My Life on Shadowcores.twifysoft.net

Odp: My Life on Shadowcores.twifysoft.net

2ecn5ue.png

W ko?cu oczekiwany full warrior, mount scorpion - wszystko to dorobione z versonem na kostce, ale mu tak nie idzie biznes ;*
Na banucie by?o jakie? 10kk/h, by?oby wi?cej ale z 5 minut temu po nas wpadli i koniec expienia.

#Rews
Spierdalaj z tym skorpionem ;_;

#TOP
P?e? zmieniona, full warrior done. Jeszcze tylko zmiana nicku i elegansior.

Ponownie wbijane lvle po stratach na rzecz OB ;s

Gogo 70 pkt <3

-Ej, druid to g?wno, gram knightem.
Dzie? p??niej
-No, gram druidem. Rozmy?li?em si?.

And?elina kokz. GZ awans?w, wyjdz z 220 plxxxxxx :D:D

@Rews
Gratulacje full warriora i skorpa.

Dat klaty :d

28126342297821516326.png

.
36743585825804562552.png

I bosik z sali nagr?d zapomnia?em zrobi? ss'a :d
88514814875970531708.png

Mo?e jeszcze inq b?dzie to jak kto? jest shooterem i ma misje to pisa? ^^

++ 210 bot na deeplingach robi swoje :D
17427583828192974927.png

---------- Tre?? dodana o 22:18 ----------

A si? dzia?o xdd

Nowy Mount + Zmiana P?ci :dd

54051252904853040820.png

Wygrana z pinkami

34804670033450654820.png

I nowa zdobycz <333

69903435175376454548.png

Profa Rp :dd hity mistrzowskie s? na nim tylko eq dokupie.

@down
Pingowali lidera? Pewnie w CMD poleceniem ping... Nazywam ka?dego pizdami kto przegrywa 19-3 na otwartej. Jak mia? pingi to po co wychodzi? i po co zwala to na nas ?e my go kurwa pingujemy ?a?osne w chuj.

Nie wcale nie poszed? spam ?e my go pingujemy...​

Ostatnia edycja:

Wygrana z pinkami pizdami

Kliknij, aby zobaczy? obrazek

I nowa zdobycz <333

Profa Rp :dd hity mistrzowskie s? na nim tylko eq dokupie.[/CENTER]

Co z tego, ?e przez ca?y czas pingowali nam leadera i nie mia? kto leadowa??
Co z tego, ?e z?apali?cie mnie na carlin w full trapa, a ja i tak spierdoli?em?
Nie b?d? pingowa? nam leadera to b?dzie normalne battle a nie.
Pytanie, dlaczego jak z kim? wygracie wm, to ty od razu przeciwn? gildie nazywasz "pizdami" czy co? w tym stylu?

@BonusRPG
Dziwne :D
Demontorrent by? i w old pinkach, i w decisionach etc. a pingowa? Jordiego. uheuhuehuehe

Nie rozumiem cie :S

@up
Nikt nie m?wi?, ?e synthesisy go pingowa?y lol.
A pingowa? go zacz?li akurat na otwartej.
Jakby?cie dostali od nas, to by? si? nawet nie wychyla? pewnie.
A ?a?osny to ty jeste?.
Sko?cz pierdolic ;>

Ostatnia edycja:

Rumun hunted 4ever . xD
Marcin wiesz kto pingowal Jordiego? Demontorrent jeban** kid ];

Co do wara nie ciesz sie ?e do 18 bo oko?o 15 frag?w lub wiecej nie zaliczy?o gdy? od was mieli skulle i retardy was dobijaly . ;x
I co jeszcze do rumuna nie wiem po co ten screen z boss wote , i to jeszcze w trapie boss , tego bossa bloczylem swoim ed na hp i to nie jest ?aden hardcore . :D
Beka z wara by?a bo ?eby nie by?o noob char?w to inaczej by to wygl?da?o truposz wam pomagal wbijal sie 5 mc na cl i napierdala** ue jak nabs .
I nie wiem dlaczego sie chwalisz ze wygraliscie war jak nawet cie praktycznie tam nie by?o wida? last line rlz . :)

