-Tibia 8.60 Noobwar warlove.eu Jedyny w swoim rodzaju!

Status
Zamknięty.

WielkiNaab

Active User
Styczeń 25, 2009
Liczba reakcji
5

warlove.eu | Server pe?en przyg?d!

Witajcie!

Zapraszamy na jeden z najbardziej znanych noobwar?w!

warlove.eu - Jest serverem bazuj?cy na "tfs 0.4".
Na serwerze b?dziecie mogli ujrze? mapk? kt?ra jest dopracowanym unikatem, mapper w?o?y? w ni? nie tylko czas, pot, ?zy ale te? i kawa?ek swojej duszy!
Mapa zawiera:

• 2x Temple!
  • Du?o ciekawych i czasoch?onnych quest?w!
  • Unikalne trapy, miejsca do botowania!
  • Do?? wiele ukrytych expowisk!

warlove.eu jest serwerem robionym przez do?wiadczonych u?ytkownik?w. Chcemy stworzy? legend? w kt?rej nie b?dzie cotygodniowych restart?w czy te? chorych obietnic. Dlatego dajemy ma?e exp rate, tani SMS SHOP!

Serwer warlove.eu jest hostowany na dedyku firmy "Stimax.pl", na bardzo dobrej maszynie, dzi?ki temu nie musisz si? ba? cho?by o minimalne ubytki lub crashe.

4e10764a.png

• Exp rate from players: x2.0
  • Skills rate: x45
  • Magic lvl: x15
  • Loot: x0.1
  • Spawns rate: x1
  • Protection level: 1
  • Strona: Warlove.eu - Latest News
  • Ip: warlove.eu
  • Port: 7171

Gwarantujemy Wam te?, ?e na naszym serwerze b?d? si? pojawia? Eventy co jakis czas.
Ekipa warlove.eu nie informuje o zasz?ych eventach, po prostu dzia?a!
Pytacie dlaczego?
Odpowied? jest prosta!
Mniej gadania, wi?cej roboty - Gracz (czyli Wy :>) mo?e zosta? w ka?dej chwili zaskoczony czym? ciekawym, nowym i unikalnym (sam mo?e odkrywa?).

Tak wi?c nie czekaj!, nie tra? czasu!
Zapraszamy Ci? do gry na warlove.eu! Wbijaj, graj i b?d? najlepszym :)

Pozdrawiamy,
Ekipa warlove.eu!

81fb2433.png

[spoil]
uo0001.jpg

uo0002jv.jpg

uo0003.jpg

uo0004.jpg

uo0006.jpg

uo0008z.jpg

uo0009v.jpg

uo0012.jpg

uo0013zt.jpg

uo0015.jpg

uo0016.jpg

uo0017.jpg

uo0019.jpg

uo0020.jpg

uo0021d.jpg

uo0022z.jpg

uo0024f.jpg

uo0025l.jpg

uo0026e.jpg

uo0028.jpg

uo0029.jpg

uo0030.jpg

uo0031.jpg

uo0032.jpg

uo0033.jpg

uo0034n.jpg

uo0035v.jpg

uo0038.jpg

uo0040n.jpg

[/spoil]​

Odp: Noobwar warlove.eu Jedyny w swoim rodzaju!

"Unikalne trapy, miejsca do botowania!"

Super podej?cie :)

"Serwer warlove.eu jest hostowany na dedyku firmy "Stimax.pl", na bardzo dobrej maszynie, dzi?ki temu nie musisz si? ba? cho?by o minimalne ubytki lub crashe."

Co ma firma hostingowa do crashy :D ? FAIL

Ma to ?e jest rozeznana w tym co robi i potrafi przystosowa? silnik do wi?kszej ilo?ci graczy.
Przez p?? roku hostowania nie by?o ani jednego crasha.
A jak wiadomo, czasami za ma?a ilo?? ramu doprowadza do crash?w ;>
Boty s? legalne, lecz niekt?re ich funkcje nie.
Kto dzisiaj nie u?ywa bot?w? ;)

Pi?tek o godzinie 20:00 Nowy pocz?tek! Teraz i Ty mo?esz by? tym z lepszych!

Serdecznie zapraszam na serwer ! Widac ze stoi na dobrym dedyku , mapa ogarnieta oraz napewno bardzo dobra administracja.

Goraca zapraszam do zrobienia konta oraz postaci juz teraz.

Pozdrawiam,
Dreamer

Wbij? z ekip? i mam nadziej?, ?e serwer b?dzie ogarni?ty, bo jak patrz? tak na ilo?? komentarzy w temacie, to troch? lipton. Pozdrawiam ;)

uwazam ze jesli beda grac ludzi eto dla zabicia czasu gdy lata bot mozna pograc:)

Na pocz?tku wszystko '?a?, extra, super' potem okaza?o si?, ?e GM da? bodaj?e swoim kumplom lvl, eq itp. Gra sta?a si? nudna, gdy? ca?y czas te same nooby napie*dala?y newbie. Szczerze? Nie polecam.

A wi?c tak: Na serwerze niby fajne oro itp, ostra nawalnka nawet sporo graczy, a potem co widzimy? Jak 2 gostkow nagle ma 17 lvl :) Potem patrzymy na ich postacie na stronie i co maja? Wszystko co mozliwe z Sms shopu!

Nie polecam, hoster to totalny debil ktory nie wie jakie sa podstawy dobrego noobwara.
Daje itemy przez ktore ?w jego koledzy sa nie do zabicia, a innych zabijaja bardzo szybko.

a wiec jeszcze raz : Jesli by God sie ogarnal, i usun?l itemy tym dw?m graczom, to server jest dobry, ale jesli god bedzie dawac itemy to nie oplaca sie grac.

A Mapa jest bardzo fajna do wara, bardzo fajne trapy ;) ale niestety server traci na tym ze god dal itemy kolegom swoim :/ jesli im skasuje to server ok ;p

@A wiec do Hostera ::

OGarnij sie prosze, i nie dawaj kolegom swoim, czy tam ludziom ktorzy grali od poczatku servera kiedys tam, nie dawaj zadnego eq ani lvl, przez to juz polowe gry zepsules, i reputacje tego noobwara. Pozdro

Ostatnia edycja:

Ludzie, nie wiem sk?d macie takie przekonanie ?e daj? itemy kolegom...
Fakt, da?em po 2 itemy (z sms shopa) pierwszej tr?jce kt?ra wbi?a, to ?e jedna osoba wybra?a jajka kt?re zosta?y usuni?te a reszta je wykupi?a to nie moja wina.
Komentarze typu ?e hoster jest idiot? mo?ecie zostawi? dla siebie, w waszych wypowiedziach nie widz? ?adnego argumentu poza domys?ami na tak? ocen?.

Ots jest od ponad p?? roku w obiegu, i pierwszy raz zosta?em oskar?ony o rozdawanie free item?w "kolegom" i co najciekawsze bezpodstawnie -.-

Nast?pnym razem zanim co? napiszecie, przemy?lcie to bardzo dobrz, je?li macie ochot? robi? mi anty reklam? to zapraszam gdzie indziej :)

I po co takiego g?upoty wypisujesz.. Sami tego zioma Deluxskan si? pytali?my, to powiedzia?, ?e dosta? eq. Cal'fixu tak samo, wszystko z SMS Shop'a + lvl + bot. Po prostu gz, nie dziwie si?, ?e nikt tu nie gra.. ¬¬

Typie, przeczytaj jeszcze raz:
Trzech pierwszych graczy kt?rzy si? zalogowali na warlove, dostali po dwa wybrane itemy z sms shopa!

Nie wiem czy jeste? tak m?ody czy ograniczony... (albo to i to)

Czytaj ze zrozumieniem, nie dostali po dwa itemy, bo kole? ma ca?e eq zapchane tym g*wnem.

Ciekawy server, bardzo polecam! Stworzy?a go osoba znaj?ca si? na swojej pracy. Jestem pewien, ?e nie rozdaje item?w, poniewa? znam bardzo d?ugo Bobickera i uwierzcie mi, nie jest to jaki? tam napalony 13-nasto latek, kt?ry wykupi? dedyka i chce b?ysn??. Polecam server! Niez?e oro, mi?a gra : ) Pozdrawiam. Virtelio!

Wida? ?e jeste? jaki? upo?ledzony, m?g? sobie wykupi? wszystko, to ?e powiedzia? ?e dosta? ode mnie itemy, nic nie znaczy, r?b co chcesz ale nie r?b mi flame w temacie kt?ry jest od reklamy, zapraszam na forum warlove.eu

Nie polecam :( 6 koleg?w, bili?my kolesia, du?y magic lvl mamy. I co ? w dupe dostali?my -,- full item shop ... jeszcze inne wady sa ... Po jakiego chuja robisz questy jak monsterki wala po 300 nawet wiecej ? demon ci walnie za 300 + behemot czy cos jeszcze ...
Exp jest chyba 0x za kolesia dostaje 0 expa a za wiekszego lvl dostaje 5 expa okolo .. WOW

1/10 jedynie mapa .. ale i tak ma bugi ?e debuguje nam clienta

Dziwne, na poprzedniej edycji nikt nie mia? problem?w z demonami... wal? po 120 max, jedyne co to wysysaj? man? ca??.
Questy s? zrobione dla team?w, je?eli chcesz przej?? quest to zaopatrz si? w knighta, w shopie na 1 pi?trze masz do zakupienia stoneskiny, wi?c nie widz? problemu by w tak? 6 przej?? quest.
Jedyne co to w nocy b?d? zmniejszone absorby w sms itemach :)
Co do expa jest zrobiony tak by si? nie dostawa?o go za mniejsze o 2 levele postacie.
G??wnym expem s? jajka :)
Potwory daj? ma?o expa dlatego ?e to jest war...

Ostatnia edycja:

Witam serdecznie... Chcia?bym napisac tutaj szczerze i bez nerwow.
Drogi WielkiNaab, nie powinienies podstawiac ots'a z paccem zeby tylko wylacznie zarobic kasy i miec jakies ciuchy firmowe albo na wydatki, jesli chcesz naprawde byc popularny to postepuj uczciwie i bez pacca a po drugie rob fun albo rpg jak wolisz najwazniejsze zeby balanse dobrze byly poustawione jeszcze dodaj test na tutora, jakies najazdy, powinienies dac dobry exp na rpg staly a na fun to mnoznik, zle ustawiony w sms shop bo nie potrzebnie nikomu kupowac many ani unban... ustaw cos rune na przedluzanie staminy, albo eq najlepsze tylko jedyny na serwerze,czy jakis dodajacy ring do skill czy predkosci, zrob porzadny ots wtedy stopniowo gracze beda grali na twoim serwerze. Dosc dobrze znam jak ma wygladac ots itd. Jesli tutaj pojawiaja sie bledne gramatycznie z powodu jestem osoba niedoslyszaca.

Pozdrawiam serdecznie, Macgates

Status
Zamknięty.
Back
Do góry