My Life on Shadowcores.twifysoft.net

Odp: My Life on Shadowcores.twifysoft.net

co z moim 1,2kk ? ;>
Co z moim hajsem? Bo pami?tam, nie kt?re ?adne sumki to ci po?ycza?em ^.^

Avansik na 100 poziom. Mo?e i to dla was nic, ale dla mnie to jakie? osi?gni?cie jest, bo gram r?cznie ;) W dzisiejszych czasach my gracze "bez bota" to ju? rzadko?? ;)

P.S Co nie znaczy, ?e mam co? do bot?w, ka?dy gra jak chce :)

Pozdrawiam!

Nie wiem co by?o wcze?niej wi?c te? nie chc? si? wypowiada? ale looknij sobie complicate family czy jako? tak 220+ os?b w gildi ^^ All na combo liderze cisn?, wiem ?e s? zerami ale wybi? to ich raczej si? nie da wi?c nie m?w ?e wszystkie gildie odesz?y bo te wszystkie nie dor?wnaj? tej raczej.

No ta, szczeg?lnie, ?e ta patola bi?a si? 4 razy i 2 razy wygrali oraz 2 przegrali :D
A wybi? cl si? da jak nie ogarniaj?, ale ja wiem, ?e nuskei nie ogarn??by tego bo jemu bardzo s?abo idzie comandirka :D

Mo?e i to dla was nic, ale dla mnie to jakie? osi?gni?cie jest, bo gram r?cznie ;) W dzisiejszych czasach my gracze "bez bota" to ju? rzadko?? ;)!

Lada chwila i tak w??czysz bota :D

Ostatnia edycja:

Lada chwila i tak w??czysz bota :D

Uwierz, ?e nie :) Nigdy nie gra?em i nie zamierzam. Ja wol? gra? sobie samemu i mie? mniejszy level, ale mie? satysfakcj?, ?e to co osi?gn??em to tylko dzi?ki sobie, a nie jakie? maszynie.

Uwierz, ?e nie :) Nigdy nie gra?em i nie zamierzam. Ja wol? gra? sobie samemu i mie? mniejszy level, ale mie? satysfakcj?, ?e to co osi?gn??em to tylko dzi?ki sobie, a nie jakie? maszynie.

M?wisz jak m?j kolega z reala, ale uwierz ?e to ?adna satysfakcja - tylko monotonia. Nie oceniam Ci?, ale moim zdaniem granie na ots r?cznie to jest bez sens, gdzie 95% u?ywa bota.

#top

Msem 138 lvl, dzisiejszy profit na kostce ok. 20kk ( podzieli?em si? troch? z versonem (demonic angelina), jutro mo?e wi?cej, bo poszed? spa? )

Kurwa jakie zera z tych brazoli 310 ed pada od nas na veno bez ss'?w ani might ring?w od 4 gostk?w. OB by?o 55~ brazoli na combo liderze na nas 29.
88217176775683515664.jpg

Snejkujemy do ko?ca :d

@@Edit@@
Godzina 3:47 ostatni setny brazol pad? <333 snake do 4 rano udany, i trejdy przegra?y :D
60875150124526268291.jpg

70080654665296861649.jpg

Nie by?o tak strasznie opr?cz bu?y za 6k :d​

Ostatnia edycja:

Hue hue :)

280 jest xd

tf5.png

Funny z ek.
x7ie.png

I tak mnie nie zabili ;<

Jakies juggi xd
2h36.png

Go go 300 bonus.
Ja p?ki co przerwa na shadow, nie expie maincharem, ale bocik robi? profit na hive eczkiem.
Potem wstawie ssy :D

Total profit:
dvww.png

Nowe wdzianko:
tqgv.png

Co? tam..
xcpu.png

Ostatnia edycja:

Rumun, nie chc? si? ju? wpierdala? ani k??ci? z tob?, ale skoro jeste?cie tacy otwarci na te wary - czemu nie wybiegli?cie dalej, tylko jak zaczynali?cie ju? dostawa? w dupe to koniec wara? Nie m?j w ten interes, bo po ?adnej stronie gildii nie jestem, ale widzia?em co tam si? dzia?o i dlatego takie pytanie do ciebie.

Dzi? po pi?tej nad ranem, zajebali mi bota - pewnie by?by ju? prawie task sko?czony, a tak to 3000/4000. Dzi? go ju? sko?cze, i wpadnie jakie? +17kk ( widzia?em sell offers market 18kk ).

#W ko?cu za trzecim itemem, z?apa? si? undead cavebear;)
Kliknij, aby zobaczy? obrazek

Dobry cz?owieku, czy m?g?by? zdradzi? mi z jakiego bota korzystasz?

Dobry cz?owieku, czy m?g?by? zdradzi? mi z jakiego bota korzystasz?
BBot, tania licencja za sms - szybko i sprawnie i jak narazie nie narzekam na tego bota, co najwa?niejsze dla newbie - jest ?atwiejszy w obs?udze ni? redbot / ibot.

#up
MageBot nie ma cavebotingu, on jest tylko do war. - Chyba, ?e co? mi si? pomyli?o, bo jeszcze w swoich r?czkach go nie mia?em.

#up
MageBot nie ma cavebotingu, on jest tylko do war. - Chyba, ?e co? mi si? pomyli?o, bo jeszcze w swoich r?czkach go nie mia?em.

Magebot mo?e i ma jakiego? cavebota, targeting, ale nigdy nie umia?em tego dobrze ustawi?.
Jak dla mnie ot tylko i wy??cznie do wara/pk albo expienia solo albo z teamem, bo bot ma b.dobry healing i sio :D

@edit
ukqs.png

xjfx.png

Ledwo zalogowa?em ju? spam, siemano ;>

Ostatnia edycja:

@up
w Magebocie targeting jest do dupy bu ustawisz spelle i bije wszystkie moby jakie napotka na drodze, nie ignoruje, cave te? lipa dlatego zawsze u?ywa si? heal/sio magebot + bbot cave/killer :D

Kocham m?j internet. :tongue:

33359334737812680695.jpg

22810391939112220322.jpg

33921517870982510704.jpg

?adne screeny, gra kto? na lunarforsie?
Jak tak to zamienie 159 MSa na shadowcores za itemki/has na lunarforce :>

Grzonas ty ****, wracaj z lunara do nas na shadowa. Btw. nikt nie we?mie twojego noobskiego msika, a tak wgl on nie mia? 170+? :D

152 msem.... zobaczcie sobie liste ded?w to si? po?miejecie ale i tak 3/4 nie wida?. Dziennie za blessy p?ace chyba 2kk, gdybym siedzia? nim na expie ci?gle tyle co na kostce, to bym z hajsem nie wyrobi?. Tak wgl, z versonem ?adnie ju? sie idzie dorabia?, nie do?? ?e na kostce to + wypierdalanie typ?w na wa?a. Gdybym wszystko policzy? to ju? by wysz?o ok. 120kk.
Wrzuc? screeny, jak tylko wbije 200 i porobie jakie? addony;\

Jeba? waszego shadowa, nie mam hajsu, mam jakies eq za 50k i 30k w banku :<
Brak bota btw, musze sobie kupic BBota jak wr?ce do Polski.

@edit
Nie mia? 170, 160 chyba wpad?

2 gleby by?y ale do 200 doci?gn??em :D

199 lvl...
50865814921171529386.jpg

200! lvl
54753968735687200391.jpg

Zaczynam gre na shadowcores rpekiem kopsnie kto? co? na start ? nick Rayan Ora Rp

Back
Do góry