TUTAJ BEDZIE JAKIS SCREEN PEWNIE.

blady here gm rudy zbanowany
dzieki rewsio

175.png

no i loot z ostatniego wyjscia 23:30-24:15 :D

Loot_Hive.png

Knight

1,6k_mino.png

---------- Tre?? dodana o 11:24 ----------

z samych creature itemkow tam z hive to w godzinke nawet mniej mam okolo 100-150k ;3

---------- Tre?? dodana o 12:58 ----------

Demon Oak Done :)
Z pro siocherem Baelem De Ce CHa XD

DemonOak.png

arcana.png

Mroczny Rummun?

Nie znam.

@edit
18:39 Vesly [336]: tak
18:39 Design [188]: sec
18:40 Design [188]: paymencik 10kk albo ping pongi beda ; )
18:40 Design [188]: jak nie wierzysz to ip ci podam
18:40 Vesly [336]: no podaj podaj
18:40 Design [188]: 46.175.111.31
18:41 Vesly [336]: noo chyba jednak nie
18:41 Vesly [336]: ;\\
18:41 Design [188]: a chcesz
18:41 Design [188]: sie przekonac? :D
18:41 Vesly [336]: yhym
18:41 Design [188]: zobaczymy

Ostatnia edycja:

War z r??owymi ch?opcami wygrany po raz dwa <3333 Takie pytanie umiecie co? od liczy? opr?cz ue?
.
26436186604315511664.jpg

.
.
.
M?wisz ?e nie znasz mnie Vesly? Tam sta?em i cie wyzywa?em xddd
29357604373200921896.jpg

Kiedy rewan?yk?​

@Down
Nie wiem ja nic zak?ada?em proponuj co chcesz jeste?my otwarci na wszystko ^^ Nie chce was tyra? czy co? ale wyjebcie toolet?w z gildi bo to idioci kurwa i dzieci i tylko przez nich przegrali?cie.

Ostatnia edycja:

Wychodzicie co? innego, czy tylko ab-carlin?
LB, edron albo dara-ank.
Kiedy milion za?o?ycie milion tematow na forum shadowsa, o tym, ?e wygrali?cie?

War z r??owymi ch?opcami wygrany po raz dwa <3333 Takie pytanie umiecie co? od liczy? opr?cz ue?
.
.
.
.
M?wisz ?e nie znasz mnie Vesly? Tam sta?em i cie wyzywa?em xddd
Kiedy rewan?yk?​

@Down
Nie wiem ja nic zak?ada?em proponuj co chcesz jeste?my otwarci na wszystko ^^ Nie chce was tyra? czy co? ale wyjebcie toolet?w z gildi bo to idioci kurwa i dzieci i tylko przez nich przegrali?cie.

Bez urazy dla Ciebie ale to ca?e synthesiss to jedno wielkie g?wno kt?re ?apa?o przekopy na tym ots'iku, tylko, ?e wszystkie teamy poszly na lunara to nuskei sie poczuwa.
Jak tam ? "Sexy" blondyna dalej na akcji wywala z tekstami ile wyda?a na ciuszki ?

hahahhahahhaha screena az zrobil z podniecenia:D

uy4d.png

i tak, nie znam cie kojarze cie tylko z tego ze grales z angelina

Ostatnia edycja:

Maksiu daj ju? spok?j, tak naprawde to Ty po prostu nie lubisz i nie umiesz przegrywac. Taka jest prawda. Ja nawet jesli mam dostawac po dupie to wole po niej dostawac w gronie znajomych. Ciebie tez chcialem przeciagnac do nas ale jestes zbyt przywiazany do Nuskeia. Skoncz juz spinac i zluzuj, to jest tylko gra - raz wygrywasz, raz przegrywasz, proste.

Ostatnia edycja:

Maksiu daj ju? spok?j, tak naprawde to Ty po prostu nie lubisz i nie umiesz przegrywac. Taka jest prawda. Ja nawet jesli mam dostawac po dupie to wole po niej dostawac w gronie znajomych. Ciebie tez chcialem przeciagnac do nas ale jestes zbyt przywiazany do Nuskeia. Skoncz juz spinac i zluzuj, to jest tylko gra - raz wygrywasz, raz przegrywasz, proste.

Co ty kurwa pierdolisz kto tu spina wstawi?em zdj?cia i kurwa spinam czy co bo nie rozumie czy to mo?e wy macie b?l dupy bo wygrali?my z wami? Nie umiem przegrywa? mo?e i nie umiem ale nie opierdalam koleg?w na kostce... Ju? mnie wkurwiasz czasami mo?e te? jestem w gildi ze znajomymi nie pomy?la?e? o tym? Ja nie zmieniam teamu co tydzie? wiesz o tym dobrze a to ?e wstawi? zdj?cie z wygranego Warmode to ju? znaczy ?e kurwa p?acze i spinam nie rozumiem kurwa tego wyt?umacz mi. Jak wstawia?em zdj?cie z wygranego OB z tooletami to nie by?o jako? spiny albo z family jak z wami to ju? spinam kurwa jaki? bezsens macie w tych m?zgach.

i tak, nie znam cie kojarze cie tylko z tego ze grales z angelina
A co mnie to obchodzi mi powiedz?

Bez urazy dla Ciebie ale to ca?e synthesiss to jedno wielkie g?wno kt?re ?apa?o przekopy na tym ots'iku, tylko, ?e wszystkie teamy poszly na lunara to nuskei sie poczuwa.
Jak tam ? "Sexy" blondyna dalej na akcji wywala z tekstami ile wyda?a na ciuszki ?
Kto? nie przeni?s? si? na lunar tyrajmy go ca?e ?ycie ^^ Przecie? lunar to taki swag server.

@topic

215 EK
71948853914289537916.jpg

I przesta?cie spami pod moimi postami bo to tylko ?a?osne jest chcecie co? za?atwi? to ustawcie termin my si? dostosujemy ^^ I nie boimy si? przegra? z wami jakby?my si? bali to by?my nie wychodzili 10 os?b mniej na warmode zwami tylko brali trejd?w to tylko gra pami?tajcie o tym ^^​

@Down
Nie chodzi oto bo to a? tak chyba nie urazi?em nikogo ?eby mnie tyrali pod ka?dym postem to jest po prostu b?l dupy edytowa?em ju? tamten post. Swag jedyny chyba kt?ry to rozumie ?e to jest tylko temat na g?upim forum i ka?dy tu wrzuca zdj?cia ja wrzucam z warmod?w wygranych z przegranych te? chyba wrzuci?em wi?c w czym jest problem.

Ostatnia edycja:

Sorry, ?e si? wpierdole Rumun, im chodzi tylko o to ?e nie musisz pisa? "pizdy" czy co? w tym stylu. Przegrali proste, ale nie musisz odrazu wyzywa? =)

#TOP
Tutaj zapewne jeszcze dzi? wrzuce screena, by by?o bez offtopu.

Po co Wy tak spinacie w tym temacie, kt?ra gildia lepsza?
Zapominacie chyba, ?e to tylko gra.
A Mrozek, Ty ju? te? przesta? wyzywa? te gildie, kt?re nie posz?y na Lunarfoce'a, to dobrze, ?e zosta?y i bij? si? z gildiami r?wnymi sobie, mo?e za kilka miesi?cy b?d? dor?wnywa?y tym dobrym gildiom, wi?c nie ma co spinasz.

TAK JAK OBIECA?EM PROSZ? MACIE TU SCREENA :
yzk6.png

Mo?e i to dla Was ma?o, ale dla mnie jak na pierwszy tydzie? gry tu to jednak co? znaczy <3

Ostatnia edycja:
Back
Do góry