• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Najazd na rooku

Status
Zamknięty.

Wywra

Active User
Luty 7, 2011
Liczba reakcji
2
Co wy na to, aby na rooku mia?by by? najazd? Chodzi mi o dwarfy - nie wypada nic nowego, jedynie wi?ksza szansa dla graczy na copper shield ;D
Przyda?oby si? to aby rooka odrobin? od?wiezy?, powiedzmy raz na 2 miesi?ce

Odp: Najazd na rooku

Potwierdzam! Uwa?am, ?e to jest ?wietny pomys?! Zgadzam si? ze wszystkim!

Wi?ksza szansa na Cooper shield je?li kto? jej nie chce zdoby? na Rotwormah to mo?e zdoby? j? na Quescie/Misji w martwym dragonie wi?c non sens pisa? ?e wi?ksza szansa na zdobycie tego shielda b?dzie z Dwarfami.

Co wy na to, aby na rooku mia?by by? najazd? Chodzi mi o dwarfy - nie wypada nic nowego, jedynie wi?ksza szansa dla graczy na copper shield ;D
Przyda?oby si? to aby rooka odrobin? od?wiezy?, powiedzmy raz na 2 miesi?ce
Niema sensu gracze mog? sobie zrobi? questa tak jak kolega up napisa?

Nie ma sensu, nowi gracze prze?yli by (o ile by prze?yli) g??boki wstrz?s

Zgadzam si? z wszystkimi, kt?rzy pisz?, ?e nie ma sensu, zgadzam si? z nimi.
Przecie? jest Quest z tym dragonem, wystarczy zainwestowa? w machete,eq no i oczywi?cie health potiony, bez kt?rych si? nie obejdzie :)

Zgadzam si? z wszystkimi, kt?rzy pisz?, ?e nie ma sensu, zgadzam si? z nimi.
Przecie? jest Quest z tym dragonem, wystarczy zainwestowa? w machete,eq no i oczywi?cie health potiony, bez kt?rych si? nie obejdzie :)

Kolego pomyli?e? dzia?, jeste? w dziale rook, a tutaj nie ma dragon?w, ani machet, chyba, ?e jeste? jednym z tych "super pro gejmer?w", kt?rzy expi? na rooku na tarantulach i mino magach

Kolego pomyli?e? dzia?, jeste? w dziale rook, a tutaj nie ma dragon?w, ani machet, chyba, ?e jeste? jednym z tych "super pro gejmer?w", kt?rzy expi? na rooku na tarantulach i mino magach

Kolega dwa pi?tra wy?ej napisa? o "que?cie" w kt?rym jest zdech?y dragon, gdy na niego klikniemy mo?emy zabra? copper shield oraz legion helmet (prawda?). Nie ma machet? Trudno, zainwestuj w kose (praktycznie to samo).

@Topic

Najazdy? Co? ty... Wyobra? sobie tak? sytuacj?, ?e przekona?e? koleg? do grania w Tibi? oke. Kolega wbija na serwer, przechodzi "wysp? nowych", wchodzi do miasta a tutaj... A tutaj 100500100900 (nie wiem czy dobrze napisa?em xd) dwarf?w czy innego syfu, leci na hita i zniesmaczon? min? wy??cza Tibie. W taki spos?b traci si? graczy, rozumiem gdyby to by? OTS z expem x1 000 000 to jeszcze daje rad?, ale na globalnym serwerze?

Stuknij ?bem w biurko i zastan?w si? troch? nad sensem tego "tematu", czy warto dalej go toczy?, czy zaraportowa? i poprosi? o zamkni?cie. :)

Kolego na Rooku jest quest na copper shielda wiesz ? :) Nigdy nie zgadniesz gdzie jest nagroda ! - Oczywi?cie w CIELE DRAGONA wi?c kolega, kt?rego cytowa?e? si? nie pomyli? :)

Topp.
Jestem na NIE Dwarfy= IRON ORE, czyli mo?na by si? dobrze dorobi? :) R?wnie? nowi mieliby ogromne problemy z pokonaniem, a starzy, do?wiadczeni z zaakceptowaniem rajd?w.

Kolego na Rooku jest quest na copper shielda wiesz ? :) Nigdy nie zgadniesz gdzie jest nagroda ! - Oczywi?cie w CIELE DRAGONA wi?c kolega, kt?rego cytowa?e? si? nie pomyli? :)
Topp.
Jestem na NIE Dwarfy= IRON ORE, czyli mo?na by si? dobrze dorobi? :) R?wnie? nowi mieliby ogromne problemy z pokonaniem, a starzy, do?wiadczeni z zaakceptowaniem rajd?w.

Czyli macheta te? z niego wypada i ja jestem nieszcz??liwy, bo nie mam? Nie kwestionuje si? questa tylko dlatego, ?e jest 50% prawdziwy, bo ja napisz?, ?e zszed?em pod miasto na raty, po czym poszed?em ubi? Demona i kto? napisze, ?e jak s? raty, to Rook. Tak si? nie rozumuje, moim zdaniem w?a?nie ta macheta wyklucza ten quest :p

Czyli macheta te? z niego wypada i ja jestem nieszcz??liwy, bo nie mam? Nie kwestionuje si? questa tylko dlatego, ?e jest 50% prawdziwy, bo ja napisz?, ?e zszed?em pod miasto na raty, po czym poszed?em ubi? Demona i kto? napisze, ?e jak s? raty, to Rook. Tak si? nie rozumuje, moim zdaniem w?a?nie ta macheta wyklucza ten quest :p

Wiesz, ?e istnieje co? takiego jak Kosa ? (scythe)
Nie chc? nic m?wi?, ale wpierw mo?e troch? pograj... zapoznaj si? z gr? i wtedy udzielaj si? na forum :) Do??czam link ->Dragon Corpse Quest/Spoiler ? Tibia Wiki

MI si? bardzo podoba taki pomys?. Fajnie by tak by?o pozabija? dwarfy i jeszcze co? lootn??.

Pozdrawiam
Maxxie

niema sensu bo coper jest w rotwarmah a du?o graczy by gine?o

Ale copper shield to po prostu przyk?ad, ?e mo?na by co? fajnego lootn??, a chyba nie musz? m?wi?, ?e chodzi w tym temacie o rajdy... Wi?c nie piszcie w 10 komentarzach o copper shield, kt?ry mo?na otrzyma? z questa z dead dragon, tylko po prostu: fajny pomys?, mo?na by jeszcze np. itd. Mi si? pomys? ?rednio podoba, bo z jednej strony fajnie, ?e co? nowego, ale chyba lepiej expowisko jakie? nowe ;D

Kolego na Rooku jest quest na copper shielda wiesz ? :) Nigdy nie zgadniesz gdzie jest nagroda ! - Oczywi?cie w CIELE DRAGONA
Pszecierz teko drakona tszeba naipjerf zabi?!!!!1111

@topic: Jak dla mnie z dwarfami przesadzi?e?. Raz na jaki? czas raty wychodz? sobie z kana??w aby pobiega? po rooku. Ale mini najazd z bugami czy tam spiderami by?by fajny, ale hmm... mo?e na terenie dla PACC?

Ortografia cz?owieku, bo razi w oczy. //Mix

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Pytanie troche odbiegaj?ce od tematu: Czy gdy pojawia si? kt?ry? z Rookgaardowych boss?w pojawia si? jaki? bia?y komunikat?

W przysz?o?ci staraj si? nie odbiega? od tematu. ///Mix

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie. Nic si? nie pojawia. Topic. My chcemy najazdy :D:D

Powinny byc organizowane najazdy dla graczy PACC oraz dla graczy FACC.
Powinni sie te? postara? o bia?e napisy , ?e w mie?cie rookgardowym jest najazd danych potwork?w.
a Najazdy powinny si? zaczyna? od kilku rat?w i zwi?szka? mase , bugi a w nast?pnej kolejno?ci mocniejsze potworki z rooka.

No i oczywi?cie przyda?by si? r?wnie? nowy Boss na rookgardzie.

Og?lem powinni co? zrobi? z tym rookiem .

nic nowego niewydropi? -.-
ja jakies 2 tyg temu z dwarfa wydropilem iron ore -.-
wiec po pierwsze wstrzas dla nowych graczy,
po drugie nowy przedmiot
po trzecie jak bys sobie to wyobrazal? gromadka dwarfow biega po miescie i zabija? przecierz w temple niema pz a co za tym idzie ludzie moga tam zlurowac dwarfy, a inni by padali -.-

Status
Zamknięty.
Back
Do góry