Skrypty & Kody Napis do items

Status
Zamknięty.

stalker22

New User
Październik 22, 2014
Liczba reakcji
0
Witam
Kto moglby Mi Powiedziec jak zrobic napis nad graczem gdy ma wybranego seta przylozmy Gdy mam zalozonego Misty seta =misty helmet boots shield legs armor wand lub sword no i jezeli zalozonego mam to wyswietla sie nad graczem Napis Misty na niebiesko

Odp: Napis do items

Powiem tak, nikt nie zrobi ci tego skryptu za darmo a tego skryptu co chcesz nie znajdziesz na pewno na tym forum bo przegl?da?em wszystkie skrypty.

Jedyna opcja to napisz do Dubler'a : GG ( 5169464 ), lub do kogo? innego np "Dantez", oni si? znaj? na rzeczy i powiedz? ci czy da rad? a jak da to za ile.
Pozdro

mniej wi?cej wygl?da? to powinno tak ?e:
Je?li
id item?w w odpowiednich miejscach (eq)
wtedy
wyswietl napis

dalej to juz pokombinowac trzeba samemu i gotowe

By wy?wietli? cokolwiek nad graczem tak jak tutaj:

10609577_372284852938441_5143345579170294426_n.jpg

Trzeba niestety u?y? OTClient lub DLL.

mniej wi?cej wygl?da? to powinno tak ?e:
Je?li
id item?w w odpowiednich miejscach (eq)
wtedy
wyswietl napis

dalej to juz pokombinowac trzeba samemu i gotowe

Sp?jrz na wypowied? Danteza i sko?cz pisa? brednie, bo nie wsz?dzie idzie zab?ysn?? niewiedz? ju? ci chyba wspomina?em co? :suspicious:

Sp?jrz na wypowied? Danteza i sko?cz pisa? brednie, bo nie wsz?dzie idzie zab?ysn?? niewiedz? ju? ci chyba wspomina?em co? :suspicious:

Id? mappuj dalej mappuj z autoborderem i swoimi pro elo modami do RME a do mnie po prostu si? nie odzywaj bo naprawd? jeste? ostatni? osob? kt?r? bym si? przej?? , jako? tak po prostu mi zwisasz ty i twoja opinia : ) Tak ci? tylko informuj? jak by? zapomnia?.

By wy?wietli? cokolwiek nad graczem tak jak tutaj:

Kliknij, aby zobaczy? obrazek

Trzeba niestety u?y? OTClient lub DLL.

Ka??c skryptowi pierw sprawdzi? czy gracz ma dany set a potem u?y? dosendanimatetext odwo?uj?c si? do pozycj? gracza jako wy?wietlenie tekstu te? chyba powinno przej??? Oczywi?cie przy h.lvlach i masakrycznym speedzie b?dzie to troch? zamula?o z wy?wietlaniem ;>

Ka??c skryptowi pierw sprawdzi? czy gracz ma dany set a potem u?y? dosendanimatetext odwo?uj?c si? do pozycj? gracza jako wy?wietlenie tekstu te? chyba powinno przej??? Oczywi?cie przy h.lvlach i masakrycznym speedzie b?dzie to troch? zamula?o z wy?wietlaniem ;>

Dlatego odwo?a?em si? do zdj?cia. Wszystko zale?y od stalkera22.

Dlatego odwo?a?em si? do zdj?cia. Wszystko zale?y od stalkera22.

Zgodz? si? z tym ?e wszystko zale?y od niego jednak przez osobnika wy?ej wola?em mie? i twoje potwierdzenie ?e to jest wykonalna opcja - wed?ug mnie wr?cz mniej problematyczna ale bardziej obci??aj?ca silnik, jednak tak jak wspomania?e? to jego wyb?r

A i nie nie obchodzi mnie co on pisze, po prostu chcia?em mu co? u?wiadomi? - cho? do niekt?rych to i tak nie dotrze

Ostatnia edycja:

Id? mappuj dalej mappuj z autoborderem i swoimi pro elo modami do RME a do mnie po prostu si? nie odzywaj bo naprawd? jeste? ostatni? osob? kt?r? bym si? przej?? , jako? tak po prostu mi zwisasz ty i twoja opinia : ) Tak ci? tylko informuj? jak by? zapomnia?.

Ale go?ciu sko?cz pieprzy? i poka? mi lepsze mapy, dla twojego info to zwisa mi ca?a twoja osoba i twoje prostackie zdanie "auto border blablablablabla mody do rme itd" ta stawiam miasta 1 klikni?ciem i mam fun ze mam custom mapy ajj a ty dalej b?l dupska ?e nie dorastasz mi do pi?t cya

300 graczy, ka?dy Misty Set i ka?demu w jego pozycji ma si? wywolywac funckja doSendAnimatedText... Ojj to komputery, szczegolnie te slabsze eksplodowaly by chyba.
Typowe orshabundy, kt?re maj? ju? jakie? "PRO-ELO-HIPER-SUPER-ULTRA Ring of mana" i efekt np. wody gdy ma sie ten ring... Lagi niemi?osierne.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry