- Liczba reakcji
- 7
Siemka! Na pewno ka?dy z was wie co to Minecraft. Prace nad t? gr? zacz??y si? w 2009 roku i trwaj? do dzi?. Co par? tygodni wychodz? nowe wersje, obecna wersja to 1.2.5. Grafika Minecrafta jest taka jaka jest, ale pomy?lcie. Mam bardzo dobrego kompa (i7, 6gb ram itp) a minecraft na najwyzszych ustawieniach z modem optifine (to mod ktory zwieksza klatki, lub pomniejsza jak chcemy zwiekszyc wyglad gry) sie tnie. Wiec pomyslcie co by bylo gdyby minecraft mial lepsza grafike (mowie to do tych ktorzy sie do niej czepiaja). Minecrafta stowrzyl notch (czyt. nocz lub mocz jak wolisz
). Wszystko pieknie, ale, ja sie was pytam DLACZEGO TAKA GRA JEST NAJPOPULARNIEJSZA GRA NA SWIECIE? WHAT THE HELL? Ale dobra, przejdzmy do troche innej rzeczy. Gdyby nie bylo minecrafta madzia nie byla by slawna, jjayjoker nie byl by slawny, ctsg nie byl by slawny, skkf nie byl by slawny. A dlaczego? Bo wszyscy osiagneli sukces na swoim kanale (zdobywali dziesiatki tysiecy subow) poprzez minecrafta. Robili z nim serie itp... Okazuje sie tez ze wiecej osob gra w minecrafta niz w cod 3, battlefield 3.. Pisze tu co sadzicie o tej grze.
PS. Tak wiem zapewne byly juz takie tematy, ale powiedziecie dlaczego minecraft jest taki slawny?
). Wszystko pieknie, ale, ja sie was pytam DLACZEGO TAKA GRA JEST NAJPOPULARNIEJSZA GRA NA SWIECIE? WHAT THE HELL? Ale dobra, przejdzmy do troche innej rzeczy. Gdyby nie bylo minecrafta madzia nie byla by slawna, jjayjoker nie byl by slawny, ctsg nie byl by slawny, skkf nie byl by slawny. A dlaczego? Bo wszyscy osiagneli sukces na swoim kanale (zdobywali dziesiatki tysiecy subow) poprzez minecrafta. Robili z nim serie itp... Okazuje sie tez ze wiecej osob gra w minecrafta niz w cod 3, battlefield 3.. Pisze tu co sadzicie o tej grze.PS. Tak wiem zapewne byly juz takie tematy, ale powiedziecie dlaczego minecraft jest taki slawny?
), wi?c ??cznie b?dzie wi?cej od MC (nie znalaz?em ?adnych konkretnych statystyk, ale mo?na spokojnie tak domniemywa?). MW3 w ci?gu kilku dni od premiery zarobi?o 300 mln $, dajmy np. 60$ za sztuk? (nie chce mi si? szuka? cen), wychodzi nam ?adne 5mln kopii, wi?c mo?na domniemywa?, ?e ta liczba si?gn??a 10mln lub wi?cej.