Oskary Tibia.net.pl 2010 - wyniki

Status
Zamknięty.

Speeder

Ehuheuheuu
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
274
Witajcie, drodzy u?ytkownicy Tibia.net.pl oraz droga kadro.

S?dzi?em, ?e zainteresowanie Oskarami b?dzie ca?kiem spore, a przynajmniej ?rednie - zawiod?em si? po tym, jak zobaczy?em, ?e jedynie nieca?e 40 os?b zechcia?o zag?osowa? - c??, nie wiem, czym jest to spowodowane, mo?e nie interesuj? Was takie kwestie, mo?e po prostu niekt?rzy mieli racj? (pozdrawiam Uncrossa i Ivelliosa), ?e trzeci rok z rz?du na tym forum to nie przejdzie - tak, nie jeste?my TORGiem, kt?ry zbiera minimum 150 g?os?w co rok. Jakby nie by?o - Wasza sprawa, nie b?d? w to za bardzo wnika?, bo i tak nic mi to nie da.

Dzi?kuj? jednak tym, kt?rzy zechcieli po?wi?ci? kilka minut, by si? zastanowi?, wybra? i zag?osowa? - to cieszy.

Wyniki s? nast?puj?ce:

• Administratorem roku 2010 z liczb? dziewi?tnastu g?os?w zostaje:
    Speeder.
  • Moderatorem globalnym/managererem roku 2010 z liczb? dziewi?ciu g?os?w zostaje:
    One.
  • Moderatorem tematycznym roku 2010 z liczb? o?miu g?os?w zostaje:
    Archimonde.
  • Najsympatyczniejszym redaktorem/supportem/aktywnym roku 2010 z liczb? czterech g?os?w zostaje:
    Budzik.
  • Najsympatyczniejszym zas?u?onym/vipem roku 2010 z liczb? o?miu g?os?w zostaje:
    Mephisto.
  • U?ytkownikiem roku 2010 z liczb? czterech g?os?w zostaje:
    Michu.
  • Objawieniem roku 2010 z liczb? pi?ciu g?os?w zostaje:
    One.
  • Pajacem roku 2010 z liczb? o?miu g?os?w zostaje:
    Marcin24.
  • Pomocnikiem roku 2010 z liczb? czterech g?os?w zostaje:
    Archimonde.
  • Skrypterami roku 2010 z liczb? pi?ciu g?os?w ex aequo zostaj?:
    Sentil oraz Xayan.
  • Mapperem roku 2010 z liczb? pi?ciu g?os?w zostaje:
    Fluos.
  • Spammerem roku 2010 z liczb? pi?tnastu g?os?w zostaje:
    Krzysieq
  • Za post roku 2010 wybrano post Dakomosa - na ten post g?osowa?o pi?? os?b.
  • Za temat roku 2010 wybrano liczb? siedmiu g?os?w:
    Aktualizacje i zmiany.
  • Za artyku? roku 2010 wybrano liczb? o?miu g?os?w:
    "Przygod? z Open Tibi? czas zacz??!" - autorstwa Sentila.
  • Pisarzem roku 2010 z liczb? pi?ciu g?os?w zostaje:
    Archimonde.

Wszystkim wybra?com serdecznie gratuluj? i ?ycz? mo?liwo?ci powtarzania sukces?w w roku 2011 oraz dalszego rozwoju na forum w roku 2011.

Konkurs, kt?ry mia? si? odby? (quiz tibijski), niestety z racji ma?ych problem?w zosta? zawieszony do odwo?ania - mo?liwe te?, i? zostanie on zast?piony innym konkursem, aczkolwiek dowiemy si? tego w ci?gu najbli?szych dni. Serdecznie przepraszam za zaistnia?? sytuacj? - na pewno wszystko zrekompensujemy!

Wykorzystam ten post tak?e do tego, by z?o?y? Wam najserdeczniejsze ?yczenia z nowym rokiem, aby by? lepszy ni? poprzedni, aby spe?nia?y si? Wasze najszczersze marzenia, by?cie uczyli si? jak najlepiej, pracowali jak najbardziej wytrwale, by?cie znale?li wspania?? mi?o?? lub piel?gnowali aktualn?. ?ycz? tak?e sukces?w w kategoriach naukowo-sportowych, du?o pieni?dzy, zdrowia dla Was i rodzin.

Odp: Oskary Tibia.net.pl 2010 - wyniki

Ja pierdziele, ja zosta?em skrypterem? xD Ja nawet p?tli for nie ogarniam w LUA :D Gie zet wszystkim.

Spammerem roku 2010 z liczb? pi?tnastu g?os?w zostaje:
Krzysieq

olje.png

Wyniki, wee!
Spammerem roku 2010 z liczb? pi?tnastu g?os?w zostaje:
Krzysieq
No jak mi?o, wko?cu my?l?, ?e si? napracowa?em, dzi?kuj? za g?osy.

Gratuluj? wszystkim!

Z artyku?em roku si? jeszcze mog? zgodzi?, ale na mi?o?? bosk?, co za os?y okre?li?y mnie mianem skryptera roku =d? Zrzekam si? tej ma?ej ???tej maczugi, bo wiem, ?e na forum s? osoby o wi?kszych umiej?tno?ciach.

Pisarzem roku 2010 z liczb? pi?ciu g?os?w zostaje:
Archimonde.
Co z moimi krok po kroku do perfekcji?

Wszystkim osobom, kt?re zosta?y wyr??nione serdecznie gratuluj?, a szczerze si? przyznaj?, ?e nigdy bym si? nie spodziewa? mappera roku.
Pozdrawiam!

A my?la?em, ?e Krzysieq jest bezkonkurencyjnym pajacem. No nic, gratuluj? wszystkim statuetki w profilu.

[*] Pajacem roku 2010 z liczb? o?miu g?os?w zostaje:
Marcin24.

Powiem szczerze, ?e nie spodziewa?em si?. Konkurencja z Krzysiem by?a bardzo zaci?ta, nawet pr?bowa? mnie przekupi? ; > Mam tylko nadziej?, ?e za rok ju? nie zostan? pajacem, bo to ?adna przyjemno?? :)

Pozdrawiam

Lol, tutaj si? dostaje OSKARY za pajacowanie. ; )
Gratuluj? wygranym.
Kamcio003 - masz racj?, nie pomy?la?em.

Ostatnia edycja:

Przepraszam, MWAHAHAAH xd..
Michu najsympatyczniejszy? Jak kocham jego "wypierdalaj" ;)

Gratuluje reszcie, buziak ;x

Lol, tutaj si? dostaje OSKARY za pajacowanie. ; )
Gratuluj? wygranym.
PS: jakim cudem Michu zosta? wybrany na najsympatyczniejszego u?ytkownika, je?li jest w supporcie?
B?cwa?... To jest 2010 rok, czyli nawet 1 stycznia m?g? by? Aktywnym... Rusz g?ow? cz?owieku!
Spamerem i pajacem roku by?o oczywiste, ?e oni zostan? xd Gratulacje wszystkim.

Zrobi?em chyba z 5 kont, i z ka?dego z nich, napisa?em PW do Speedera, ?eby jednak Krzysiu, zosta? pajacem... Czy?by, nie dosz?y? : DD

Nie b?d? wnika? w szczeg??y, albowiem to chyba ka?dy wie, ?e Speeder, zap?aci? 500z? za m?sk? kopie Atheny, pod nickiem. ;)

Regards,
Reaper

Czego mo?na by?o si? spodziewa?? Ano niczego zaskakuj?cego. Marcin, on akurat musia? zosta? tym pajacem co prawda to prawda bo nawet i bez tego g?osowania by?by nim tak, czy siak. Krzysiek, to? to ?aden rywal! On jest przezajebisty, gdyby nie jego wspania?omy?lno?? du?o os?b wci?? mia?oby ma?? ilo?? reput?w (tak, to w?a?nie jemu zawdzi?czamy wi?kszo?? akcji gdzie w gr? wchodzi?y zielone kwadraciki). Fluos, on ma talent, ch?? i przede wszystkim wiedz? dlatego te? nagroda kt?r? mu przyznano by?a w pe?ni uzasadniona.

Widz? ?niwa zbiera? Archimonde w tym roku. Szczerze powiedziawszy to wyb?r administratora roku mnie nie zdziwi?, by? wr?cz taki jak przewidywa?em. Szkoda tylko, ?e nie mo?na by?o g?osowa? na samego Alastora, w ko?cu i on w 2010 jeszcze stacjonowa? na tnecie :p. Co jak co, ale nominacja do pajaca roku to g?upota :p. Skoro w tej nominacji "zwyci??y?" aktywny, kt?ry z za?o?enia pajacem ma nie by?, no to chyba co? jest nie tak. No i szczere gratulacje mo?na te? z?o?y? One, kt?ry "przegra?" z Archimonde tylko o jedn? nominacj?.

:).

Tak tak nikt sie jak zwykle nie spodziewal bla...bla... Chlopaki troche wairy w siebie.. Co do skrypterow roku to hmm napewno ci dwaj na to zasluguja pod wzgledem umiejetnosci i doswiadczenia... Tyle co mam do powiedzenia.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry