-Tibia 10.41 | Nevrath Classic Real Map | Very low exp stages | Tomorrow! | Start: 19.08.14 |

Status
Zamknięty.

nevrath

User
Sierpień 5, 2014
Liczba reakcji
0
6sqvwp.jpg

Nevrath. Start 17/08/14 at. 14.00. Welcome!

Server Info

IP: Nevrath.com (Port: 7171)
Online: 24/7
Global save: 10:00
World type: PVP (Protection level: >25)
House rent: disabled.
Slot: 10000

~ The server without lags and crashes. DDOS protection!

Rates

Client: 10.41
Magic Level: x3
Skills: x6
Loot: x2
Spawn: x2
Houses: 30 level
Guilds: 20 level

EXP Stages

~1-30 ~ 8x
~31-100 ~ 6x
~101-150 ~ 4x
~151-200 ~ 3x
~201-xxx ~ 2x

White.JPG
Skulle_Black_Skull.gif
Red_Skull.png
Frags & Skull System
Red_Skull.png
Skulle_Black_Skull.gif
White.JPG

White Skull Time: 15 minutes
Red skull length: 30 days

Red skull:
3 frags daily
5 frags weekly
20 frags monthly

Some informations
~All quest from real tibia!~
~Great Support!~
~No more pay2win!~
~All look like real tibia!~
~Low exp stages!~
~No more restarts!~
~No custom items!~
~Balanced vocations!~
~- Item drop disabled for people under level 30~

Join us!

59854180549730766787.jpg

17961054726058660560.jpg

91864370126088600373.jpg

Odp: | Nevrath Classic Real Map | Very low exp stages | Tomorrow! | Start: 19.08.14 |

Zdj?cia albo znowu poleci do kosza.

Odp: | Nevrath Classic Real Map | Very low exp stages | Tomorrow! | Start: 19.08.14 |

Zdj?cia albo znowu poleci do kosza.

Banuj od razu, a nie si? z nim pierdolisz. On leje na Ciebie to Ty lej na niego, a nie na screeny b?dziesz czeka? :D

Zaraz dodam screeny. Niestety ale powodu usuni?cia tematu nie dosta?em do 5 min b?d? screeny.

Banuj od razu, a nie si? z nim pierdolisz. On leje na Ciebie to Ty lej na niego, a nie na screeny b?dziesz czeka? :D

Jestem zbyt cierpliwy xd
Zaraz dodam screeny. Niestety ale powodu usuni?cia tematu nie dosta?em do 5 min b?d? screeny.

Czekam :)

Zdj?cia dodane. Co do #SWAG(Wiesz w og?le co oznacza skr?t kt?rego u?ywasz?)
Po 1. Czy ja napisa?em ?e na niego lej?? Prosz? ci?.
Po 2. Wyra?aj si?, to jest forum publiczne.

Ostatnia edycja:

Zdj?cia dodane. Co do #SWAG(Wiesz w og?le co oznacza skr?t kt?rego u?ywasz?)
Po 1. Czy ja napisa?em ?e na niego lej?? Prosz? ci?.
Po 2. Wyra?aj si?, to jest forum publiczne.

Chodzi Ci o skr?t kt?ry by? u?ywany kilkadziesi?t lat temu? Jak chcesz o moim nicku porozmawia? to dawaj na PW, bo w?a?ciwie m?j nick jest tytu?em :

Co? jeszcze?

Sorry Asimov za offtop, bo tylko roboty Ci doda?em ;/

1. To jest ju? 3 temat tego serwera, w kt?rym nie ma wymaganych screen?w.
2. Forum publiczne, na kt?rym obowi?zuje jaki? regulamin, o przekle?stwach w nim jest tyle, ?eby nie nadu?ywa?, a o screenach wyra?nie napisane, ?e s? wymagane 3.

@offtopic No jest peda?em i ch*j mu w d*p?, albo nie bo si? zadowoli, do pieca :D

@topic Serwer wystartowa? polecam i zapraszam :)

Players online: 4

Bardzo owocny start, nie pozdrawiam - ciekawe co za ludzie chc? gra? na takim otsie haha ok ok.

#btw. co za typ mi usuwa posty, skoro tylko swoj? opini? wyra?am na temat serwera? :o

@Rews
Dlaczego nie polecasz? Bo zauwa?y?e? liczb? graczy online? Przynajmniej admin nie pr?buje wypycha? licznika fa?szywymi danymi jak to robi 90% serwer?w. Twoja opinia(je?li w og?le mo?na to tak nazwa?) tyczy si? licznika online, bardzo dojrza?e(?ycz? ci ?eby twoja dziewczyna da?a tobie tak? sam? opinie za centymetry w spodniach:) )

Rews szkoda s??w do nich, zrobili jakie? g?wno, my?l?, ?e jest dobre, a jest s?abe. Jeszcze piszesz im co?, a oni i tak my?l?, ?e maj? racj? jej nie maj?c. Ty ?mieszny typie co nazwa?e? mnie peda?em widz?, ?e jaki? kompleks masz i pr?bujesz si? wywy?szy? obra?aj?c innych, pewnie koledzy w gimnazjum ci? propsuj? za takie zachowanie.

Rews szkoda s??w do nich, zrobili jakie? g?wno, my?l?, ?e jest dobre, a jest s?abe. Jeszcze piszesz im co?, a oni i tak my?l?, ?e maj? racj? jej nie maj?c. Ty ?mieszny typie co nazwa?e? mnie peda?em widz?, ?e jaki? kompleks masz i pr?bujesz si? wywy?szy? obra?aj?c innych, pewnie koledzy w gimnazjum ci? propsuj? za takie zachowanie.
widz? ze kolega potrafi wr??y? z fus?w.. A otsy sprawdza w kryszta?owej kuli.
powiedz mi co jest zle zrobione, a gwarantuje ci, ze b?dzie poprawione w par? minut(znaj?c zycie i tak nic sensownego nie powiesz.)
?e niby ja peda?em ci? nazwa?em? Czytanie ze zrozumieniem si? k?ania. Ja ci? zapyta?em czy wiesz co ten skr?t oznacza(chyba ze to nie by?o do mnie, to sorry, ale tak chaotycznie piszesz ze z tego nic zrozumie? si? nie da.)
kolejne upadaj?ce forum.. Tylko otland jeszcze jaki? poziom trzyma.

widz? ze kolega potrafi wr??y? z fus?w.. A otsy sprawdza w kryszta?owej kuli.
powiedz mi co jest zle zrobione, a gwarantuje ci, ze b?dzie poprawione w par? minut(znaj?c zycie i tak nic sensownego nie powiesz.)
?e niby ja peda?em ci? nazwa?em? Czytanie ze zrozumieniem si? k?ania. Ja ci? zapyta?em czy wiesz co ten skr?t oznacza(chyba ze to nie by?o do mnie, to sorry, ale tak chaotycznie piszesz ze z tego nic zrozumie? si? nie da.)
kolejne upadaj?ce forum.. Tylko otland jeszcze jaki? poziom trzyma.

A przeczytaj do kogo napisa?em to i przeczytaj wcze?niejsze posty. Czytanie ze zrozumieniem si? k?ania.

Ehh.. nie mam zamiaru d?u?ej z tob? prowadzi? rozmowy. Je?li ci? czym? urazi?em to sorry ale taki ju? jestem. Zawsze m?wi? to co my?l?.

@topic
Na ots poprawione kilka b??d?w.

Ots jako?ciowo jest bardzo dooobry tylko ?e nikt tam nie gra ;/ Ale kolega wy?ej u?y? dobrego sformu?owani do okre?lenia jako?ci na podstawie centymetr?w w gaciach haha :D Serwer dobry, polecam, zapraszam i pozdrawiam, Manjek! :)

Exp zosta? troch? zwi?kszony.
Nowe exp stages mo?ecie zobaczy? na stronie.

Zapraszam do gry ;)

Proponuj? z?oto za wbite poziomy:

20 lvl - 2k gp.
30 lvl - 5k gp.
50 lvl - 10k gp.
75 lvl - 30k gp.
100 lvl - 50k gp.

nie no nie wyczymie :D w nazwie tematu start 19.08.14 w po?cie jest ?e start 17/08/14 a na screenie ?e 15.08.2014
jak Ty do takiej rzeczy nie przyk?adasz uwagi to ja podzi?kuj? ;)

Start by? przek?adany :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry