Old tibia

Fajnie wygl?da?y drzewa,krzaki a z GS'a sie po?mia?em bo mam takiego paj?ka gumowego i podobnie wygl?da?:D:cool:

Haha on w og?le nie rusza nogami :P (posta?) a tekstura baga zosta?a do dzi? taka sama ;]

Fajna posta? i GS te? :).Moim zdaniem drzewka wygl?daj?? fajniej w tibi 8.1 :P.

Ostatnia edycja:
Fajne, fajne ale zobaczcie poison field i krew po GSie wygl?da do dzi? tak samo.

ja teraz nie potrafi? wyobrazi? sobie ?e w 1 wersji by?o TYLKO 1 miasto i nazywa?o si? Tibia :)

fajnesi3.jpg

fajne2ta7.jpg

Praktycznie map nie edytowali, tylko dodawali ;]

Popatrzcie na Thais i te Carlin wy?ej - Czym si? r??ni od tera?niejszego wygl?du tych miast :)??

@up 2x
Ja nic nie widze zmienionego ;)
Identyczne, tylko inna grafa ;)

@topic
Mo?e komu? si? przyda, ocena 7/10 xD

Drzewka s? boskie.. a gs hmm cudo nie wiem po co go zmieniali :D xd...
ale m?wicie ?e nie mogli by?cie gra? na takiej grafie a nie chciali by?cie chocia? jeden dzie? pograc na starej tibi?

Ja wlasnie zagralem se na ots 3.0 ale byla zwala xD Moim zdaniem powinni na 11-lecie tibi zrobic 1 dzien gry na 1.0 ;d A wogule te posion s wymiataja

Ostatnia edycja:
Ja w takiej tibi bym nie umia? chyba gra? xD (bo grafika zupe?nie inna xD) Ten GS taki jaki? "krzywy" xD i w og?le ;P Ale krew po GS jest do dzi? taka sama ;d Jaka to by?a wtedy wersja tibii ?? XD

Tak troch? nie do tematu
Znalaz?em filmik, jak kto? se wyobrazi? tibi? w grafice 3D ;P
YouTube - Tibia 3D

o ten filmik 3D jest naprawd? spoko. Jak ja bym chcia? aby Tibia wkr?tce tak wygl?da?a. Najfajniejszy to ten Giant Spider by? i You Are Dead :) kto by nie chcia? tak pi?knej grafy jak w Crysis GTA itd. ;)

lol ale grafika a jak gs wygladal ahahahhahahaha gz za postepy cipsofcie

Mi si? podoba zobaczyc co? takiego, ujak wygl?da?a gra w kt?r? gram przed takim szmatem czasu.. Kto? mo?e da? link, do starych link?w z taakiej starej tibii... plzzzzz

Back
Do góry