Metin2

Status
Zamknięty.
Odp: Metin2

25 lvl ninja dagger na Twierdzy, kon ale chyba zdechl (nie gram od miecha)
eq moze byc, ale staty fatalne se da?em xD

Gram 1 rok i jako? mi si? nie znudzi?o w tibie gra?em przez 3 lata ale teraz jest strasznie nudna i przestarza?a
Mam 31lvl Woj. Body Twierdza
nied?ugo b?d? mia? fmsa i b?d? zeznil
wole wydawa? kas? na metina ni? na tibie przynajmniej wiem ze jak co? to wr?c? do niego po jakim? czasie i b?d? znowu gra?
radze wam tez zprubowac mog? nawet pom?c na pocz?tku wbi? gdzie? tak 20lvl tylko musicie sobie zkombinowa? jakie? starsze konto bo teraz nowe nie mog? grac na tych starszych jak by co pisa? na GG :4916544

Witam :) Kiedy? gra?em w Metina 2. Gra nudzi si? po kilku dniach. Mia?em 10 wojownika na Feniksie.

Dla mnie Metin to jest badziew, poniewa? na pocz?tku jak gra si? podoba- m?wisz se: o, ale tu jest fajna grafika, ale du?o quest?w do zrobienia itp. Ale potem to si? nudzi, bo za wolno chodzisz, za wolno expisz i pozatym nie ma tam opr?cz expienia nic do roboty. Ja to gra?em w metina tydzie? i mam na Twierdzy 26 lvl wojownika, a potem mi si? to znudzi?o. Ja mia?em takiego kumpla, kt?ry gra? chyba 24/7 i praktycznie mu wysz?y takie oceny ?e mia? ?reni? 1.3 O.o

ej jak nie grasz to prze?lesz mina GG passy bo mi potrzebne dla kolegi
wcze?niej podawa?em GG

Gra tutaj kto? z was w Metin2?
Je?li tak, to piszcie, na jakim swiecie i jaki lvl macie.
Ja mam:
- 15 Wojownika<Feniks>
- 16 Wojownika<Obsydian>
e ja gram w metka mam na "Gromo" 35lvl woj i 26ninja i 19vl woj moge wymienic mojego 19lvl woja za 15lvl twojego wojownika!:D na "Feniksie"

W metina PL gra?em 53 Ninja aktualnie tera gram na KingMT2 i New Longju.

Ja mam 21 szamana i 43 wojownika na Almanach i gra mi si? tak bardzo nie nudzi. Wam mo?e si? wydawa? monotonna bo nie byli?cie na wojnie w gildi lub na pvp :) ka?dy ma swoje zdanie wi?c si? wypowiadam tak jak my?l? ;P ta gra tak?e posiada dp jak tibia i nawet lepsze bo ka?da posta? z konta ma to samo dp i mo?na przekazywa? sobie itemki bez zb?dnych parceli :) je?eli kto? chce gra? to piszcie do mnie na Almanach nick : Gotrunks pomog? jak kto? chce :)

24 wojownik. Gra znudzi?a mi si? po 4-5 dniach. Grafika nie najgorsza, denerwowa? mnie dzwi?k.

32 woj na exandrosie ;d powoli leci,ale leci . Nie mam a? tyle czasu do gry jak na pocz?tku ,powoli zaczyna mi si? to nudzi? xD. Mile widziani kolejni gracze na exandrosie ;p

Mam sure WP na Arkantes :) Skille m6 i m3 FMS+9 etc og?lnie EQ b-dobre :P Ale gra znudzi?a mi si? i konto b?d? sprzedawa?.

Gra?em w metina :
mam 12 lvl na <feniksie>
a m?j kumpel ma
60 na <feniksie>

Ja te? gra?em w Metina 2.
Lecz szybko mi si? znudzi?, ale zd??y?em nabi? 24lvl Sur?.

Ja gram teraz xD
Gra?em 2 razy i zawsze po 2 dniach mi si? nudzi?o...
Tera gram od nowa i jest fajnie xD
W jeden dzie? 20 lvl :D
6 medali na dzie? xD
Gra si? super
22 lvl Arkantes nick : LookAtThis

ja gralem dosc dlugo 47 Wojo na Fenixie , Bojowiec i te sprawy . , a co do tych typow co "tylko spacja...Spacja...Spacja" Too Noooobkiii ;) Tam jest opcja auto ;) wystarczy kliknac raz myszka i sam idzie -,- . Teraz poszukuje prywatnych serverow .. ;) Bo one sa zajeFajowe ;) I naprawde mozna je polubic ... 1000x bardziej jak rl !:p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry