Ots 7.6

oskar1232

Advanced User
Lipiec 16, 2010
Liczba reakcji
0
Witam, nie mam poj?cia czy pisz? w odpowiednim dziale, ale chcia?bym przedstawi? moje post?py i pomys?y z servera, aby?my mogli wsp?lnie podyskutowa? i pracowa? nad d??eniem do celu ;). Od dawna my?la?em i planowa?em jak zrobic wymarzony server niejednego gracza, o ratach exp3-4 ,skilli i m lvlu- x2.My?l? o oldschoolowym pvp.Wi?c wzi??em si? do pracy. Aktualnie pracuj? nad map?, nad kontynentem dla graczy facc. Poni?ej chcia?bym przedstawi? screenshoty minimapy, jak server zostal tworzony; mo?ecie r?wnie? si? przyczyni? do pomocy, mo?ecie mi podsuwa? pomys?y, pomys?y na expowiska, questy itd itd :). A wi?c aktualnie zosta?o zrobione :

oczywi?cie poziomu +/- r?wnie? s? wykonane, ale bez ss'u. Kolejne zdj?cie dodam kiedy zape?ni? praw? stron? kontynentu .(wiem,?e nie wiele tutaj udzieli?em wam informacji, i nie wiele przedstawia screen, ale uwa?am,?e na dobry pocz?tek jest okej :). ) Zapraszam do dyskusji!

Notka moderatorska:
Je?li masz zamiar wrzuca? zdj?cia tylko z mapy to przenios? temat do Galerii Mapperskiej. Tymczasem b?dzie on w Dyskusjach bo rzekomo chcesz prezentowa? r?wnie? pomys?y.

Odp: Ots 7.6

where is ss? i don't see :U wtff?

---------- Tre?? dodana o 19:10 ----------

dobra ju? widze, niechcialo sie zaladowac, c??, maa?o zeby sie chwalic ale pracuj dalej

Co to ma by?? Nie ma tu ?adnych screen?w pr?cz mapy, kt?ra wygl?da jak pseudo-ko?o, a wi?kszo?ci miejsc jest to kwadrat.

To nawet na zapowied? nie wygl?da, a informacje. Zapoznaj si? z regulaminem i zr?b co? lepszego + to samo tyczy si? serwera. ;__;

Moze to niewiele wprowadzi, a tak naprawd? nic, to chcia?bym pokaza? ,?e nadal pracuj? nad projektem :)

Super pracuj dalej rob szybko nie moge sie doczekac :) jak dobrze zrobisz server z low ratami to bd naprawde duzo ludzi na servie :)

Refresh :D

---------- Tre?? dodana o 15:07 ----------

REFRESH X2 :D , mozecie zadawac pytania, co do projektu :))

Attachments

• fg.jpg
    fg.jpg
    54,2 KB · Wyś: 0
  • ztr.jpg
    ztr.jpg
    55,9 KB · Wyś: 0

Czy to edytowany Cafe lub Yurek, poniewa? na to mi wygl?da z podgl?du na map?. Pracuj i r?b coraz to lepsze prace, a mo?e w ko?cu uda si? komu? stworzy? porz?dny serwer 7.60 w co w?tpi?, ale powodzenia ?ycz?.
Zaprezentuj jakie? systemy, quesy etc. w postaci filmik?w.

Dzieki za zainteresowanie, wkoncu ktos sie tutaj odezwal :), nie jest to ani Cafe ani Yurek :), wszystko po kolei bede tutaj aktualizowal, poczawszy od mapy :)

..nie jest to ani Cafe ani Yurek..
?e co? Przecie? to jest wszystko powklejane do mojej mapy Yurka, kt?r? udost?pni?em jaki? czas temu. Mog?e? chocia? miasto zostawi? se, bo te co masz teraz wygl?da paskudnie (bez obrazy ofc.)

Regards,
Jakes

Mapka poki czas :) refresh

Attachments

• minimapa.jpg
    minimapa.jpg
    53,5 KB · Wyś: 0

Chujowe ale je?li nie b?dzie ?adnych "pakuw" i innych g?wien w SMS Shop to daje Okeje i mog? gra?.

Po co Wy te serwery 7.6 robicie ;x

Chujowe ale je?li nie b?dzie ?adnych "pakuw" i innych g?wien w SMS Shop to daje Okeje i mog? gra?.

Pacc jest planowany do sms shopu za 3,66, ktory umozliwi nam wiele nowych atrakcji, zabawy oraz umiejetnosci, a nie jak do tej pory na innych serwerach turbo kurwa gowno "promocje" na ktorych mozna kupic tylko domek czy zalozyc gildie :) , hmm, ja np uwielbiam stary klimat 7.6, mam nadzieje, ze przy nastepnej, juz ogolnej aktualizacji tematu przyciagne do siebie wielu milosnikow protokolu 7.6 , co okaze sie niebawem :)

Ostatnia edycja:

REFRESH , chcialbym Wam zaprezentowac pare screenow z miasta, z trapow, expowisk, zagadkowych miejsc :). Podkreslam iz mappujac jakies miejsce zwracalem uwage tylko i wylacznie, aby byly to miejscowki mile dla oka, ale glownie chodzilo mi o trapy, o przemyslane miejscowki do pvp czy wiekszych wojen, a wiec zapraszam do obejrzenia i komentowania :) :

Back
Do góry