?miejesz si??

Status
Zamknięty.

Shaaarki

Active User
Wrzesień 27, 2009
Liczba reakcji
10
U%C5%9Bmiech+dla+mamy....jpg

Za?o?y?em temat po to by dowiedzie? si? do jakiej grupy ludzi si? zaliczacie.
Chodzi mi oczywi?cie o rzecz kt?ra Was rozbawi ;)
Gdy czytasz ?art,ogl?dasz skecz. ?miejesz si? g?o?no? Czy tylko u?miechasz si? pod nosem.
Zaliczam si? do grupy drugiej...u?miecham si? lub w duchu trzymam tak zwany zaciesz. Gdy leci kabaret,ogl?dam nast?pnego demotywatora,czytam ?art..u?miecham si?. A Wy do jakiej grupy si? zaliczacie?
G?o?no ?miejecie si? "haha" lub u?miechacie si? lekko tak jak w moim przypadku.

Odp: ?miejesz si??

Potrafi? i tak i tak. To te? zale?y g??wnie od sytuacji w jakiej si? znajdujemy. Nie wyobra?am sobie ?eby 'drze? ryja' ze ?miechu w teatrze/kinie. Zazwyczaj lekko u?miecham si?, i co? burkn? nosem.

W moim przypadku jest r??nie ,je?li co? mnie mocno rozbawi to ?mieje si? g?o?no. Gdy co? jest ?mieszne ,ale nie a? tak abym ?mia? si? g?o?no "w duchu trzymam zaciesz.

Ja si? raczej ?mieje "hahaha" chyba, ?e co? jest takie ma?o ?mieszne, to raczej tak po cihu.
Je?eli jest co? ogromnie ?miesznego, to strzelam zawsze buraka xD (Robi? si? czerwony).

Zale?y, ale najcz??ciej ?mieje si? pod nosem, bo po co ?mia? si? na g?os ? Oczywi?cie zda?y mi si?, ?e wybuchn? ?miechem, ale to raczej na j.pol., ni? jaki? kabaret lub co? ;p

Oczywi?cie zwykle to jest uwarunkowane sytuacj? w jakiej si? znajduj?. Czasem zdarza si?, ?e co? mnie mocno rozbawi, ale nie powoduje to takiego nieopanowanego ?miechu. Wybuchy zdarzaj? mi si? raczej przy jakich? powa?niejszych okazjach :p

Pozdrawiam

?miech?! Nieee no sk?d?e. Ja si? nie ?miej? przecie?. Sk?d Ci w og?le do g?owy przysz?o, ?e cz?owiek mo?e si? ?mia?.
Tak na serio:
To wszystko zale?y od sytuacji. Jak co? mnie bardzo roz?mieszy to czasami a? dusz? si? ze ?miechu ale czasem taki ma?y ?arcik wywo?a tylko ma?y u?miech.

Ja si? ?miej? g?o?no w towarzystwie, zawsze wi?ksze wybuchy ?miechu mam przy innych ludziach. Gdy jestem sam i np. czytam dowcipy, ?miej? si? jedynie w duchu, po cichu.

ja tez tak raczej sie smieje po cichu pod nosem... xD tak jak ktos m?wil to zalezy od sutuacji w kt?rej sie znajdujemy... ;] np z kolegami to mozna sie smiac glosno ale na zebraniu czy gdzies to niewypada tak glosno... ;] to moja opinia na ten temat... ;]

Ile tych g?upich temat?w jeszcze b?dzie, nied?ugo mo?e powstanie ''Wyprowadzam swojego psa na spacer, a Ty?". Co do mojego ?miechu to jest on niezale?ny, jak chce komu? przekaza?, ?e jego pro evul d?o?k ssie, to si? 'pod?miechuj?' chamsko pod nosem, natomiast je?li co? jest rly ?mieszne, to nawet w Ko?ciele mog? wybuchn?? ?miechem.

Pozdrawiam,
Ven.

R??nie to bywa. Jak co? mnie porz?dnie roz?mieszy to ?miej? si? g?o?no, a jak np. ogl?dam jaki? skecz to zwykle tylko si? u?miecham. :D

Zale?y to od tego, z czego mam si? ?mia?. Wiadomo, ?e jak widz? ludzi pracuj?cych w sejmie, ?miej? si? z nich pod nosem, lecz gdy ogl?dam jaki? skecz lub co? podobnego, ?miej? si? g?o?no, w ko?cu ?miech to zdrowie.

Ja zazwyczaj albo si? letko u?miecham, lub wog?le si? nie smieje.

R??nie, raz tak, raz tak, ale zazwyczaj ?mieje si? normalnie, nie wybucham ?miechem "buahhahaha"

No chyba, ?e jaki? full ogar nie trafi na pust? bramk?.

Czasami r?wnie? symuluje ?miech przy kolegach, opowiadaj? jakie? nudne ?arciki, to udaje ?e si? ?mieje.

Z kumpami zawsze jest wi?cej powod?w do ?miechu. W towarzystwie mog? po?mia? si? g?o?no, bo trudno si? nie ?mia? jak inni to robi?.
Natomiast gdy sam siedz? przed kompem to najcz??ciej si? tylko u?miecham, no chyba, ?e co? naprawd? ?miesznego zobacze.

Jak jestem sam i co? ogl?dam "demotywatory.pl" lub jakie? kabarety to si? ?mieje pod nosem, ale jak z kumplami to wiadomo na otwartego ryja ;]

Ale chc? zauwa?y?, ?e gdy siedzisz w szkole na lekcji i co? ci? rozbawi to si? nie mo?esz powstrzyma? i si? ?miejesz prawie na g?os, ale jak to samo ci? rozbawi w domu to jest ju? co innego tak bardziej pod nosem si? ?miejesz.:)

Ja te? gdy jestem z kolegami to ?mieje si? g?o?no, na lekcji te? si? ?mieje g?o?no (tego nie da rady powstrzyma?), je?li sam to tylko pod nosem ;p

Pozdrawiam Mysterio.

R??nie to bywa, ale wi?kszo?? zaliczam do tego drugiego chyba, ?e na prawd? jest co? na prawd? zabawnego to wtedy pierwsze. :huh:

A to zale?y :D kiedy co? jest naprawd? ?mieszne to ?mieje si? g?o?no a je?eli nie jest zbyt ?mieszne to tak pod nosem xD

To zale?y od tego w jakim miejscu aktualnie si? znajduje. Je?eli jestem w towarzystwie rodzic?w/rodziny (lub miejscu publiczny, gdzie obok mnie s? nieznani ludzie) i us?ysz? co? zabawnego, ?mieje si? pod nosem. Sytuacja zmienia si? gdy jestem sam lub z kolegami, wtedy wiem, ?e mog? ?mia? si? g?o?no i nie wyda si? to idiotyczne ani kr?puj?ce.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry