Matka

Status
Zamknięty.

przemo123977

New User
Luty 11, 2011
Liczba reakcji
0
Witam.
Zaczynam przygode z tibi? i jak czytam poradniki o skillowaniu to jest tam napisane, ?eby nie bic matki i jest pokazane jak to zrobic. Mam pytanie? Co to jest ta matka i dlaczego jej nie bic?

Odp: Matka

Matka, jest to zmieniona nazwa potwora "Slime". Nie masz go bi?, poniewa? ta "matka" stwarza nowe dzieci - Slimy, gdy j? zabijesz to wszystkie "dzieci" kt?re zrobi?a - zgin? i po skillowaniu. A zmieni? nazw? z "Slime" na "Matka" mo?na za pomoc? bota, kt?rego mo?esz pobra? z tego forum.

W skr?cie. Matka jest to Slime, kt?ry tworzy nowe Slimy. Nie bije si? jej poniewa?, nie b?dzie mog?a tworzy? nowych Slim?w.

Musisz zabi? czasami matke bo ona skiluje na tobie i z czasem bije coraz wiecej..

Matka (mama) – kobieta, kt?ra jest rodzicem, urodzi?a i zazwyczaj jednocze?nie wychowuje w?asne (lub cudze) dziecko. Jest to podstawowa relacja w rodzinie.

Kiedy? by?a taka sytuacja, ?e skilluj?cy gracz, kt?remu mama wy??czy?a korki wpad? w sza? i zacz?l bi? matk? krzes?em. Od tamtego czasu m?wi sie zeby nire bic matki.

@up
lol :D

E a zkad mam wiedziec kt?ry slim to matka?
Czy mam sobie sam wybrac slima na matke?

Musisz zauwa?y? kt?ry slime przywo?uje inne i to napewno b?dzie matka.

Matka Slim, kiedy summonuje potworki wytwarza takie niebieskie gwiazdki na sobie, tak jak Ty by? u?ywa? jakiego? czaru np. Exurki :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry