- Liczba reakcji
- 104
Odp: Mystera World - evo +custom jakiego jeszcze nie by?o!
Czerwiec nie za bardzo mi pasuje bo b?d? nieco zaj?ty. Mo?e i nie mamy wszystkiego co planowane ale to akurat da si? ogarn?? ju? po starcie serwera. W zapowiedzi wypisa?em tylko to, co mamy ju? ogarni?te, wi?c nie musicie si? martwi?.
Poza tym dodawanie kolejnych nowo?ci co jaki? czas pozwoli graczom na lepsze ogarni?cie co jest na serwerze, ni? samo wypisanie wszystkiego w zapowiedzi.
Lipiec b?dzie najlepszy bo ani ty ani ja nie b?dziemy mieli ju? nic na g?owie.
@Asimov
Pe?na lista w linku z poprzedniego posta.
W zasadzie do ogarni?tego startu trzeba jeszcze zrobi?:
ale przez maj powinienem da? ze wszystkim rad?
Odpalimy jak b?dzie zrobione chocia? 80 % z tego co mamy. Ja za? na t? chwil? obecn? mam od groma roboty przed matur?, a po maturze wracam do swoich zaj??. Co wy na to, ?eby?my zrobili kolejnego testa jako? z okazji dnia dziecka, albo jako? w po?owie czerwca?
Czerwiec nie za bardzo mi pasuje bo b?d? nieco zaj?ty. Mo?e i nie mamy wszystkiego co planowane ale to akurat da si? ogarn?? ju? po starcie serwera. W zapowiedzi wypisa?em tylko to, co mamy ju? ogarni?te, wi?c nie musicie si? martwi?.
Poza tym dodawanie kolejnych nowo?ci co jaki? czas pozwoli graczom na lepsze ogarni?cie co jest na serwerze, ni? samo wypisanie wszystkiego w zapowiedzi.
Lipiec b?dzie najlepszy bo ani ty ani ja nie b?dziemy mieli ju? nic na g?owie.
@Asimov
Pe?na lista w linku z poprzedniego posta.
W zasadzie do ogarni?tego startu trzeba jeszcze zrobi?:
- - eq na start
- - zmniejszy? cooldowny w spellach
- - doda? opcj? zmiany nazw rang i zarz?dzania wojnami u guild managera
- - doda? kilku brakuj?cych npc?w
- - ogarn?? komendy i kalendarz dla kana?u Events
ale przez maj powinienem da? ze wszystkim rad?
Ostatnia edycja: