Nab?r do ekipy Expert?w

Status
Zamknięty.
Odp: Nab?r do ekipy Expert?w

Czytam wasze posty ju? drugi raz i nadal nie rozumiem o co wam chodzi.

Ale wasz wyb?r. wybieraj?c ludzi kt?rzy s? w tym abrdzo dobrzy tracicie na tym.
Wybierzemy laik?w w danej dziedzinie, kt?rzy b?d? wam s?u?y? pomoc?. Bardzo ciekawa teoria xD

Macie wiele os?b w kadrze kt?re olewaj? swoj? prace. Ale to wasz problem nie moj.
Prosz? o poparcie tego stwierdzenia dowodami, bo jak na razie s? to puste s?owa.

A jak stawiacie na Profesjonalist?w, kt?rzy w podaniach dadz? prac? innych ludzi, to ja dzi?kuj?. Po za tym, czy Expert nie powinien si? udziela? w danym dziale, w kt?rym wybiera swoj? "Expercj?"?

Widzia?e? podania? nie? to czego za przeproszeniem szczekasz. Jak masz jakie? dowody na to, ?e kto? poda? w podaniu jako przyk?ad nie swoj? prac? to zapraszam na PW.

jednocze?nie proponowa? bym odpisywa? osob? po prostu zosta?e? przyj?ty / nie zosta?e? z powodu tego i tamtego

Zosta?e? przyj?ty masz rang?, nie zosta?e? przyj?ty - nie masz. Jak kto? po tygodniu od wys?ania podania nie ma rangi to mo?e oznacza? tylko jedno ;p

wielce "experci" my?l? ?e wiedza wszystko i nikt ich nie moze zast?pic ;] to zostaj? przyj?ci i przez jakis czas cos robia a pozniej nic.

Boli Ci? to, ?e Twoje podanie (prace do??czone) nie by?o na tyle dobre, aby si? za?apa?? Takie jest ?ycie.
_________

Je?eli nie rozumiecie sensu istnienia tej rangi, to przeczytajcie sobie kilka razy pierwszy post w tym temacie. Mo?e wtedy zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi

Zosta?e? przyj?ty masz rang?, nie zosta?e? przyj?ty - nie masz. Jak kto? po tygodniu od wys?ania podania nie ma rangi to mo?e oznacza? (niekoniecznie musi) tylko jedno ;p

chodzi?o mi raczej o pow?d odrzucenia :) Bo samo nie by?o wystarczaj?co dobre jest ma?o przekonuj?ce widz?c np co? takiego gdzie rozwi?zanie zaj??o mi dos?owne 5 min u?ywaj?c zwyk?ej opcji szukaj...

po 2 to by?a tylko propozycja, bo to wasza decyzja tak naprawd? kogo bierzecie kogo nie :)

Pow?d? Je?li wiesz jakie s? wymagania to przypatrz si? czy je spe?niasz ?
Je?eli zosta?e? odrzucony - po prostu, nie spe?niasz ich.

Pow?d? Je?li wiesz jakie s? wymagania to przypatrz si? czy je spe?niasz ?
Je?eli zosta?e? odrzucony - po prostu, nie spe?niasz ich.

2 post widze od ciebie i 2 tak samo "inteligentny"... Wymaga? nie ma konkretnych to po 1 po 2 - widz?c osoby na tej randze nie umiej?ce u?ywa? podstawowych opcji na forum serio te wymagania wygl?daj? na zerowe a po 3 - post nawet nie by? skierowany DO CIEBIE tylko do moda.

Pozdrawiam i ?ycz? powodzenia :)

@szybki edit:
No chyba ?e mam rozumie? ?e to przez takie co?: Kazia,Eturl,Rebuild,Korzonek
takie osoby maj? rang?... (co te? si? zdarza do?? cz?sto)

Ostatnia edycja:

Kolego obanek, expert to nie moderator. Jego g??wnym zadaniem, jest udzielanie pomocy oraz dzielenie si? wiedz? z danej dziedziny. To, ?e kto? nie potrafi u?y? opcji "szukaj", nie mo?e wp?ywa? na jego rang?, kt?ra nie jest z tym zwi?zana. Rozumiem, gdyby moderator, b?d? kto? wy?ej strzeli? taki wybryk. Odnosz? wra?enie, ?e jeste? w jaki? spos?b zazdrosny? Sorry, ale po Twoich powy?szych postach mam takie wra?enie...

po 3 - post nawet nie by? skierowany DO CIEBIE tylko do moda.

Przepraszam, ?e si? wtr?c? w t? naprawd? pasjonuj?c? wymian? argument?w, ale to jest FORUM - post kierowany jest po?rednio do wszystkich, nawet przy u?yciu apostrofy. Je?li chcesz zwr?ci? si? bezpo?rednio do moderatora to wy?lij mu kartk? ?wi?teczn?, lub ewentualnie napisz prywatn? wiadomo??.

Weso?ych ?wi?t!

puste s?owa to mog? byc Twoje. ostatnio zauwa?y?em ?e iSanto troche co? robi a reszta? ;] lenie z was i tyle. nie chodzi tylko o to ?e nie zosta?em przyj?ty. da?bym przyk?ad ale nie bede takim ****em ;). Og?lnie ***** robicie i ka?dy to widzi. i nie zgadzacie sie z tym bo kto by oczernia? kogo? z kadry. Admini tego forum powinny wypierdoli* wszystkich mod?w itd. I wybrac od nowa wprowadzic skrypt kt?ry by liczy? ile kto siedzi i kto co robi. a tak to burdel na forum i cholera wie co. Mi nie zalezy na byciu expertem bo to badziewie. Siedze dziennie wi?cej na forum ni? kilka mod?w razem wzi?tych przez tydzien. Prawda boli niestety.

edit

nie wiem z jakiej okazji wi?kszo?? mod?w nie potrafi udzieli? pomocy w swoim dziale ;] rozumiem ?e kazdy ma swoje zycie itd ale po co brac kurw* typa kt?ry ma?o co si? zna i jeszcze ***** robi ? Przez takich ludzi inni odchodza z forum bo czekaja na odp a nikt im jej nie udziela.

Ostatnia edycja:

I po co taki bulwers? Zreszt? to nie dzia? na k??tnie, jeszcze par? post?w i pewnie autorzy wraz ze mn? dostan? ostrze?enie.
lenie z was i tyle. nie chodzi tylko o to ?e nie zosta?em przyj?ty.
Mi nie zalezy na byciu expertem bo to badziewie.
No a jednak w tym badziewiu bra?e? udzia? ?
Je?li chcecie si? pok??ci? to powymieniajcie si? zdaniem pw lub gg.
#down
O mnie chodzi? Dobrze si? czujesz?

Ostatnia edycja:

Przepraszam, ?e si? wtr?c? w t? naprawd? pasjonuj?c? wymian? argument?w, ale to jest FORUM - post kierowany jest po?rednio do wszystkich, nawet przy u?yciu apostrofy. Je?li chcesz zwr?ci? si? bezpo?rednio do moderatora to wy?lij mu kartk? ?wi?teczn?, lub ewentualnie napisz prywatn? wiadomo??.

Weso?ych ?wi?t!

jasne kartka ?wi?teczna z moj? dysgrafi? posz?a, zaczekajmy teraz a? odpowiednie klucze znajdzie pod enigm? : D... a tak na serio - chodzi?o mi o to ?e ten oto osobnik 2 razy napisa? tak samo du?o wnosz?cy post kt?ry nic nie wni?s? do tematy poza wywo?aniem tego oto spamu w temacie :)

Kolego obanek, expert to nie moderator. Jego g??wnym zadaniem, jest udzielanie pomocy oraz dzielenie si? wiedz? z danej dziedziny. To, ?e kto? nie potrafi u?y? opcji "szukaj", nie mo?e wp?ywa? na jego rang?, kt?ra nie jest z tym zwi?zana. Rozumiem, gdyby moderator, b?d? kto? wy?ej strzeli? taki wybryk. Odnosz? wra?enie, ?e jeste? w jaki? spos?b zazdrosny? Sorry, ale po Twoich powy?szych postach mam takie wra?enie...

nie, gdybym by? w jakikolwiek spos?b zazdrosny raczej bym przyczepi? si? do ka?dego z wybranych expert?w u?ywaj?c na to irracjonalnych powod?w. Boli mnie raczej to ?e ka?dy u?ytkownik kt?ry nie u?yje tej opcji na 90% dostanie ostrze?enie a on go jakim? cudem unikn??... Jakim cudem zosta? uznany experta skoro nie potrafi u?y? podstawowych opcji forum ^ ^
A i jeszcze jedno - skoro po to s? to czemu to w?a?nie im do?? cz?sto trza pomaga?? + czemu to np ja wchodz? i odpisuj? po kolei bo dana osoba od?wie?a 10 x ten sam temat czekaj?c na pomoc? :)

Ostatnia edycja:

nie wiem od czego jest expert. wo?abym zosta? modem czy kim? tam i kara? ludzi za ?amanie regulaminu bo siedze na tnet kilka godzin dziennie. Wys?a?em wiadomosc o przyj?cie ale nie zosta?em. Chcia?em co? robi? w dziale mapper?w. nie jestem super mapperem jak iSanto czy Kahras ale po co ? Popatrzcie na to ?e jest wiele ludzi kt?rzy robi? mape byle jak i gra wi?cej ludzi na takich mapach ni? na tych kt?re s? o wiele lepsze. wybieracie ludzi kt?rzy niby s? w tym bardzo dobrzy,lecz wychodzi na to ?e dostaj? t? range ale i tak ma?o co robi? mimo ?e s? skargi. Nie wiem ile os?b narzeka ale ja narzekam na wasz? prac?,ale i tak z tym nic nie robicie. wybierajcie sobie tych ludzi ciekawe przez jaki czas b?d? co? robi? bo jestem pewien ?e ja bym zrobi? wi?cej w ci?gu dnia ni? inni w ci?gu tygodnia.

siedz?c na forum tibiasoft szybciej otrzyma?em odpowiedz ni? na tnet. mimo ?e tutaj jest wi?cej ludzi online. A si? zdziwi?em ze na tibiasoft w wi?kszo?ci odp otrzyma?em wi?cej od admina.

Ostatnia edycja:

nie wiem od czego jest expert. wo?abym zosta? modem czy kim? tam i kara? ludzi za ?amanie regulaminu bo siedze na tnet kilka godzin dziennie. Wys?a?em wiadomosc o przyj?cie ale nie zosta?em. Chcia?em co? robi? w dziale mapper?w. nie jestem super mapperem jak iSanto czy Kahras ale po co ? Popatrzcie na to ?e jest wiele ludzi kt?rzy robi? mape byle jak i gra wi?cej ludzi na takich mapach ni? na tych kt?re s? o wiele lepsze. wybieracie ludzi kt?rzy niby s? w tym bardzo dobrzy,lecz wychodzi na to ?e dostaj? t? range ale i tak ma?o co robi? mimo ?e s? skargi. Nie wiem ile os?b narzeka ale ja narzekam na wasz? prac?,ale i tak z tym nic nie robicie. wybierajcie sobie tych ludzi ciekawe przez jaki czas b?d? co? robi? bo jestem pewien ?e ja bym zrobi? wi?cej w ci?gu dnia ni? inni w ci?gu tygodnia.

siedz?c na forum tibiasoft szybciej otrzyma?em odpowiedz ni? na tnet. mimo ?e tutaj jest wi?cej ludzi online. A si? zdziwi?em ze na tibiasoft w wi?kszo?ci odp otrzyma?em wi?cej od admina.

Twoje narzekanie na kadr? si? nie liczy, bo to zwyczajny b?l **** o to, ?e kto?, kto robi co? lepiej od Ciebie dosta? rang?, a Ty zosta?e? z niczym. Wypowiadasz si? na temat, o kt?ry mnie masz bladego poj?cia, piszesz bzdury i bajki, masz tylko do wszystkich ?al i pretensje, a dalej nie potrafisz zauwa?y?, ?e wini? powiniene? tylko siebie? Chcesz zrobi? co? w dziale mappingu- ?mia?o, nikt Ci przecie? nie broni. Mo?e chcesz zorganizowa? konkurs, event? Napisz do kogo? z wy?ej ustawionych i si? dogadasz. Szukasz tylko dziury w ca?ym, a kiedy kto? poka?e Ci braki w Twoim b??dnym rozumowaniu, obra?asz si? i zaczynasz atakowa? bez powodu.

---Aktualizacja---

Ahh, zapomnia?bym. Co do Twojego przedostatniego zdania- nie oceniaj ludzi, kt?rych nie znasz. Nie masz dost?pu do wi?kszo?ci danych/informacji o ich pracy, wi?c na jakiej podstawie okre?lasz ich kompetencje? Je?eli uwa?asz, ?e zrobi?by? wi?cej to zacznij w ko?cu co? robi? i poka?, ?e zas?ugujesz na rang?. Bo pierdolenie ILE BY SI? NIE ZROBI?OBY, GDYBY SI? MIA?O RANG? jest ma?o przekonywuj?ce.

ta i jak? nagrode mam da? za konkurs?;] wygranemu dam plate set na rl. Nie znam nikogo osobi?cie ale dostaj?c prac? trzeba co? robic. Bo jest wiele os?b kt?re nic nie robi? i nie jestem z?y dlatego ?e nie zosta?em wybrany bo k??ce si? z Wami od kilku tyg. Ale to Wasza spr kogo bierzecie. Zobaczymy co b?dzie dalej. Bo sam nab?r do tych expert?w jest do du.. Nie ma jasnych s??w jaki trzeba spe?nia? kryteria itd. Ale my?le ?e zrobie kilka poradnik?w w dziale mapping i wtedy pewnie dostane experta bo kto? zobaczy ?e robie co? dla u?ytkownik?w tylko szkoda ?e to wy nie robicie niczego dla nas.

Ale my?le ?e zrobie kilka poradnik?w w dziale mapping i wtedy pewnie dostane experta bo kto? zobaczy ?e robie co? dla u?ytkownik?w tylko szkoda ?e to wy nie robicie niczego dla nas.

Nie rozumiem jednej rzeczy. Jak nie robimy nic dla Was? Podaj konkretny przyk?ad co by?my mieli zrobi?.

Nie rozumiem jednej rzeczy. Jak nie robimy nic dla Was? Podaj konkretny przyk?ad co by?my mieli zrobi?.

Xinum nie m?wie o Tb bo Ty akurat jeste? spoczko foczko ;d Jakie? dobre kunkursy dla mapper?w ludzi kt?rzy tworz? grafiki itp

ta i jak? nagrode mam da? za konkurs?;] wygranemu dam plate set na rl. Nie znam nikogo osobi?cie ale dostaj?c prac? trzeba co? robic. Bo jest wiele os?b kt?re nic nie robi? i nie jestem z?y dlatego ?e nie zosta?em wybrany bo k??ce si? z Wami od kilku tyg. Ale to Wasza spr kogo bierzecie. Zobaczymy co b?dzie dalej. (poczytaj to zdanie, mo?e co? do Ciebie dotrze, szczeg?lnie ostatni? cz??? ~Redd) Bo sam nab?r do tych expert?w jest do du.. Nie ma jasnych s??w jaki trzeba spe?nia? kryteria itd. Ale my?le ?e zrobie kilka poradnik?w w dziale mapping i wtedy pewnie dostane experta bo kto? zobaczy ?e robie co? dla u?ytkownik?w tylko szkoda ?e to wy nie robicie niczego dla nas.

Napisa?em wyra?nie, aby? przed zorganizowanie konkursu napisa? do imperatora/admina, je?li wszystko by? przedstawi? to bez problemu wy?o?yliby reputy na nagrody, mo?e nawet rang?. Wystarczy troch? ch?ci i zaanga?owania, serio. Wszystko da si? za?atwi?.

Oczywi?cie, ?e nie ma jasnych kryteri?w przyjmowania na expert?w, nie istnieje co? takiego jak idealny wz?r. Je?eli kto? si? nadawa? i jego podanie by?o lepsze ni? reszty to otrzymywa? okazje wykazania si?.

Napisa?em wyra?nie, aby? przed zorganizowanie konkursu napisa? do imperatora/admina, je?li wszystko by? przedstawi? to bez problemu wy?o?yliby reputy na nagrody, mo?e nawet rang?. Wystarczy troch? ch?ci i zaanga?owania, serio. Wszystko da si? za?atwi?.

Oczywi?cie, ?e nie ma jasnych kryteri?w przyjmowania na expert?w, nie istnieje co? takiego jak idealny wz?r. Je?eli kto? si? nadawa? i jego podanie by?o lepsze ni? reszty to otrzymywa? okazje wykazania si?.

no sorry nie zauwa?y?em :p no dobra. Postaram si? udziela? w normalny spos?b .

Z tego co widz? to s? konkursy, z ka?dej dziedziny.
Dla mapper?w - Battle of Mapper 2012/2013!
Grafik?w - SOTM#24 (Grudzie?)
Pixelart - PAOTM#14 (Diamentowy he?m)

Je?eli macie propozycje konkurs?w to piszcie w odpowiednim dziale i tyle. Tylko do owych konkurs?w zg?aszaj? si? 2-3 osoby.

Je?eli macie propozycje konkurs?w to piszcie w odpowiednim dziale i tyle. Tylko do owych konkurs?w zg?aszaj? si? 2-3 osoby.

no tak ale jesli chodzi o mappowanie to pewnie ma?o os?b si? zg?asza bo udzia? bior? tylko dobrzy mapperzy. Proponuje zwi?kszy? warto?? nagr?d dla s?abych mapper?w itd.

A dla skrypter?w?

Experci za dych?. Czekam na pomoc od Kilku dni i co ? Ze strony exper?w 0 a to oni powinni dzia?a? najwi?cej. Totalna Olewka ze strony Exper?w. Prawdziwi Experci co si? znaj? na rzeczy nie zg?osili swojej kandydatury bo im kolor nie potrzebny. Tyle ode mnie.

(Nadal czekam a? mi jaki? "Expert" pomo?e )

Status
Zamknięty.
Back
Do góry