• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Mini Patch

Status
Zamknięty.

Koko

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
143
Nadszed? czas na kolejn? ma?a ?atke w grze, kt?r? wypuszczamy.

Co zosta?o zmienione?
- Pewna ilo?? Earth Elementali na Tiquandzie cz?sto dawa?a si? we znaki dla graczy przemierzaj?cych te tereny. W zwi?zku z cz?stymi deadami, liczba Elementali na tiquandzie zosta?a obni?ona.
- Jessica i Odemara zacz??y produkowa? goblety (puchary) i do??czy?y je do swojej trade listy.
- U garstki npc zosta?a poprawniona ortografia i gramatyka. Na pewno si? uciesz? z tego faktu.
- Fun Spellwand zosta? tak zmieniony, by nie dzia?a? ju? na graczy pod wp?ywem czasu utana vid lub sealth ringa.
- Ostatnia zmiana, ale r?wnie wa?na. Drobna ilo?? b??d?w w waszych klientach jak i na mapce zosta?a naprawiona i nie b?dzie ju? wi?cej przeszkadza? wam w grze.

Specjalne podzi?kowania dla wszystkich raportuj?cych ka?dy nawet najmniejszy b??d w grze!

Do zobaczenia w Tibii!
Wasz Cipsoft.

@down
Te? mam tak? nadziej? .

Ostatnia edycja:
Koko ty to jednak jeste? szybki ;) Mam nadziej? ?e b?dziemy ze wszystkimi newsami z tob? na bie??co ;D

Odp: Mini Patch

Mostek na Vdl zmieni? si? dzi?ki temu upowi. Przej?cie z 1 kratki na szerko?? zosta?o zmienione na 2.

moim zdaniem nie potrzebny temat;] chyba kazdy potrafi czytac zreszto na tibia.pl newsy pisza;p

@off
Racja Koko jest niesamowity/a z newsami :) mam nadzieje, ?e b?dzie tak dalej.
@topic
Rookowy trap na mino hell te? usuni?ty s? zamiast 1 kratki 2 :p
Szczerze dobrze a nawet bardzo dobrze, ?e ten "Mini Patch" Zosta? Wprowadzony.
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry