• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

MegaEvo Edit by Help3R =)

Status
Zamknięty.
Odp: MegaEvo Edit by Help3R =)

Czemu jak prubuje zainstalowa? acc makera to mam Can't connect to mysql database.

Dobra problem rozwi?za?em ale pojawi? si? nastepny mi dzia?a strona a innym graczom nie Dlaczego ?

@UP to nie problem z serwerem.
Nie masz odblokowanego portu 80.
Posiadasz modem/router czy kabel?

Ostatnia edycja:

To co tu piszesz to nie problemy z tym serverem tylko z twoim hostem. Sprawdz czy masz odblokowane porty itp. Poszukaj poradnikow a nie piszesz jak by to byl blad z silnikiem wrzuconym przez Help3ra. Fajny ten update silnika, naprawde :)
(nastepny warn? :<)

Za tego posta pewnie dostaniesz ostrze?enie ale c??.
Je?eli masz modem to poszukaj w google.pl takiej frazy:
Poradnik odblokowanie port?w (nazwa modemu).
Lub bez s?owa poradnik.
Je?eli to nie pomo?e skontaktuj si? z us?ugodawc? internetowym i spytaj si? czy jest mo?liwo?? odblokowania port?w w?asnor?cznie lub czy robi to obs?uga techniczna.
Je?eli tak?e powy?sza pomoc nie pomo?e pobierz Port Map.
Dzia?a on na zasadzie , gdy jest w??czony to porty s? odblokowane.
[Tut][Dl]Portmap - MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Ostatnia edycja:

Ale Chodzi oto ?e ja wcze?niej nie mia?em problemu tydzie? temu mia?em ots i normalnie acc maker dzia?a? i nie wiem czemu nagle przesta? dzia?a? :ops:

Po tym co inni m?wi? silnik jest GOOD , pobra? bym bym ten silnik , ale najpierw niech kto? mi powie jak najlepiej i za darmo stron? internetow? z dodawaniem ACC poniewa? chc? zrobi? OTS a moje fundusze s? troch? ma?e. Pobiore silnik jak dostane info.

Ja Evo nie lubi?, nudne s?... ocena twojej mapy 4/10 ...A I DZI?KI ZA BLUE SCREENA JAK CHCIA?EM WYL?CZY? SERWER.... o ma?o co sie nie usra?em -,-

Mam ten ots zhostowa?em go bardzo si? ciesze ale to co zrobi?e? by?o jednym s?owem brzydkie dlatego po prostu zmienilem bardzo wygl?d mapki .pozdro/TFS etergiament

Bardzo dobry silnik dzi?ki! Mapka nie?le udekrowana i zreszt? wszystko mi si? podoba. Masz + u mnie. Czysty na dodatek ju? mam zapa? do robienia otsa. Wykorzystam ten silnik.

Pozdro

W nazwie tematu 8.6, a mapa pod 8.54 :D

W nazwie tematu 8.6, a mapa pod 8.54 :D
Dzi?ki za od?wie?enie tematu.
Prawdopodobnie dostaniesz upomnienie za ma?owarto?ciowy post;p
Wiem ,?e mapa jest pod 8.54 jak kto? chce to mo?e sobie updatowa? co nie?
Jak znajdziecie jakie? bugi/b??dy odno?nie mapy/konsoli/serwera piszcie na do mnie na pw a nie w temacie!

Ostatnia edycja:

A m?g?by? przerobi? date na 8.6? trzeba kilka rzeczy zmieni?. Z g?ry dzieki.

okk silnik kox 10000/10 ale jedno nie da sie zrobi? GODA ??

Panowie bobralem silnik wszystko ladnie piknie tylko ze nie mam potw?rk?w i npc za co

Status
Zamknięty.
Back
Do góry