- Liczba reakcji
- 337
Odp: Ogary of redskull.pl
Ot?? wyniki og?osz? troche wcze?niej, gdy? potem mnie nie b?dzie. Poda? dosta?em 11, wiele dobrych, ?adnie napisanych, ze dwa gorzej. By?a nawet pr?ba przekupstwa <lol2> =D Naj?adniejsz? pomaga? mi wybra?, m?j wierny druch(lol xDD) Ognisty.
Przewag? g?os?w, posta? zdobywa.....[fanfary]Drags.[/fanfary]
Passy za chwil? wy?l? na gg. Enjoy.
Wyniki konkursu!!!
Ot?? wyniki og?osz? troche wcze?niej, gdy? potem mnie nie b?dzie. Poda? dosta?em 11, wiele dobrych, ?adnie napisanych, ze dwa gorzej. By?a nawet pr?ba przekupstwa <lol2> =D Naj?adniejsz? pomaga? mi wybra?, m?j wierny druch(lol xDD) Ognisty.
Przewag? g?os?w, posta? zdobywa.....[fanfary]Drags.[/fanfary]
Passy za chwil? wy?l? na gg. Enjoy.
C??...
te? sie zg?osi?em 
Ja tak?e przesta?em gra? na redskull.pl. G??wn? przyczyn? by?o to, ?e ludzie z gildii zacz?li odchodzi? do ?yd?w, po prostu nas sprzedali, poza tym zaczyna si? szko?a, wi?c nie b?dzie tyle czasu do grania. Jaki? czas temu stoj?c w depo widzia?em, jak kto? napisa? ?e 1 wrze?nia ma by? reset postaci, lecz nie wiem czy tak b?dzie. Chara wraz z eq i itemami odda?em Sinnerowi, poniewa? wiem, ?e cz?owiek ten ogarnia i ?e posta? w jego r?kach si? nie zmarnuje. Mam nadziej? ?e temat si? utrzyma i b?dziemy widzie? coraz wi?cej fotek z hunt?w, war?w itp :up: