Inne Nazwa ots

Status
Zamknięty.

ForexKnight

Active User
Sierpień 29, 2009
Liczba reakcji
3
Witam mam pytanie chcia? bym sie dowiedziec jak nazywaja sie te otsy i czy mozna je sciagnac lub kupic podam ip tych otk?w(evo) . megaevo.hopto.org, otsmateria.pl

Odp: Nazwa ots

Jak nazywaj? si?? Hm, hahah, pewnie tak jak ip. Kupi? mo?e i mo?na zapytaj w?a?ciciela lub wujka allegro. ?ci?gn?? nie ?ci?gniesz tych bbaj.

to sie pytam i takich debil?w jak up nie zapraszam do tematu... Jak kto? ma linka do kupna to poprosz? ;]

Debilem mo?esz nazywa? swoj? rodzin? to, ?e nie umiesz wyprowadzi? prawid?owego zdania to nie moja wina wybacz, ale 12 letnie teksty nie jaraj? mnie a? tak. Dosta?e? odpowied? na swoje pytanie, jeste? nie teges to wiesz, szko?a stoi otworem.

Moderatorku drogi warnuj sobie, je?eli jeste? kolejnym idiot?, kt?ry jak kolega wy?ej nie rozumie rzeczy jakie tu piszemy, o ile w og?le co? rozumie. < # >

takich ots raczej nie sciagniesz to sa pewnie edytowane przez wlasciciela a watpie zeby podzielil sie z toba swoja praca bynajmniej nie za darmo dlatego nie rozumiem twojej wypowiedzi o Sylarin on ci dobrze napisal a z tego wynika ze to ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem ;)

dobrze ale ja si? pytam gdzie mo?na kupi? takiego otsa a nie sci?gn?? ? TO NAPISZE KURWA TAK BO NIE CZYTACIE. NIE WAZNE ZE DOSTANE WARNA! CHCE WIEDZIEC GDZIE MOZNA TAKIE COS KUPIC NA HUJ MI WASZE JEBANE ODPOWIEDZI Z KT?RYCH NIC NIE MAM TYPU " NAPEWNO GO NIE ZNAJDZIESZ " A WIEC JEBANE CIOTY WYPIERDALAC Z TEGO TEMATU JAK NIC NIE WIECIE -.-

@Up. Kole? ogarnij ;]

@Topic. Jedynie jak chcesz gotowca to na allegro znajdziesz VisumOTS (10z? chyba kosztuje na allegro albo stronie visum) i jest on gotowy do odpalenia. Pe?no OTS na tym silniczku stoi i nie narzekam ale jak widz? 15 OTS pod rz?d z tym silnikiem to wiesz :PP Mo?esz sobie go kupi? albo ?ci?gn?? z dzia?u Download z naszego forum i z jak?? pomoc? go edytowa? ;)

Pozdrawiam
Ichtio !

dobrze ale ja si? pytam gdzie mo?na kupi? takiego otsa a nie sci?gn?? ? TO NAPISZE KURWA TAK BO NIE CZYTACIE. NIE WAZNE ZE DOSTANE WARNA! CHCE WIEDZIEC GDZIE MOZNA TAKIE COS KUPIC NA HUJ MI WASZE JEBANE ODPOWIEDZI Z KT?RYCH NIC NIE MAM TYPU " NAPEWNO GO NIE ZNAJDZIESZ " A WIEC JEBANE CIOTY WYPIERDALAC Z TEGO TEMATU JAK NIC NIE WIECIE -.-
Radz? Ci obejrze? ten filmik:
YouTube - ‪DYSM?ZGIA‬‏

Nie rozumiem Twojego stylu my?lenia - z forum mo?esz ?ci?gn?? pe?no darmowych, dobrych i stabilnych silnik?w, wi?c odpowiedz mi na jedno intryguj?ce pytanie... Jaki jest sens kupowania takowego?
Tutaj link do gotowego silnika, nic nie musisz przy nim robi?:
Visum OTS

A tutaj znajdziesz ich jeszcze wi?cej.

Regards,
Rea~

Rozumiemy, ?e mia?e? trudne dzieci?stwo, ale nie pokazuj tego tutaj, mnie to nie interesuje jak r?wnie? innych u?ytkownik?w. Masz problemy p?jd? do psychologa.

#topic

Dzia? download + allegro = mo?e co? si? uda.

Dosta?e? odpowied? na swoje denne pytania, pro?ba o zamkni?cie, bo b?dzie du?o syfu, gdy ch?opak w sza? wpadnie.

Notka moderatorska:
Map? czystej megaevo, znajdziesz na forum, udost?pnion? przez Help3r. Co do tematu zamykam, bo si? robi sielanka, i innej lepszej odpowiedzi nie dostaniesz. //Vxr

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry