpisa?e? na moj? ofert? kt?r? wys?a?em Ci na gg.

Ile wbijanie maga na faccu z 27 lvl na 50 lvl + ile gp / swiat berylia

Historia postaci unknown
Start: 71 lvl
Cel: 30 dni lvl

8 Luty 2011

2q8znmv.jpg

Shatil ty chyba sobie ?artujesz Fragles to co napisa?e? w og?le nie ma sensu chodzi mi o to ?e dodajesz screena chara swojego rl nie wiem jaki mia?by w tym cel pisa? ?e jest twoim rl ? i jak mo?esz to podaj mi jego nick na tibia.net.pl ch?tnie go spytam o pare ?eczy i po co doda?e? screena swojego chara? co mnie interesuje tw?j char dodajesz screena albo kolegi z rl albo kolegi z tibii i chcesz w ten spos?b zach?ci? do korzystania z twoich us?ug wiem ?e wiele ludzi ci? broni bo my?l? ?e jak si? przyli?? to b?d? fajni chcia?em ci jeszcze powiedzie? ?e uwa?am ?e wszystkie screeny tych twoich HIGHT LVLI to chary twoich rl dlaczego? ot?? wszystkie nicki char?w zaczynaj? si? od DON pewnie s? to twoi rl i postanowili?cie zrobi? podobne nicki czy nie wiem jak to nazwa? i zgad?em kolejny nick ta posta? te? gra na Eternii dziwne.
  • Name: Don Diterr Former Names: Joey Ocean Sex: male Profession: Elder Druid Level: 231 Achievement Points: 214 World: Eternia
  • Name: Don Fragles Former Names: Cravler Sex: male Profession: Elite Knight Level: 196 Achievement Points: 77 World: Eternia
  • Name: Don Stefano Former Names: Razino Zage Sex: male Profession: Elite Knight Level: 206 Achievement Points: 116 World: Eternia
Widzisz Fragles jednak nie tak ?atwo wkr?ci? komu? kity a nawet je?li to nie s? twoi rl to kumple z gildii Don stefano i Don diterr s? z jednej gildii ty pewnie te? w niej by?e? ale pada?e? ca?y czas i odszed?es ?eby troche poexpi? poprosi?e? ?eby zrobili screena i napisali masowe wbijanie lvla ?eby ludzie z tibia.net.pl my?leli ?e jeste? pro evo ziomek i botujesz takimi charami albo ?e ludzie ci ufaj? i daj? ci passy do takich lvli ja jestem pewny ?e na pewno te osoby nie s? z tibia.net.pl bo skoro kto? sam potrafi wbi? taki lv to nie potrzebuje twojej pomocy w expieniu i za pewne nie chcia?by ryzykowa? straty takiego eq i dlaczego nie poka?esz nam screena postaci z innego servera tylko wszystkie s? z eternii i daj jakiegos screena postaci kogo? z tibia.net.pl poka? nam jak expisz i tak dalej a nie dajesz screeny koleg?w z serva.

Ej kurwa sko?cz.
Nie ojeba? nikogo to po co plujesz do niego? Jak ka?dy klient jest zadowolony to na chuja robi? zamieszanie, nawet nie korzystasz z jego us?ug.

@Up
A ten kolega przypadkiem za niego nie expi?? Nawet jak to jest tylko osoba kt?ra chcia?a pom?c Fragles'owi to nic z?ego nie zrobi?a ka?dy chce jako? zarobi? a w tedy spos?b nie zarobisz bez reklamy. Sam korzystam z us?ug mojego kolegi z rl'a kupuje od niego cc oraz czasem on mi expi. Jakby Fragles chcia? kogo? hackn?? lub nawet ju? hackn?? to by ta osoba tutaj napisa?a. Poza tym uwa?am i? osoba z tak? rang? jest wiarygodna i niema mowy o hacku.
@Topic ?eby warna nie by?o
S? jakie? wolne zam?wienia??

Dzi?ki za reklame ;d

Markeer24 to ty lepiej sko?cz ja nie widz? tutaj ?adnego zadowolonego klienta tylko to ?e chc? skorzysta? z us?ugii.

Mam pytanie, kiedy b?dzie wolne miejsce i ile kosztowa?oby mnie (przelew) wbicie 80 lvl'a
posiadam 63 ED.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry