[Minecraft]Trzy s?owa i wsp?lna gra.

Status
Zamknięty.

Kolorowy Bolo

User
Maj 31, 2010
Liczba reakcji
0
Witam!

(Wa?ne: Download i instrukcja instalacji na dole :) )

Zapewne wi?kszo?? z Was s?ysza?a o grze Minecraft. Ci, kt?rzy wiedz? co i jak niech lepiej zjad? na sam d?? posta, aby przeczyta? moja propozycj? wsp?lnej gry :). Jednak dla tych, kt?rym nie dane by?o pozna? ten tytu? po kr?tce om?wi? z czym to si? je:

1: Cholera, co to jest?

"Minecraft jest sandboksow? gr? komputerow?, kt?ra pozwala graczowi budowa? konstrukcje z kostek w ?wiecie 3D." ~Wikipedia
Jednak ja pozwol? sobie doda? wi?cej: Ot??, samo budowanie to nie jest jedyny w?tek gry w wersji beta*. Tutaj napotkasz wrog?w, kt?rzy zawsze ch?tnie pokrzy?uj? Ci plany. I cho? za dnia mo?esz spokojnie podr??owa? po ?wiecie, noc? musisz czym pr?dzej schowa? si? do swej kryj?wki - jednego z tuneli!** Ale uwa?aj. Tutaj te? nie jeste? do ko?ca bezpieczny... Zawsze, kuj?c sw?j tunel, mo?esz natkn?? si? na jaskinie/loch (cave/dungeon). A je?li nie masz przy sobie broni i zbroi... marny Tw?j los...

*W wersji classic, owszem, chodzi tylko o budowanie i jest to na prawd? fajna sprawa. Chcia?by? wybudowa? sw?j zamek? Wielki i pot??ny, nie do zdobycia przez wrog?w? [Kt?rych temat om?wi? poni?ej!] A mo?e wola?by? drewniany domek, przy wodospadzie, gdzie odpr??a?by? si? wieczorami? Nic prostszego - Minecraft zaprasza
**Tylko na pocz?tku. Potem pewnie wybudujesz co? lepszego.

2: Taaa, a co tam w?a?ciwie mo?na?

Mo?na na prawd? wiele. Grywalno?? to wszak najwi?kszy plus MC. G??wnym zadaniem w grze jest zdobywanie surowc?w, wytwarzanie przedmiot?w i rozbudowywanie swojej "posiad?o?ci". Zdobywanie surowc?w wi??e si? ze zwiedzaniem jaski?, loch?w, walk? z mobami, hodowl? zwierz?t, sadzeniem ro?lin, wykuwaniem, przetapianiem i oj du?o by wymienia?. Nast?pna rzecz: Mechanizmy. W MC mo?emy wybudowa? w?asn? kolejk?, automatycznie wybuchaj?ce pu?apki, szafy graj?ce i wiele wi?cej. Nale?y wspomnie?, ?e KRAINA TWORZY SI? "NA ?YWO"! Co to znaczy? Znaczy to tyle, ?e nigdy nie dojdziemy do jej ko?ca! Im dalej p?jdziemy tym wi?cej mapy stworzy Nasza "maszynka".

3: A jak tam z grafik??

Tutaj na pocz?tku wielu si? zniech?ca. Ja jednak nie widz? nic z?ego w grafice niczym z GIER RETRO. Gdyby grafika by?a inna... to tak jakby zmieni? Tibi? na 3D. Niby Tibia, ale ju? nie ta sama. Ta grafika po prostu musi taka by?. Co nie zmienia faktu, ?e na pocz?tku kuje w oczy, ale... chyba wszyscy gracze Tibii nie powinni mie? problem?w - liczy si? grywalno??, a nie grafika :)

4: Poradniki

Jeste? zainteresowany? Polecam Ci obejrzenie poradnik?w od Pana, kt?rego filmik wrzuc? poni?ej. Wszystko pi?knie opisane, ka?dy pojmie w mig :)
http://www.youtube.com/watch?v=1N69HbaBFbY

5: WSP?LNA GRA!

Je?li jeste? ch?tny do gry razem ze mn? i innymi graczami zapraszam! :)
Kontakt: GG- 2593001
Ch?tnie udziel? odpowiedzi na wszelkie pytania

Download (wersja alpha - crack):
Download Minecraft_1.2.5_by_ramzes_faraon.rar for free on Filesonic.com

Has?o:
ramzes_faraon

http://www.megaupload.com/?d=B4R77CGO
Prosz? Was bardzo. To "updater". Server nied?ugo postawimy, a gry to nast?pi, nie omieszkamy Was o tym powiadomi? :) ZAZNACZAMY FORCE UPDATE!

INSTRUKCJA WIN7:
1. Klikamy "wypakuj tutaj" :D
2. W start wpisujemy run/uruchom, a tam %appdata%.
3. W folderze, kt?ry nam si? otworzy? robimy nowy folder: ".minecraft" i tam wrzucamy pliki.
4. Robimy skr?t do minecraft.jar i mo?na gra? :)

Odp: [Minecraft]Trzy s?owa i wsp?lna gra.

Bardzo fajna gra :D
Wgl to teraz ka?dy na informatyce w to gra. Bardzo wci?gaj?ca gra, polecam!

Ja bym zagra?, jako nowicujusz.

#edit rozpakowa?em i nie wiem jak w??czy? pomocy. Po rozpakowaniu co zrobi??

Ostatnia edycja:

Ca?y czas s?ysz? o tej grze, a teraz mam mo?liwo?? zagrania, wi?c sobie zagram i zobacz? o co chodzi. Dzi?ki :) Wcze?niej mnie zniech?ci?a bo my?la?em, ?e tam si? tylko buduje ;d

@UP
Mam to samo.
Nie mam poj?cia jak to uruchomi?, bo ka?e mi si? logowa? i pisze, ?e nie jestem premium.
@Down
Wiem, ?e jest p?atn?.
Ale mi to wywala podczas w??czenia ;p A nie podczas pr?by wbicia.

Ostatnia edycja:

@up
Minecraft jest gr? p?atn? i nale?y j? zakupi?, aby mo?na by?o wchodzi? na serwery multiplayer. Wtedy nie pisze ?e nie jeste? premium.

?ci?gnijcie to : Download Minecraft_1.2.5_by_ramzes_faraon.rar for free on Filesonic.com has?o ramzes faraon

Kod:
Instrukcja
1) Skopiuj folder .minecraft do folderu C:/Documents and Settings/Nazwa_U?ytkownika/Dane Aplikacji/ LUB kliknij Start>Uruchom i wpisz %APPDATA%.
2) Stw?rz skr?t na pulpicie do minecraft_name.jar i minecraft.jar
3) Graj przez minecraft.jar. minecraft_name.jar zmieniasz nick.
4) Je?li polubisz gr? - KUP J?!

Co do serwer?w multiplayer to na piracie wbijesz tylko na te w kt?rych w?a?ciciel zezwoli? granie na piratach . W minecrafta gram ju? chwile i naprawde fajna gra :)

Polecam wersj? minecraft hajducek.Co do gry,bardzo fajnie sobie pogra? z kumplami.Najwi?cej frajdy przynosi kopanie i odkrywanie jaskin :) Polecam.

Od dragsa dzia?a dzi?ki, podawa? serwer <3

Moja wersja tak?e dzia?a. Wiem po sobie, zreszt? Exedras to potwierdzi?. Co powiecie natomiast na wsp?lne granie?
@VIRTELIO
Je?li pisz? "user not premium" kliknij play offline i mo?na gra? :)

http://www.megaupload.com/?d=B4R77CGO
Prosz? Was bardzo. To "updater". Server nied?ugo postawimy, a gry to nast?pi, nie omieszkamy Was o tym powiadomi? :)

Ostatnia edycja:

"Play offline" jest "szare" :) Znaczy si?, nie da si? klikn??.

zal musicie piratowac?
ludzie robia gry, aby stworzyc niepowtarzalny klimat z lat 80 a wy musicie jeszcze to piracic -.-'
takich jak wy to tylko ruchac w rowie

@down
ja niepisalem, ze ja to bede robic.
po prostu mowie, ze same zlodzieje na tym forum.
Mam pomysl.
ty zrob zarabista gre, pracuj nad nia z calych sil, a ja ci ja tak po prostu wezme ok?
bedzie milo?

Ostatnia edycja:

@up
Je?li lubisz "rucha? w rowie" i to dodatkowo m??czyzn, to powodzenia :)
@Drags
A gdzie wrzuci?e? pliczki?

Chcia?bym od?wie?y? temat, poniewa? ta gra jest ?wietna. Polecam j? ka?demu :)
Mog? zaoferowa? pomoc je?eli masz jaki? problem oraz server gdzie mo?emy pogra?(VPS 24/7 nie m?j). Oczywi?cie 1.3.01 : )
Pisa? na GG 438525 na wsp?ln? gr? :)

Znacie historyjk? o herobrinie? To ,,Zmar?y Brat Notcha''.Ale co to ? Notch nie ma/mia? brata! Oczywi?cie ?e nie.Jest to stworzony mit przez paru go?ci.Wystraszy?em si? i nie gralem w minecrafta przez 5 dni.Ale powiedzia?em:przecie? on nie istnieje,wi?c czego tu si? ba?? No i zagra?em,stworzy?em new save'a(new komp : P) i gra?em.Po 5 dniach minecraftowych wraca?em z kopalni i.... WIDZIALEM JEGO TWARZ A KONKRETNIE OCZY! Jak on wygl?da? Jak posta? nasza bez zmiany sk?rki,tylko ?e bez ?renic w oczach.Po prostu bia?e oczy.I go zobaczy?em... nie gram na modach,uprzedzam od razu! Oto wasza szansa by go zobaczy?!
LINK: Imageshack - herobrinezobaczylemgo.png
OBRAZ PRZYBLI?Y?!!!!!!!!!

mi nie dzia?a ka?e sie zalogowac i pokazuje si? :Play first online to play offline
co mam zrobic ?!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry