Nowa wyszukiwarka

Status
Zamknięty.

Norbert

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
31
Witajcie ;] tak, to ja - Norbert

Nie b?d? owija? w bawe?n? tylko jebn? prosto z mostu.

Jest to link do wyszukiwarki muzyki online. G??wnym celem tej stronki nie jest jednak umo?liwianie u?ytkownikom pobierania muzyki lecz raczej przes?uchiwania jej online z mo?liwo?ci? tworzenia list piosenek.

Jak to dzia?a?

Wchodzisz na stronk?, rejestrujesz si? rejestracja i po zalogowaniu masz ju? mo?liwo?? tworzenia list piosenek. Dodajesz kilka utwor?w do listy i od teraz masz co? w rodzaju winampa on-line ;)

Teraz do sedna.

Co s?dzicie o pomy?le?
Co przyda?oby si? doda? do serwisu? (w nied?ugim czasie zostanie zaimplementowany skrypt omijania limit?w megavideo).
No i jakie? og?lne opinie ;d

Odp: Nowa wyszukiwarka

No, podoba mi si? ten pomys?, przynajmniej nie musz? ?ci?ga? kawa?k?w na dysk, w?a?nie stworzy?em swoj? playlist?.
Rozumiem, ?e to dopiero wersja testowa, sama nazwa strony na to wskazuje, je?eli my?lisz o tym powa?nie - (a wydaje mi si?, ?e nie bez powodu opublikowa?e? to w?a?nie tutaj) To polecam zmieni? wygl?d strony no i pomy?le? nad jak?? dobr? nazw?, no i mo?e jaka? mo?liwo?? prowadzenia w?asnego profilu, zamieszczana w tym profilu by?aby tam playlista u?ytkownika, tak jak to jest na myspace.
Mo?liwo?? w??czenia odtwarzania losowego, tak?e by si? przyda?a.

Ostatnia edycja:

No, podoba mi si? ten pomys?, przynajmniej nie musz? ?ci?ga? kawa?k?w na dysk, w?a?nie stworzy?em swoj? playlist?.
Rozumiem, ?e to dopiero wersja testowa, sama nazwa strony na to wskazuje, je?eli my?lisz o tym powa?nie - (a wydaje mi si?, ?e nie bez powodu opublikowa?e? to w?a?nie tutaj) To polecam zmieni? wygl?d strony no i pomy?le? nad jak?? dobr? nazw?, no i mo?e jaka? mo?liwo?? prowadzenia w?asnego profilu, zamieszczana w tym profilu by?aby tam playlista u?ytkownika, tak jak to jest na myspace.
Mo?liwo?? w??czenia odtwarzania losowego, tak?e by si? przyda?a.

Wygl?d strony zostanie taki jaki jest. Istota w prostocie.
Do tej pory mog?y by? ma?e problemy z rejestracj? i tworzeniem listy ale ju? poprawi?em wszystko.
Prowadzenie profili zostanie wkr?tce wprowadzone ;]
Nazwa - najwi?kszy problem ;d
Odtwarzanie losowe, kosmetyka :P
No i planuje wprowadzi? jeszcze ocenianie list u?ytkownik?w w?a?nie i te najlepsze jeb na g??wn? ^^

Takich wyszukiwarek jest mn?stwo w sieci.
Lecz chyba b?d? korzysta? z tej.
Wygl?d strony nie ma znaczenia.
Szybko szuka...

Jednym s?owem- genialne. Proste w obs?udze, funkcjonalne i og?lnie bij? na g?ow? wszystkie wyszukiwarki tego typu. Last.fm, wrzuty i inne odpadaj?. Naprawd? gratuluj? ?wietnej roboty.

Ostatnia edycja:

Osz kurwa Norbert przeszed?e? samego siebie. Nie mam poj?cia jak to porz?dnej skomentowa?. Always, pozw?l ?e podczepi? si? pod Tw?j komentarz. Wymieni?e? wszystkie zalety wyszukiwarki Norberta. Czas stworzy? w?asn? playliste :-D

Genialne,po prostu genialne,wygl?d nie jest konieczny,wa?ne ?e szybko szuka,i piosenki nie tn? si? przez zb?dne bajery,mimo,?e w tej chwili ?ci?gam gr?(czyt. buferuj? si?) Ka?da piosenka jest dost?pna.!Nie wiem jak to opisa?,ale proponuj? doda? jeszcze jedn? opcj?...
Wpisanie kawa?ka utworu,i ?eby wyszuka?o.

Bardzo spodoba?a mi si? ta wyszukiwarka. Nigdy nie korzysta?em z takiej wyszukiwarki. Bardzo szybko wyszukuje piosenki, utworzy?em ju? swoj? playliste. ?wietna robota. lol

?wietna robota to za ma?o powiedziane , zajebista . Ja tak?e stworzy?em w?asn? pleyliste ^^ . Szkoda , ze nie mo?na przemienia? kolejno?ci piosenek .

Witam, fajna stronka ale czy da si? przegl?da? kogo? play liste?

Witam, fajna stronka ale czy da si? przegl?da? kogo? play liste?

Teraz ju? mo?na. Podczas tworzenia listy trzeba zaznaczy? opcj? "Lista publiczna" i wtedy po wy?wietleniu listy (tak jak do odtwarzania) w nazwie na pomara?czowo pojawi si? link do niej.

Tak np. wygl?da userbar do mojej listy ;)

Dzisiaj zosta?a dodana te? mo?liwo?? ogl?dania film?w z megavideo bez limit?w.

Nied?ugo zostanie wprowadzone te? bardziej zaawansowane tworzenie profili u?ytkownik?w wliczaj?c w to wgrywanie avatar?w, komentowanie list i takie tam ;d

Wreszcie zaj??e? si? czym? po?ytecznym, Norbert, zamiast siedzie? na tnecie. Wielki plusik za stronk?, naprawd? praktyczna. ;)

Zr?b jeszcze mo?e list? tych list publicznych i list? u?ytkownik?w. Ja ju? swoj? list? mam. POLECAM

No nie?le :) Bardzo pomocna wyszukiwarka :)Przede wszystkim nie ma ?adnych reklam , kt?re wkurzaj? :> A po 2 normalna bia?a strona bez ?adnych dodatk?w. Najs pomys? :) Zwyk?e szablon :) i git

Te? mo?na doda?,wg. mnie tak? opcj?,?e wpisuj? si? typ muzyki a obok z jakiego kraju to ma by?

Taki ma?y b??d. Po najechaniu na strza?k? od downloadu, pojawia si? napis "Add to list" ;P

Jak b?dziesz mia? chwile to dodaj jak?? opcje od zmiany nazwy danej playlisty.

Norbert Zajebi??ie Ci to wysz?o tylko nie wiem czy tylko mi ale na Google Chrom nie dzia?a muzyka.

A mi teraz nie chce co? wbi? na szukajke

Nie da si? zalogowa?, jest napisane: Wprowadzono nieprawid?ow? nazw?
u?ytkownika lub has?o.
A pisz? wszystko dobrze.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry