naprawa forum

Status
Zamknięty.

Marcin24

Ja i Kazia
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
207
ej jak wy chcecie naprawia? forum dyskusyjne, jak prawie wszystkie tematy na forum s? zamkni?te? xD

Odp: naprawa forum

nikt nic nie chce

Pojedli? Popili? TO WYPIERDALA? NA PKS.

18473521.jpg

Jedynie to wystarczy odkupic od tro, a fuck jak sie nazywaja.

Jedynie to wystarczy odkupic od tro, a fuck jak sie nazywaja.
zdaje sie, ze nawet kupujac reklame w TVNie nie naprawisz TNETa... z cala pewnoscia polityka TRO oraz postep w wychowaniu i edukowaniu naszych przyszlych pokolen pograzylo forum na dobre. a marcin, najzwyczajniej w swiecie, nie ma zycia poza internetami i meczy dzieci swoimi myslami przewodnimi dla wlasnej rozrywki.

prawda jest taka ze to forum upadlo ju? kilka dobrych miesi?cy temu, jak nie lat. ;)
Szkoda ze wykupil to forum kto?, kto wogole si? tym forum nie zajmuje i ma to gdzie?...bo forum przez pewien okres czasu, gdy prowadzili to odpowiedni ludzie by?o naprawd? super i z ch?ci? si? je odwiedza?o. Teraz od niechcenia wejde raz na tydzie? i to nie zawsze...
Potrzeba tylko ch?ci, reklamy, i nowego wygl?du, i Adminstratora, kt?ry b?dzie chcia? po?wieci? wiele godzin na odnowienie tego.
Rzecz jasna ?e to si? nie zdarzy bo zadna prywatna osoba przecie? tego nie odkupi za tyle pieni?dzy.
Pozdrawiam. :)

A o jakiej kwocie my?lisz, ?e prywatna osoba by nie da?a rady? I czy jest te? sens wydawania takich pieni?dzy to druga kwestia :)

---------- Tre?? dodana o 11:05 ----------

A o jakiej kwocie my?lisz? I czy jest te? sens wydawania takich pieni?dzy to druga kwestia :)

ch?tni do rozm?w s?, 3800 - cisza, 4600 - cisza, 5500 - cisza. Pr?bujcie dalej.

od 100 do 300 zl to forum jest warte.
Tak na oko.

Dla Ciebie tyle warte, a nie dla aktualnego zarz?dcy forum :)

No je?li zap?aci? B?g wie ile kiedy to forum jeszcze ?y?o i nic nie robi?, to wiadomo, ?e na tym ju? nie zarobi i lepiej jakby sprzeda? za te 5 st?w, ni? 'kariera' si? zako?czy?a :D

Czy mi sie zdaje czy nie ma ostrzezenia? lelelelelel : O szok i niedowierzanie

Tylko Ci si? wydaje :wink:
nJWiHfS.png

U mnie te? strona bezpieczna. Wyczy?? sobie ciasteczka i pami?? podr?czn?. Teraz b?dzie koniec czyszczenia forum o wracamy xdd

---------- Tre?? dodana o 13:05 ----------

U mnie te? strona bezpieczna. Wyczy?? sobie ciasteczka i pami?? podr?czn?. Teraz b?dzie koniec czyszczenia forum i wracamy xdd

Czy mi sie zdaje czy nie ma ostrzezenia? lelelelelel : O szok i niedowierzanie

Dobrze Ci si? zdaje. Tyle razy co odrzucili to si? w g?owie nie mie?ci.

Pomy?lna weryfikacja witryny http://tibia.net[.]pl/

Otrzymali?my i przetworzyli?my Twoje zg?oszenie weryfikacji zabezpiecze?. Nasze systemy wskazuj?, ?e witryna http://tibia.net[.]pl/ nie zawiera ju? link?w do szkodliwych witryn lub tre?ci do pobrania. Obecnie usuwamy z Twojej witryny ostrze?enia widoczne dla u?ytkownik?w. Mo?e to potrwa? kilka godzin.

Gdzie jest shoutbox kurwaaaaaaaaaaa

xDD
W?a?nie rozkmini?em, ?e w tym roku mija moje jakie? 9-10 lat na tym forum, kiedy to zlecia?o...

---------- Tre?? dodana o 20:05 ----------

Ej kurwa, tyle wspomnie? tibijskich, ?ezka :'(

xDD
W?a?nie rozkmini?em, ?e w tym roku mija moje jakie? 9-10 lat na tym forum, kiedy to zlecia?o...

---------- Tre?? dodana o 20:05 ----------

Ej kurwa, tyle wspomnie? tibijskich, ?ezka :'(

starzejemy si? :D ale czasu troch? tutaj zostawili?my. :P i oczywi?cie wspania?ych wspomnie? . : )

Status
Zamknięty.
Back
Do góry