-Tibia 8.60 NoobOTS.

Status
Zamknięty.

NoobOTSS

User
Kwiecień 6, 2013
Liczba reakcji
0
WIELKIE OTWARCIE NoobOTS
ZAPRASZAMY

NoobOTS.sytes.net wystartuje 8 Kwietnia o godzinie 18:30!. Posiadamy nowy ca?kiem dobry sprz?t, a konkretniej nowy serwer dedykowany w firmie Hosteam kt?ra specjalizuje si? od atak?w sieciowych. Mo?emy si? wi?c po?egna? raz na zawsze z DDoS'ami. Nawet je?li b?d? mia?y miejsce to wyfiltrowanie takiego ataku b?dzie trwa?o mniej ni? kilka minut. Reasumuj?c r??nego rodzaju ataki na nasz serwer etc nie b?d? mia?y prawa bytu: NoobOTS.sytes.net.​

START O 18:30 8.04.2013

1x 50x 300x
51x 100x 200x
101x 150x 100x
151x 200x 65x
201x 250x 25x
251x 270x 10x
271x 300x 6x
301x xxx 3x

White Skull Time 5 minutes
Red Skull Time 1 days
Black Skull Time 5 days
Frags to Red Skull Daily: 20 | Weekly: 80 | Monthly: 90
Frags to Black Skull Daily: 25 | Weekly: 85 | Monthly: 95
Frags to Ban Daily: 9999 | Weekly: 9999 | Monthly: 9999

- Dedyk 24/7
- Edytowana evolutions map
- PVP od 100 lvl
- Domki od 100 lvl
- System Wojen (z emblematami itd...)
- Demon castle event
- Darmowy premium account
- Najlepsza administracja!
- 400+ Houses
- Nie chce mi si? wi?cej wypisywa? a troch? tego jest...

Co nowego?
Nowy ranking gildii! Ranking, kt?ry liczy? tylko fragi nie m?g? dobrze pe?ni? swojej funkcji, dlatego te? stworzyli?my nowy, kt?ry uwzgl?dnia wiele aspekt?w gry.
Open Battle System Stworzyli?my doskona?y OB System. ?adnych d?wigni, wszystko mo?na konfigurowa? komendami. Jest r?wnie? mo?liwo?? wyboru limitu graczy na arenie!
Miasta Nigdy na evo nie brakowa?o ci thais czy te? innych nowych miast do dobrego pk? Opr?cz g??wnego miasta, wyspy z domkami oraz OB areny oferujemy tak?e te pare innych miasta!​
Wiele ranking?w Specjalnie dla was stworzyli?my wiele dziedzin, w kt?rych mo?ecie ze sob? rywalizowa?. Top Fragers, Top Guilds, Quest Makers, Addon Makers oraz Power Gamers!
100% Bless Chance Denerwowa?o Ci? kiedy?, ?e mimo i? mia?e? kupione blessy straci?e? backpack? Na naszym serwerze blessy daj? Ci 100% szans na to, ?e nie stracisz item?w
Guild Leaders Chat Ka?dy leader gildii z poziomem 20+ mo?e do??czy? do tego chatu. Bardzo upraszcza on szukanie przeciwnik?w do walki.

sq79k2.jpg

1zp2yj6.png

evo1.png

Mamy nadziej? ?e b?dziecie z nami 8 Kwietnia
na jednej z najlepszych & najstabilniejszych edycji w?r?d serwer?w EVO!

Odp: NoobOTS.

Kolejna materia, w dodatku screen wykonany przez Cryptona (GoD Mati - MoonOTS). Nie polecam!

Nie wiem czy kolejna jebie mnie to.
I te? nic mnie nie obchodzi to czy Ty polecasz czy te? nie , le? gdzie chcesz.
Nie ja jestem w?a?cicielem serwa ja tylko mia?em go tu zapowiedzie?.
Tak?e ente komentarze nie polecam etc , nie bd trafia? do mnie. ;D

haha materi hue co to za gowno... nie polecam.

Nie rozumiem ludzi, co stawiaj? ots'y na par? godzin...

O nazwie otsa nawet si? nie wypowiadam.

Ostatnia edycja:

bedzie 999 materi, i poki dzieci beda wysylac smsy to beda robione, nie widze przeciwskazan $$

Tak btw. to z nazw? trafili w 100% ;) A nie m?wi?em, ?e nawet strony nie b?d? potrafili zmieni?, tylko od razu gotow? wstawi??

Up@
Porusz? t? spraw? na najbli?szym spotkaniu Komitetu Politycznego Komunistycznej Partii Chin. Poinformuj? Pa?stwa jak tylko dojdziemy do jakiego? wniosku.

Nie polecam kolejna ots materia! Kolejne gowno co padnie po 3 dniach bb.

tiaa wida?, ?e 24/7... Mamy teraz 3:30 i komputer ju? wy??czony bo za du?o pr?du ci?gnie :D

Up@ nie bd ci? w niczym u?wiadamia? ale CI powiem jaki by? pow?d.
Hoster chcia? zmieni? logo, i je testowa? dlatego strona by?a nie dost?pna. By?a nie dost?pna przez 2h

ZAPRASZAM WSZYSTKICH SERDECZNIE FREE PKT NA START!

Up@ nie bd ci? w niczym u?wiadamia? ale CI powiem jaki by? pow?d.
Hoster chcia? zmieni? logo, i je testowa? dlatego strona by?a nie dost?pna. By?a nie dost?pna przez 2h

ZAPRASZAM WSZYSTKICH SERDECZNIE FREE PKT NA START!

Chcia? ale mu si? nie uda?o bo dalej jest te same. W og?le po co wy??cza? stron? ?eby wrzuci? nowe logo skoro mo?na to zrobi? na localhoscie albo normalnie wrzuci? nowe.

Daje dla tego otsa 2 dni xd.

start ju? za par? godzin free pkt dla graczy, bez telepania si? na pkt! Jak to maja inne serwery! :)
zapraszamy!!!

host-46-186-5-235.dynamic.mm.pl <- to ma by? hosteam?? Jak to dom?wka ... haha

Nie polecam, ots dla zarobku, mapa materi, i IP jest zje..... NIE POLECAM.

W?asnie wida? jak du?o guildi wbije ^^ i ludzi do tego Heh pokurwiony ots i tyle

heh zobaczymy co to za otsik

To nawet nie edytowana materia...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry