Mo?e by? taka mapka ^^

Lord Makin

Advanced User
Lipiec 13, 2011
Liczba reakcji
8
Elo zacz??em od ostatnich dni robi? sobie r??ne mapki exspowiska i depa:lol:
A teraz mam pytanie do was czy podoba wam si? moja ma?a sie? sklep?w i depo.
To moje pierwsze prace wykonane a ja chc? by?cie to ocenili i mi powiedzieli co powinienem doda?, odj?? i czy stara? si? robi? wi?cej lepszych takich mapek a to robi?em tylko dla zabawy w thais;)
Oto one:
mapadp.png

mapadp2.png

Je?eli obrazki nie dzia?aj? macie linki;(:
Imageshack - mapadp.png
Imageshack - mapadp2.png

A jezcze dodatkowo mo?e mi kto? da? jaki? poradnik albo napisa? jak mam zrobi? teleport :curse:

Odp: Mo?e by? taka mapka ^^

Po piersze to chce powiedziec ze to chyba zly dzial na takie zeczy, wiec popros modelatora o przeniesienie puki jeszcze nie dostales warana, a co to mapy to powiem tak:
1.Mapa jest jednym wielkim kwatatem, unikaj tego, bo to naprawde paskudnie wyglada i jest niepraktyczne bo np wyobraz sobie czy ktos kto np dopiero zaczol i ma 8lvl chce wyjsc na pietro i zanim przejdzie cale takei duze depo od jednego NPC do drugiego dostanie szalu.
2.Co do tych scian to te ozdoby powinienes dalac troche zadziej.
3.Te krzaki bluebery'ow jak dla mnie to wygladaja troche glupio, moze byly by fajne w miecie typu Ab
4.Jak dla mnei tych npc nie powinno byc w depo ;p lepiej zrobic jedna oddzielna targowice, w depo moze byc 1 albo 2 npc ale nie wszystkie jakie tylko istnieja :)
5.Robiac screany wczesniej wcisnij E, a potem S zeby nie bylo widac pz zone i spawnow.
6.Roze... wszedzie roze to tez prsesada, wiem ze bardzo lubisz roze ale to nei wyglada fajnie.
7. Jeszcze jedno jak robisz juz depo to staraj sie zeby sciany pasowaly do reszty miasta
7.Jest trioche wiecej NIEDOSKONALOSCI, ale nie chce mi sie juz wiecej pisac :D

Ogulna ocena: 2/10

Odp: Mo?e by? taka mapka ^^

Ach, tak. Z?y dzia?.
A co do mapy to okropna
nie do?? ?e kwadratowa to jeszcze nasrane wszystkiego...

Back
Do góry