Nowy styl forum

Status
Zamknięty.

Kurtis

narvia.eu
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
40
Cze??!

Uda?o nam si? wprowadzi? nowy styl, kt?ry zosta? stworzony z grafik wcze?niej zainstalowanych na serwerze. Dzi? oddajemy go w Wasze r?ce ;). Styl mo?e jeszcze gdzieniegdzie zawiera? b??dy i by? nie do ko?ca taki jak oczekujemy, wi?c bardzo mi?o z Waszej strony b?dzie, je?eli poinformujecie nas o nich. W tym temacie mo?na r?wnie? skomentowa? nasz? prac? ;).

Odp: Nowy styl forum

Kr?tko i na temat lepszy ni? poprzedni i przejrzysty a to chyba najwa?niejsze .

Styl mo?e by?. Co do b??d?w zauwa?y?em, ?e troch? krzywo jest u samej g?ry. Kiedy b?d? przywr?cone podzi?kowania za post?

// Je?eli chodzi o t? krzywizn? to jest to spowodowane tym, ?e styl nie jest o sta?ej szeroko?ci. Na wi?kszych rozdzielczo?ciach tego nie ma. Niestety inaczej tego zrobi? si? nie da. Z powod?w takich, ?e dost?pu do ftp administracja nie ma. ~Etzel

Attachments

• xdd.jpg
    xdd.jpg
    4,2 KB · Wyś: 0
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mnie si? wszystko podoba :) Wed?ug mnie ten, aktualny layout jest o niebo lepszy.

Na pewno jest lepszy ni? poprzedni. Dobra robota jak na razie b??d?w nie znalaz?em.

?wietnie! ); Nowy layout ujrza? nareszcie ?wiat?o dzienne i jest on wy?mienity. Aktualnie 2 b??dy czy 3 znalaz?em i zosta?y ju? naprawione. Je?eli kto? jeszcze jakie? znajdzie to mo?na pisa? tutaj, poprawi si? natychmiastowo.

Po napisaniu wiadomo?ci w tym temacie szablon zmieni? mi si? na stary. Hmm, dziwne.

Chwilowo nowy styl by? wy??czony lecz ju? jest do naszego u?ytku z powrotem.

Problem w tym, ?e nadal mam stary - Merh.

Przeloguj. Chwilo w??czy?em stary styl aby co? sprawdzi?.

Teraz wszystko jest ju? w porz?dku. Dzia?a bez problemu.

Styl jest fajny ale troche dziwi mie to ze administracja tak popularnego forum nie ma dostepu do FTP

Notka moderatorska:
Nas r?wnie? to dziwi ;). Dzi?ki za zdanie i zrozumienie.

No wreszcie co? robicie ale styl nie jest najwa?niejszy co pomoc innym a nie odzywanie si? tylko na zapowiedziach...

Ca?o?? fajnie si? prezentuje, wszystko ?adnie ale header ssie po ca?o?ci :D

Fajnie co? nowego, ?adnie to wygl?da. Zmiana na + ! :)

Styl bardzo ?adny, lecz wed?ug mnie header jest troch? zbyt prosty - mimo tego mi si? podoba.
?wietna robota :)

tnet.png

Brzydko zako?czone.

#edit
Okej.. to wina rozdzielczo?ci. Przepraszam.

Ostatnia edycja:

Jak dla mnie super, podoba mi si? o wiele bardziej ni? poprzedni.

Kozacki :D Lepszy ni? wcze?niejszy, ciemniejszy, a zatem mniej bol? oczy jak si? siedzi na forum 24/7 xD Nie podoba mi si? tylko header:/ Wcze?niej by? lepszy, by?o chocia? oryginalne logo TNP.

Ostatnia edycja:

Podoba mi si?, pare poprawek i bedzie idealniej, Przejrzy?ciej.

Polecam zrobic konkurs na nowe logo tnp.
Na forum mamy wielu dobrych grafikow jak Pjotr czy Zepri, ktorzy z pewnoscia wzieli by udzial w takowym.
Sam osobiscie bym wystartowal.
Prosze o zgode na taki konkurs i moge organizowac.

Pozdrawiam. ~pisze z tel, sry za bledy.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry