• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 7.60 Nowo otwarty OrdealOTS (Lov exp)

Status
Zamknięty.

AquiDuzan

Active User
Czerwiec 12, 2008
Liczba reakcji
2
Zapraszam na nowo otwarty serwer OrdealOTS!
Postanowi?em na jaki? czas zamkn?? serwer z przyczyn takich i? na serwerze wyst?pi?o du?o b??d?w zwi?zanych z map? jak i z innymi rzeczami. Od teraz ?mia?o mo?na zak?ada? konto i gra?!
Co zosta?o dodane przez ostatni czas?
-Poprawione wszystkie b??dy na mapie kt?re tworzy?y debugi!
-Poprawione wszystkie questy od teraz aby zdoby? nagrod? trzeba nie tylko przej?? quest tylko b?dzie trzeba wykona? misj?!
-Zosta?y dodane nowe expowiska z nowymi terenami, zosta?o powi?kszone g??wne miasto, zosta?o dodane nowe miasto Ankaros od teraz mo?na znale?? tam wiele nowych expowisk, quest?w!
-Zosta? zmieniony acc maker od teraz posiada on wi?cej opcji!
-Poprawione zosta?y ataki, loot oraz otrzymywany exp w ka?dym potworze!
-Poprawione wszystkie b?edy zwi?zane z Npc'kami!
-Dodane nowe potwory na ka?dy poziom oraz kilka nowych i ciekawych boss'?w!

Informacje na temat Serwera:
IP: ordeal.zapto.org
Exp Stage: 1-500 (exp x15) 500-5000 (exp x10)
Loot: (x5)
Magic Level: (x5)
Serwer otwarty 24/7
Mapa w?asna

Parametry:

Procesor: 4.2 ghz 2 duo 6 rdzeniowy
Ram: 16 GB
Pr?dko?? ??cza: 60mb/s

Dodatkowe informacje:

Strona g??wna: http://ordeal.zapto.org/index.php

Kilka screen?w z serwera:

15gtobn.png

25kmpo6.png

2pyqhog.png

Odp: Nowo otwarty OrdealOTS (Lov exp)

Jaka w?asna, jak na pierwszy rzut oka wida?, ?e to jaki? przerobiony mazurek. Co macie takiego co by zach?ci?o graczy aby wej?? na serwer ?

Jak twoim zdaniem to jest mazurek to wejdz na serwer i znajdz mi chocia? 1 rzecz z mazurka :)

Wida? ?e temple i depo z mazurka troch? przerobione ;P

Lov exp jak ch*j fajne masz standardy xD

I twoim zdaniem Caaz to ma by? mapa z mazurskiego? Na 3/4 serwerach teraz jest to na "Napisze tak jak Ty z mazurskiego" wi?c nie roz?mieszaj mnie czym? takim Haha pierwszy serwer kt?ry zrobi? takie tereny by? to podkarpacki ots, a to jest armia ots wi?c ?
I gdyby?cie si? chod? troche znali na mapie i zauwa?yli to miasto to jest przerobiona mapa costaots dzi?kuje dobranoc.

Przyj??o sie z mazurka i tak jest to po powszechnie nazywane wiec, nie wiem w czym ty widzisz problem, pro ?

Natomiast, zastanawia mnie kwestia innego typu.

W prezentacji/reklamie OT jest napisane :

A w odpowiedzi na moj post juz widzimy inna wypowiedz, dot mapy mianowicie :

miasto to jest przerobiona mapa costaots dzi?kuje dobranoc.

To wiec jak to jest, to jest wasza mapa, czy po prostu edytowana, posklejana czy jak ? ;O

I twoim zdaniem Caaz to ma by? mapa z mazurskiego? Na 3/4 serwerach teraz jest to na "Napisze tak jak Ty z mazurskiego" wi?c nie roz?mieszaj mnie czym? takim Haha pierwszy serwer kt?ry zrobi? takie tereny by? to podkarpacki ots, a to jest armia ots wi?c ?
I gdyby?cie si? chod? troche znali na mapie i zauwa?yli to miasto to jest przerobiona mapa costaots dzi?kuje dobranoc.

No w?a?nie, cudza mapa przerobiona, a piszesz, ?e w?asna, Na wielu OTS 7.6 jest taka sama podstawa, wi?c ludzi to nudzi.

To powiedz jak mam opisa? ten serwer jaka to jest mapa? Bo nie rozumiem.

My za Ciebie my?le? nie b?dziemy, po prostu nast?pnym razem nie pisz ze mapa w?asna i nie upieraj si? przy tym i problemu nie b?dzie.

Edytowana mapa xxxx (w miejsce xxxx wklej nazwe mapy) plus dodane kawalki z map xxxx (gdzie xxxx nazwa mapy z ktorej te kawalki dodales) Proste? PROSTE!

Mapa dok?adnie taka jak na APO.
Macie na tym serwerze jakie? ekspowiska albo co?, czy akcja dzieje si? w mie?cie?

Jak ju? to APO, mazurki i inne papcie przerobi?y mape YurOTS'a bo tak nazywa si? pierwszy projekt tej mapy. Pami?tam czasy jak by?em gnojkiem i robi?em serwer w domowym zaciszu i cieszy?em si? adminowaniem zwyk?ego Yurka, a ludzie wchodzili i grali hehe, nie to co teraz serwery dedykowanego po kilka st?w + jakie? badziewne sms shopy

Co do tematu to po tym jak udziela si? admin wida?, ?e jest niedo?wiadczony i niedojrza?y przez co OTS nie ma szans na polot :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry