Oskary 2012

Status
Zamknięty.
Odp: Oskary 2012

Przesta?cie robi? co? z niczego.. nie zmusimy ludzi go g?osowania aby by?o po 30 g?os?w na jedn? osob?. Aktywno?? forum jest jaka jest.. Zamiast szuka? problem?w i robi? niepotrzebne afery sami by?cie zag?osowali.

Zr?bcie nominacj? co? typu "Hacker roku".. co? z bezpiecze?stwem. Ch?tnie bym napisa? drobny poradnik na ten temat, mo?e by akurat kto? odda? na mnie sw?j g?os.
Poradnik.. oczywi?cie nie typu "Jak shackowa? konto w Tibii" tylko "Jak ochroni? si? przed kradzie?? przez fora internetowe", na przyk?ad.

//Ja chcia?em napisa? poradnik o gotowaniu metaamfetaminy, mam prosi?, ?eby dodali kategori? 'kucharz roku'? Pomy?l zanim zatwierdzisz post nast?pnym razem. ~Redd
Tak ~dziam

Ostatnia edycja:

To, ?e nast?pi?y zmiany na forum nie przys?ania Wam g?osowania. Zosta?o Wam coraz mniej czasu!!

Dodajcie do admin?w Kub?. Dzi?ki niemu teraz forum staje na nogi.

dziam rozpierdala mnie Tw?j awatar;d fajna bajka.

A je?li chodzi o temat to kiedy b?d? wyniki ?:d

a haha zapomnia?em dzi?ki:D a Ty chyba mia?e? spa? ?:D

Proponuje zwr?cic uwage na te g?osy pow?ej 5 pkt bo takie co maj? 2 czy 3 czy 1 to bez sensu.

Ludzie, to tylko zabawa.
Oskary zawsze tak wygl?da?y, do dzi? pami?tam jak na Ventrilo uzgadniali?my na kogo g?osowa? :p.

Haloooo..! Zosta?o Wam ju? naprawd? ma?o czasu na zag?osowanie na swojego faworyta! Zach?cam do udzia?u w g?osowaniu!

Regards,
Korzonek.

Nie g?osuje na nikogo. W tym roku nikt si? nie wykaza? aktywno?ci? itp.

Mo?e Rebuild, tyle.

Jestemidiot? napisał:
Nie g?osuje na nikogo. W tym roku nikt si? nie wykaza? aktywno?ci? itp.

Mo?e Rebuild, tyle.

A co on takiego niby zrobi?? Gdyby nie ludzie pokroju Kazii i Eturla odeszli, ju? dawno tego forum by nie by?o. Mo?e nie s? to najlepsze chwile, ale wci?? jako tako si? trzyma.

Moim zdaniem Help3r, zas?u?y? na g?os :D tyle ode mnie .

Ostatnia edycja:

Swoje typy podajemy po przez prywatn? wiadomo?? do Korzona, a nie na w temacie ;p

Do Eturla podawajcie b?dzie Wam wdzi?czny, a co do oskar?w to fajna sprawa. Niestety nikt jak dla mnie nie jest godny medalu w tym roku.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry