MegaEvo Edit by Help3R =)

Status
Zamknięty.
Odp: MegaEvo Edit by Help3R =)

*Bardzo ?adnie, I Staranie Wyko?czona Mapa.
*Nowe Potwory , I Du?o Exp?w
*Du?o Qest?w I Inne.
*Dobry Balans
*Nowe Czary.
-Powiem Tyle , Napracowa?e? Si? Kolego.. I Za To Ci Dzi?kuje.. Mi Si? Na Pewno Przyda. I S?dz? ?e Nie Jedna Osoba Jest Zadowolona. I Nie Jednej To Si? Przyda.
Og?lnie Za Wszystko I Twoj? Prace Ocenie Ci? Tak. Pozdrawiam!

8,9/10

Dzi?kuje Oraz Gor?co Pozdrawiam Administracj? Tibia.Net.PL i Korzystaj?cych Z Forum.

00333810680609429453.png

Fajna mapka fajny, silnik ,fajny Acc Marker :D
jednym s?owem Dobry Ots
Pozdro ;d

jak sprawdzic komendy bana na ip itp bo nie da sie zbanowac nikogo !

chociazby prosze o miejsce docelowe pliku z komendami. pozdrawiam

jak sprawdzic komendy bana na ip itp bo nie da sie zbanowac nikogo !
chociazby prosze o miejsce docelowe pliku z komendami. pozdrawiam
Wszystkie komendy masz w data/talkactions/talkactions.xml.

dzieki bardzo, powiedz mi, ktora z tych komend to jest do banowania, wcze?niej mia?em doczynienia tylko z 7.6 7.92 i 8.1 a tu kompletnie inaczej.

dzieki bardzo, powiedz mi, ktora z tych komend to jest do banowania, wcze?niej mia?em doczynienia tylko z 7.6 7.92 i 8.1 a tu kompletnie inaczej.
Naciskasz LPM - lewym przyciskiem myszy na gracza, po czym wybierasz Rule Volation i tak wr?czasz bana graczowi, odbanowujesz komend? /unban nick.

?a? . Jestem pe?en podziwu : D . Naprawde bardzo dobry OTS . Moja ocena 9.8/10 . Bardzo jestem wdzieczny .. Pozdrawiam ; p

experienceStages = true
rateExperience = 1

rateExperienceFromPlayers = 0

rateSkill = 100.0

rateMagic = 40.0

rateLoot = 2.0

rateSpawn = 3

jak zmniejszyc rate expu poniewaz nawet ze sobie ustawilem na 1 to za rata dostaje 6000 tysiecy??pomoze ktos??

experienceStages = true
rateExperience = 1

rateSkill = 100.0

rateMagic = 40.0

rateLoot = 2.0

rateSpawn = 3

jak zmniejszyc rate expu poniewaz nawet ze sobie ustawilem na 1 to za rata dostaje 6000 tysiecy??pomoze ktos??

wejdz w data/stages tam sie wszystko ustawia :)

experienceStages = true
rateExperience = 1

rateSkill = 100.0

rateMagic = 40.0

rateLoot = 2.0

rateSpawn = 3

Ewentualnie jesli nie chcesz aby exp byl zmniejszany proporcjonalnie wzgledem poziomu postaci mozesz poprostu zmienic linijke
PHP:
experienceStages = false

Witam
Silniczek fajny, wszystko dzia?a ale mam problem z acc makerem.
Kopiuje sobie w bezpieczne miejsce htdocs (baza danych ju? zrobiona, config ustawiony - jakby nie by? to bym nie wszed? na serwa). No wi?c wy??czam serwa, kasuje zawarto?? htdocs opr?cz folderu xampp i wklejam acc makera kt?ry ?ci?gn??em razem z silnikiem. Do tej pory wszystko dobrze, wpisuj? w przegl?darce localhost i wyskakuje to:

Warning: parse_ini_file(D:/Notepad++/Poprawka/config.lua) [function.parse-ini-file]: failed to open stream: No such file or directory in E:\OTS\xampp\htdocs\config-and-functions.php on line 13
Database error. Unknown database type in D:/Notepad++/Poprawka/config.lua . Must be equal to: "mysql" or "sqlite". Now is: ""
Nie wiem sk?d si? te Notepad wzi??o a 13 linijka w tym config-and-functions.php to
$config['server'] = parse_ini_file($config['site']['server_path'].'config.lua');
Przypominam ?e config ustawiony, wszystko dzia?a, ale chyba ten acc maker nie znajduje tego configu chyba, ?e gdzie? trzeba poda? ?cie?k?.
Prosz? o pomoc

Musisz zmieni? ?cie?k? w xampp/config/config.ini zamiast tamtej D:/Notepad++/Poprawka/config.lua wstawiasz swoj?.

Wszed?em w ten folder i wygl?da to tak
install = "no"
server_path = "D:/Notepad++/Poprawka/"
signatures = "1"
Zmieni?em na takie
install = "no"
server_path = "E:/OTS/Silnik + Acc Maker!/Silnik + Acc Maker!/Silnik/"
signatures = "1"
I teraz jak wchodze w localhost to wyskakuje to:

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'ots.z_news_big' doesn't exist' in E:\OTS\xampp\htdocs\latestnews.php:80 Stack trace: #0 E:\OTS\xampp\htdocs\latestnews.php(80): PDO->query('SELECT * FROM `...') #1 E:\OTS\xampp\htdocs\index.php(130): include('E:\OTS\xampp\ht...') #2 {main} thrown in E:\OTS\xampp\htdocs\latestnews.php on line 80

Ju? nie mam g?owy do tego...

Spr?buj tak:
Kod:
install = "start"
server_path = ""
signatures = "1"
lub tak:
Kod:
install = "start"
server_path = "E:/OTS/Silnik + Acc Maker!/Silnik + Acc Maker!/Silnik/"
signatures = "1"

Yeah, to pierwsze zadzia?a?o, drugiego nawet nie sprawdza?em :)
Stronka odpala, przez punkty przesz?o wszystko bez b??du, aktualnie jestem przy systemie aukcji. Dzi?ki wielkie, jak co? si? stanie to jeszcze napisz? :)

Wprowadzi?em dzisiaj najnowsz? aktualizacj?, w kt?rej poprawi?em wi?kszo?? dotychczasowych b??d?w, doda?em source i nowego acc makera.
Pozdrawiam, Help3R.

Dzi?ki za wstawk?, my?l? i? przyda mi si? silnik z poprawionymi b??dami i nowym ACC Makerem, ch?tnie sobie po edytuj? mapk?. :)
Jak sprawdz? powiem czy wszystko dzia?a prawid?owo.

Dzi?ki za wstawk?, my?l? i? przyda mi si? silnik z poprawionymi b??dami i nowym ACC Makerem, ch?tnie sobie po edytuj? mapk?. :)
Jak sprawdz? powiem czy wszystko dzia?a prawid?owo.
Czy to nie jest czasem silnik pod 8.54 ? bo pr?buj? otworzy? mapk? i pisz?, ?e potrzebny jest folder z Tibi? 8.54...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry